69

КЛАСИКА!

преди 1 година

От кликане по VPN-a американофилчето не става умно.

68

АнонимеН

преди 1 година

До Анонимен 93/ РУБЛАДЖИЙСКА ДРИ-СЛО И КОЛА ПЪЛНЯ С 10 БЕБЕТА ДА БЯХА ЛИКВИДИРАЛИ ПАК Е ПОЛОЖИТЕЛНА НОВИНА! НЯМА НЕВИННИ В МОРДОРСКОВИЯ ВСИЧКИ СА ЗА ИЗБИВАНЕ И С ВЛЕЗЛИ В СИЛА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ОСОБЕНО БЕБЕТАТА, ЗАЩОТО ТЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЖДАТ ИЗОБЩО АКО ФАЩ СИ БЯХА СВЪРШИЛИ РАБОТАТА ДА ЛИКВИДИРАТ МОРДОРСКОВИЯ ОЩЕ ПРЕЗ 2015-ТА ГОДИНА

67

КЛАСИКА!

преди 1 година

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN! :):)

66

Анонимен

преди 1 година

В крайна сметка Конашенков ли лъже повече или нашите изветрели русофили? Все още не е ясно кой е фаворит...

65

НЕМА НЧИН!

преди 1 година

И как да харесвам запада като и тия дето го ръководят и тия дето го подържат са измамници? Едните лъжат по медиите, другите мамят с VPN-ите!

64

До 86

преди 1 година

Този лузер който избяга от Лиман от клипчето е ген. Лапин. Приличаше на дон Кихот, само ръкомахаше сякаш води огромна армия зад гърба си.

63

Бай Трън злотата

преди 1 година

Рублата скача, всеки ден една банка в САЩ фалира, затова се радваме :) Може да не приемат рубли, но не приемат и злоти, хаха. Нали ви писах за злотаджията вчера, с молдовски влекач, румънско ремарке, говорещ чист руски и предлагайки 10 злоти, за да се измъкне от паркинга :) Ама толкова симпатичен ми стана...най-вече заради евроатлантическите злоти.

62

АнонимеН

преди 1 година

ВМЕСТО ДА ПОКАЖАТ СИЛА С ПОДОБНА АТАКА, ТЪПУ-НГЕРИТЕ ОТ УПРАВАТА НА УКРАЙНА ПОКАЗАХА СЛАБОСТ! НО ЗА ДА ГО СХВАНЕ НЯКОЙ ТОВА НЕЩО СЕ ИСКА АКЪЛ! ХОДА Е ДОБЪР НО НЕБЕШЕ СЕГА МОМЕНТА И НЕГАТИВИТЕ СА МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ОТ ПОЛЗИТЕ, ДА ЕЕЕБА ТИЯ ИДЕОТТИ ДА ЕЕБА В УПРАВАТА НА УКРАЙНА :D

61

Бари Бариев

преди 1 година

Е па то родните чебyрашки квичаха как всички били избити,а хората отидоха вдигнаха патакламата и се изтеглиха. Все пак с 80 човека няма как да превземат нещо повече от няколко села. То в белград само миницфайките сигурно са хиляда, отделно другите жандарми и пазванти.

60

Анонимен

преди 1 година

Отидоха в небитието подготвените укри.Стреляли по цивилна кола с деца,убили са баща им.

59

до 85

преди 1 година

Рублата кат скача русофилите реват, щото парите са им в долари и евро!

58

Космонавт

преди 1 година

До 79 Снощи имаше лайф стрийм с водача на диверсантите, над 100 000 човека гледахме как са "убити". Не зная какъв е проблема, пише го и в заглавието на статията - Русия е неподготвена. Защо толкова се вживявате?

57

Анонимен

преди 1 година

Шойгу тържествено обяви, че всички нахлули в Белгородска област са унищожени! В същото време "унищожените" бойци свикаха конференция, на която присъстваха над 50 човека. И благодариха на Шойгу за трофейната техника и оръжие...

56

Анонимен

преди 1 година

Е сега ги въоръжават до зъби.Да заповяда уркопитецитееее.

55

АХАХАХАХАХАХАХА

преди 1 година

От известно време не се бях смях толкова на руската пропаднала пропаганда. Според путинистите вече всички сепаратистки руски войски били изтласкани, обаче на на фона на репоража се чува какво - удари от миномети! После пак - имало не знам си колко убити сепаратисти, а лидерът на Свободна Русия каза - нула убити, двама ранени. А видяхте ли руският пишман-генерал Некой Си (оня дето изгуби Лиман) как му направиха клипче ходи пеша и ръкомаха на танка и вика "вперьод". Великосмешна руска пропаганда!

54

Бай ти Бай чалгата

преди 1 година

Аз виждам едно. Рублата скача, ние, рубладжжжите се радваме. Виждам нашите Т72 на парада и МиГ 29, от които евроатлантиците изпаднаха в екстаз, ръкопляскаха като че ли Павароти измайстори нещо. Между другото, кога "евроатлантици" ще стане *** думичка за филтъра на днесбг? Оле галено, тихо ни пази, че като видях борис дали...

53

АнонимеН

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ Е ЕДИН ПУМИ-ЯР , ЗАЩОТО НЕМОЖЕ БЕЗ НЕГОВО СЪГЛАСИЕ ДА Е НАПРАВЕНА ТАЗИ АТАКА! УМИРАТ ОТ МЪКА ,ЧЕ ИЗГУБИХА БАХМУТ И СВЪРШИХА ТАЯ ГЛУПОСТ УЖ ДА ЗАМАЖАТ С НЕЯ ПРОВАЛА В БАХМУТ. УКРАЙНА МНОГО СЕ ИЗЛОЖИ ЗАРАДИ СЛАБО-УМНИЯ ПУМИ-ЯР ЗЕЛЕНСКИ! ДА АТАКАТА Е УМЕН ХОД НО НЕ Е СЕГА МОМЕНТА КОЯТО Я ПРАВИ МНОГО ГЛУ-ПАВ ХОД!

52

Анонимен

преди 1 година

Интересен диалог в Туитър Генерал Майкъл Флин: Да, добре дошли на партито @jack ASS.Шон Дейвис: Добре дошли на партито на Джак Дорси. Жалко е, че работихте ръка за ръка с ЦРУ и ФБР, за да фалшифицирате изборите през 2020 г., като цензурирате фактически истории, които накараха вашите приятели от Демократическата партия да изглеждат зле.Джак Дорси: Разбийте ЦРУ, НСА и ФБР на хиляди парчета и ги разпръснете на вятъра.

51

Анонимен

преди 1 година

Не ми е ясно защо нахалните американофили лъжът постоянно ! Всички които казваха да покажът всичките трупове на убитите главорези ги показаха по всички тв програми в Русия са 71 тяло а останалите тела са на украинска територия ! И там са уничтожени и техника и диверсанти - живи няма и не може и да има

50

Анонимен

преди 1 година

Днес внука ми каза ,, като порасна ще стана наркоман и президент"