99

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Лайковете пак манипулирани в пола на пиндостанските тролеи.

98

Анонимен

преди 1 година

Контраофанзива на куков ден.Бандеровците скоро ще отидат на гости при Степан,техния кумир.

97

Ярл фон Трън

преди 1 година

Бахмут е черна дупка, която поглъща ВСУ с парцалите, получени от колективния Запад. Русия е най-големият съюзник на американския ВПК, който успешно си пласира стоката в Европа и измества европейските конкуренти. Вижте какво става с Юрофайтър - масово се освобождават от него и го заместват с F-35. Неоколониалните и постколониални акули започнаха да се ядат една друга. След като Африка и Азия се еманципираха, Европа е последната жертва на американския империализъм.

96

Анонимен

преди 1 година

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски, България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО / от 1944 до 2022 год. /и ХИБРИДНАТА война срещу страната ни, което ни направи най-бедната държава в Европа .... ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !!!!

95

Анонимен

преди 1 година

Руснаците пращат на фронта все по големи аджамиичета! Кунки във гьзyнки!

94

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Защото лекува всякакви западни психари! Е мине се не минат 30 години и на талази идват за лечение!

93

Анонимен

преди 1 година

какво спасяване на Бахмут. навсякъде по фронта там пристигнаха значителни руски подкрепления и фронта беше стабилииран - водят се позиционни боеве без значение, а укроофанзивата никаква я няма

92

Анонимен

преди 1 година

ИЗ ДНЕВНИКА НА ЕДИН ЛУД. В тоз прокълнат Бахмут зимъска брах бая студ! Пак щяхме да го превземем през март, но Сирски, генерала преби ни до cмьpт!

91

Анонимен

преди 1 година

Воздушна тревога по територията на цяла Украйна.

90

Анонимен

преди 1 година

Сложих ти плюс но трроловете защо не слагате лайкове поне на себе си. Забраняват ли ви.

89

ало ало

преди 1 година

за сведение на обществото: цялата редовна руска армия и бойна техника са непокътнати и очакват "за родину"......укрите да му мислят!

88

Ярл фон Трън

преди 1 година

Ген. Сирски едва се спаси от засадата, в която днес попадна укроподразделението, втурнало се да атакува Бахмут. Нещо да сте чували за ген. Залежни? Незалежная (независима Украйна) май няма нужда от Залежни. Революцията изяжда чедата си, както си му е редът.

87

Анонимен

преди 1 година

Дебалцево е наи-голямото поражение на укрозомбитата в тази война. Щом Сирски е ръководел там укроотбраната, значи е голям некадърник

86

Анонимен

преди 1 година

Стига с тая контраофанзива,хохлите са обречени.Руската мечка не прощава.

85

Дрън-Дрън-Вън

преди 1 година

До Ярл фон Трън Че то по-забавно четиво от Бахмут надали има. Цяла година напъни и едно градче от селски тип не можахме да превземем с цялата наша съветска армия. Това ще остане в *** на историята как се сражава втората по сила армия в света. Вече я произведаха в "Армия на Тимбукту". Тимбуктуанци с лъкове и стрели да се бяха сражавали, щяха да превземат Бахмут.

84

анонимен

преди 1 година

така е. братушките го стопиха това украйненско племе. направо го разкатаха. останаха само пенсионери......и те ли ще правят контраофанзивата? мале,мале....

83

Памперс производител

преди 1 година

Дайте да събираме пари за памперси и да ги дарим на рус-наците, че вече започна страшно да вони на ***, на фекалии и на други подобни.

82

Господ

преди 1 година

До Закривай Йес, закрихме Украйна, превзехме Берлин и Лисабон и си перем партенките на Ламанша. Ти, другарю, чуваш ли смеха на Вселената?

81

Ярл фон Трън

преди 1 година

Дълго, но затова пък скучно четиво. Героизираме ф***шисти и укромакедонски субекти. Европа се е побъркала.

80

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Между другото Москва е на един резервоар нафта от Харков. Става въпрос за резервоар на танк Леопард. Основната част на руската армия е на Юг и в Крим. Пътя към Москва е широко отворен. Да не стане така ген. Залужний да прави кръгчета на Червения площад със танк?