149

Гнус ме е от Пидали

преди 1 година

от ППДБ, но след Записити им 2 пъти по ме е Гнус!

148

Анонимен

преди 1 година

Това отдавна не е (държава). От някогашната ни хубава страна България остана само една жалка краварска колония с назначени от САЩ още по жалки продажници за управници.

147

Бай Дрън

преди 1 година

Е то това са си нормални разговори в тия среди. Добре, че бе Гешев, та да разберат и обикновеноте хора, как се води политиката в България, а и не само. И това не е от вчера, запознат съм поне пт 15 години лично аз, когато се подвизавах в тия среди по неволя :)

146

До 157

преди 1 година

НЕ Е НУЖНО. ТОЙ СЕ САМОПРОСТРЕЛЯ. Стани да седна Аз - беше неговата промяна!!!

145

Анонимен

преди 1 година

При такива скандални записи и действия от лицата от тях, няма ли да има мерки ? Как така чужди служби назначават у нас нашите служби ? Има ли държава, наша държава ? Не мога да повярвам тези хора, какви мисли и какви пъзели редят...

144

Обективно

преди 1 година

Цялата борба между ББ и ПП беше за европарите от ЕС. Нищо повече! Не ги жалете!

143

Муахаха

преди 1 година

Пютин е Виновен!

142

Анонимен

преди 1 година

Киро просто "омазва" с ескрементите си всичко до което се допре. ПП не са в състояние да го номинират вече, когото и да било, камо ли, кабинет. Никога няма да сме сигурни, кога ще изтече поредния запис, парапет, самолет, чорап...защото от него тече... Но те това си го знаеха и сами са си виновни.

141

Анонимен

преди 1 година

Скоро може и да затворят руското посолство / ако спусне подобна зааповед господарят / , ама опорките на умнокрасивите пак ще бъдат " Руското посолство , Митрофанова , Путин са виновни за всичко у нас "

140

Анонимен

преди 1 година

ПП ще го изперат, а Бокото от благодарност ще ги научи как да Ви управляват Вас, прости българи. 1000 години

139

Упс

преди 1 година

Записите са цялата обективна истина, записана на живо около 5- 6 часа е.

138

Анонимен

преди 1 година

Чао Радостин Василев. Това е метода на мафията. Да къса и да създава поредния супер хипер нов проект, който ще спаси България. То какви ли не бяха. Сидеров, Каракачанов, Костадинов, Янев. Барековци ги наричам. Мафията си намери следващия Бареков в образа на Радостин. С което е възможно да се слага и край на проекта Възраждане.

137

До зозо

преди 1 година

Кое е европравителството, бе пanaгал? Заверата на тия мафиоти ли е европравителство?

136

избор.

преди 1 година

В крайна сметка се оказва ,че трябва да избираме между Шенген и Еврото или Боко в затвора. Аз предпочитам Боко в затвора. Еврото и Шенген няма къде да избягат.

135

Анонимен

преди 1 година

Затова контекста е важен.Важно е в каква връзка е казано А това може да се проследи в пълния запис.И аз казвам , че Бойко носи голяма глава на голямо тяло Но не казвам , че е голяма работа .Нали Казвам , че Бойко Методиев има голямо богатство в ,,кюлчета " и ,,банкноти " от 500 .Ама не казвам , че е честно успял бизнесмен от 90 години.

134

Анонимен

преди 1 година

И тоя чантаджия жаден за народни блага тръгнал партия да прави.... или звукозаписно студио.

133

Анонимен

преди 1 година

А няма ли някой запис как Ленчето е забременяла? Нашите интелектуалци от това се вълнуват най-вече. Чудят се как точно е станало. Това са важни въпроси, които да се обсъдят в централните новини.

132

Koko

преди 1 година

Аз нищо нередно не чух и не видях. Само едини гелосан алчен гъс.

131

Анонимен

преди 1 година

Тази псевдодържава България е приключила за мен преди поне 25 години. Само шиканиране и саботаж на тази мафиотска структура! Това не е държава на българите!

130

ППДБ Изгореха

преди 1 година

ЗаВиНаГи - Българиге сме пр0сти, ама не сме чак тоолкова пр0сти!