84

Анонимен

преди 1 година

Руснаците си говорят, не знам защо даже трябва да им се обръща внимание. Тези разговори и изявления са за вътрешна консумация, за майките и съпругите, на които са отнети синовете и мъжете, за да бранят Русский мир, за да се създаде илюзия за сила и единство. Никой извън Русия няма да се върже на тези глупости, а не се и очаква.

83

по Д.Веле

преди 1 година

"Любимият" ми сайт за новини, Дойче Веле, сега иска Пабло Пикасо да бъде канселиран, да бъде свален от световния пиедестал, заради неговата "токсична мъжественост". Имал е 11 любовници и се е отнасял зле с тях, според мастити специалисти-феминистки, експерти по модерни специалности, които си изсмукват от пръстите какви ли не доказателства. По тази логика трябва да бъдат свалени поне 4/5 от художниците, особено от ренесансовите, чийто авантюри са в пъти по-пикантни от тези на Пабло.

82

селянин

преди 1 година

Що гледате руска тв бре еле е забранена

81

:)))))))))))))))))))

преди 1 година

значи тез кремълски мишки вече са като хитлер точно преди да се самоубие! давал е заповеди на унищжени и не съшествуващи армии! давал е заповеди за атаки където вече е нямало армия и така! Значи вижте ся ко в Украйна се виде, че и за ч.п за зеле не ставате! а сега Финладния е държава членка на НАТО! та ясно се виде, че украйна за 3 дни НИЩО не направихте! Но опитате и се да направите нещо на Финландия то НАТО ще стигне за 2 дни у москва и ше седне в кремъл! :)))))))))))))))))))))

80

Анонимен

преди 1 година

Така е, като светът се офлянкваше и ги остави навремето безнаказано да окупират Крим, надявайки се, че ще се заситят. Злото не може да бъде заситено и никога не спира само. Единствените паузи, които прави са да събере сили за следващото си злодеяние. Затова трябва да бъде спряно по всички възможни начини.

79

песен

преди 1 година

Товарищ Сталин, пардон Путин, вьй болшой ученъй......аз бих добавил стратег и хуманист доказателства: НАТО във Финландия и Буча са достатъчни....

78

ванка с танка

преди 1 година

Некадърна номенклатура управлява Русия!Тия изтърваха "великия Съветски съюз" от алчност и простотия,а сега тръгнали да го правят отново!Комплексарщина в действие!Загубена работа!

77

Анонимен

преди 1 година

Татарски го взривиха защото се обърка и вместо да каже всички ще освободим, той каза истината всички ще убием всички ще ограбим.

76

Анонимен

преди 1 година

в империалистическа русия много обичат да използват евфимизми, като освобождаване, разбирай поробване, като освободен, рабирай завладян, колонизиран. Така са успели да внушат на нашия простодушен народ, задължението до гроб да им плаща!

75

аааахахахааааа

преди 1 година

Тия *** сложих в джоба си и макетата по алчност и шовинизъм.Ай да ги видя накрая как ще поделят луната.Макетата отдавна са заявили че месечината е македонска,ако *** решат да освобождават и нея ще стане интересантно.

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105 Това е прехваления руски свят изграден на исторически лъжи и тежък народен шовинизъм.

73

Анонимен

преди 1 година

До АнонименХА ХА ХА

72

Анонимен

преди 1 година

ТАМ КЪДЕТО НИ НЯМА Е НАЙ- ДОБРЕ!СТАРА РУСКА ПОГОВОРКА

71

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази агресивна държава и народ !!! Във всеки случай това не е нормално само заплахи да ти се привиждат. Това масова параноя ли е, патология ли, що ли.

70

Анонимен

преди 1 година

Хайде де, чакам да видя как ще я освободите. То на един фронт се наакахте а сега искате на два. Трябва се спазват екологическите норми, не може така да омирисвате всичко около Русия.

69

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Янките денонощно посягат на националният интерес на всички. Където те са стъпнали, хора вече не виреят. Всичко се трансформира в една "АМОРФНА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА МАСА" с хиляди НПО - та за борба СРЕЩУ ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ И КУЛТУРА.

68

Анонимен

преди 1 година

Тея толкова са си повярвали на фалшивите учебници, колко са велики,че не се виждат от страни. ХАХАХХАХА Тея клоуни заслужават цяла Европа да ги набие и да ги съсипе като държава за следващите 100г поне. Това е несериозно 2023г да заплаваш всичките си съседи. Събудете се вече бе червенопитеци... не сме 1940.

67

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо в страните, които руснаците претендират че исторически им принадлежат, толкова много мразят Русия? Защо хората там не ги чувстват като братя освободители, а като врагове?Украйна, Финландия, Швеция, Полша....само българските русофили изпадат в телешки възторг при споменаването на Русия.

66

О, божкеле

преди 1 година

Тези смешници една година се бият за някакъв никомунеизвестен общински град като Сунгурларе, наречен бахмут. Стана гроб за половината им армия опиянена, а сега пък натовска държава ще нападат. Съвсем загубиха връзка с реалността горките. Дано по-скоро махнат джуджето, че рускините ще останат и без малкото си мъже. Само на средноазиати и чурки ще го карат скоро. Половината деца са дръпнати от многото им войни.

65

Анонимен

преди 1 година

Между другото, ако някой почне да ви разрушава оградата на имота, да ви хвърля *** вътре, да ви краде как бихте постъпили? Аз например пребих двама комплексари щото решили, че влизам в техните имоти и ми бутнаха оградата. След необходимите административни стъпки хем ядоха бой, хем възстановиха потрошеното, хем ми платиха щетите. Изводите ги оставям на вас. Дори и да ме бяха пребили, пак щях да си търся правата по всякакъв начин.