150

ЕС и Нато са

преди 1 година

две изключително недемократични, нелегитимни, не избрани от никой европейски напод институции-инструменти на САЩ за контрол над Европа!

149

Анонимен

преди 1 година

Каква изолация щом в НАТО България буквално крепи Украйна с доставки на боеприпаси и без нас те отдавна да бяха загубили? Един от най-важните членове не може да е в изолация.

148

ДО БОЙКО

преди 1 година

ТАГРОВ.АЗ МНОГО ДРУГИ МОЖЕ БИ И ТИ ОЩЕ СИ ЖИВЕЕМ В ТАКИВА БЛОКОВИ И МИ Е ДОБРЕ КАРАЛЬО. И ТЕЗИ СЕГАШНИТЕ СТРОИТЕЛИ РОБУВАТ НА ПАРАТА НЕ НА КАЧЕСТВОТО. И БОЛШЕНСТВОТО КУПУВАТ ТЪРСЯТ СТАРОМУ СТРОИТЕЛСТВОТО. АНАДЪКМУУУ.

147

Мунчо

преди 1 година

Олеле, Тагарев, най- големият ястреб в България. Точно него ли намерихте да цитирате. Защо не цитирате математика Николай Витанов, а този о - ли - го- френ?

146

Анонимен

преди 1 година

При тази ниска производителност на труда,при тази слаба икономика и селско стопанство,при липса на качествени кадри,излизането ни от ЕС би било чиста авантюра,струваща ни десетки милиарди,което не можем да си позволим.Ние не сме Англия.Затова тези призиви са чиста глупост.

145

Това е добра

преди 1 година

новина!

144

gogo

преди 1 година

г-н Таргериан(с пожизнена професура) как точно стигнахте до изводът, че нещата ще станат по-зле ? През изказът Ви прозира, че просто са Ви платили да плашите необразованите :) Нито ЕС, нито НАТО имат интерес да изолират БГ, тъй като това ще я доближи повече до Русия, така че вашите коментари са лишени от реални аргументи ;)

143

до SS

преди 1 година

И кой ти наби тази тъъпа идея,че някой ще ни кара да загиваме в Украина?!Това е руска пропаганда и ти вярваш.

142

ВОЕНЕН

преди 1 година

Специалист. Да ти говори за политика?!!!!. ДА ПЛЕСНАТ С РЪЧИЧКИ КРАДЛИВИ И ДА СЕ ПРЕГЪРНАТ. И ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА КРАДНАТ. А ОТ EU И ФАТО ДА НИ СКУБЯТ %ОТ БЮДЖЕТА.

141

Бойко Тигара

преди 1 година

Гледах интервю от Рушия на Навални и там сградите бяха 1към 1 с софииските блокове грозни комунистически в Бг затова е толкова грозно и пътищата са толкова *** защото всичко и правено по руски образец включително и изпростяването на хората

140

SS

преди 1 година

И какво като вървим към изолация ? На кой му се умира в Украйна за евроатлантическите ценности ? Да ходят атлантиците дето най много лаят !

139

Анонимен

преди 1 година

До 127 - Не е нужно, да си едно от двете, сещаш ли се? Копейкин го знаем в какво вярва. А в какво вярват демократите? Хиническа кастрация на 13 години. Двойна мастектомия за тийнейджърки. Премахване на тестисите за млади момпета, *** да со запазят "женското излъчване". Може да св подложиш на кълцабе, достойно за филм на Хичкок, преди да имаш правото на глас, да си купиш цигари, бира или да служуш в армията. И после имаш още помия.

138

Анонимен

преди 1 година

Нашите експерти се кланят/клатят натам,накъдето ду.ха вятъра.

137

DEMOCRATOS USA

преди 1 година

ДАНО ЧЕРНИЯ ЛОРД - ЛОЙД ОСТИН ДОЙДЕ, И ВКАРА БИЛГАРИТЕ В ПРАВИЯ ПЪТ...И ДА ПОЧНАТ ДА ПРАЩАТ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА..АМА ЯВНО , ВИДИМО , И С ФАНФАРИ...А НЕ КРИЕЩИ СЕ ПОД МАСАТА, КАТО МИШКИ И НЕВЕСТУЛКИ...КАКТО БСП - КРАДЛАТА НИНОВА ПРАВЕШЕ .

136

ИЗОЛАЦИЯТА Е

преди 1 година

ХУБАВО НЕЩО. ЩО ПАНЕЛКИ СЕ СКАНИРАХА ЩО ПАРА СА ОКРАДИ.

135

Илюминат

преди 1 година

До 136 А къде искат в Рушия ли?На която сме вражеска държава.

134

Анонимен

преди 1 година

Кремълските плъхове трябва да се унищожат или в централния да чукат камъни до живот

133

Анонимен

преди 1 година

Всички сме евроатлантици. Сега да разгледаме въпроса с евроатлантиците крадци и лъжци. Да си дойдем на думата. И на Капъкуле са евроатлантици и членове на НАТО и ЕС, "Златният евроатлантически гьол" беше евроатлантически. Гешев е евроатлантически приятел на гербодепесарите. Всички сме евроатлантици. Корупцията и кражбите на гербодепесарите са вътрешен проблем на НАТО и ЕС.

132

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и Възраждане са най големите ромски партии, факт в гетата се бият кланове заради политически спорове !

131

Анонимен

преди 1 година

Радев,Борисов и Копейкин ги командват от Москва.Това е истината.