129

Анонимен

преди 1 година

Навремето беше модерно да му кажат на дадения челяк, кандидат за работа, че ако не му харесва, други чакат на опашка за неговото място, явно всичко се връща на този свят :)))

128

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега Василев на прокурор! Как може да оспорва официалните данни от НСИ за инфлация от 17% за миналата година и да казва, че инфлацията е 20%?! Колко всъщност е реалната инфлация?

127

Стига глупости

преди 1 година

И как програмиста с висок доход издьржа този който го храни докато взима минимал и сади картофи на полето или бере ягоди

126

Анонимен

преди 1 година

Да ме освободят от здравана и пенсионна осигуровки, и без тва здравното нищо не поема ,всико си плащаш ,

125

До124

преди 1 година

Каква доходност имаш досега на парите си в УПФ,независимо кой е той,вчера аз си направих труда да погледна моята в Алианс където се осигурявам от доста години на заплата далеч над средната и да ти кажа не ми стана хич приятно като видях какво е положението!А пък ти може и да си доволен,знам ли можеш да се осигуряваш в някой извънземен пенсионен фонд?

124

Анонимен

преди 1 година

Сами се докарахте до тука , много обичате запада , пращате децата си там , а нека запада да ви плати пенсиите

123

Анонимен

преди 1 година

Каква работна сила бълнувате, като нема хора в БГ ? В момента България е около 5 милиона, включвам и "малцинствата" в тази цифра :)))

122

да

преди 1 година

До SSама са ги ОСИГУРЯВАЛИ на тия пари.А младите,ги осигуряват на минимална и им дават пари в плик.И те си трайкат.Е отде пари за пенсии?

121

Анонимен

преди 1 година

Къв запад , какви 5-лева запада фалира .. големи заплати ли , я погледни цената на имотите и наемите ..

120

Анонимен

преди 1 година

До 127, хората с високи доходи не чакат на държавата за пенсия ;) Беше ви написано по-долу! Тези хора издържат тези от вас, които имат ниски доходи.

119

цензурка а?

преди 1 година

Зададат ли се ПРАВИЛНИТЕ въпроси,постът не се публикува.

118

Мда

преди 1 година

Срещу -30% даньци и -20% даньк добавена стойност тоест общо -50% накрая получаваш - поздрави от бацо и кирчо гнома се включва по кьсно с -10 хил заплата без премии

117

Гошо

преди 1 година

Така е, но заплатите не се вдигат. Нека заплатите станат като в западна Европа където някои смятат че сме и тогава хората ще се върнат в България, защото на запад сме бели роби.

116

до Програмиста

преди 1 година

Никакви застраховки , пенсионни фондове няма да те спасят , целия запад е на път да фалира , и това се повтаря на всеки 30-40г.. СССР спаси запада и пропусна един цикъл на фалит. Но сега вече няма кой ви спасява.. Като имаш пари намери жена и прави 5-6 деца ..

115

Ванката

преди 1 година

Близо 30% е осигуровката за пенсия - 24,7% за ДОО + 5% ДЗПО (пак пенсионна осигуровка, допълнителна) + 8% здравно осигуряване - всички се делят и с работодател в съотн. 2/3. Общо внасяме 32,7% осигуровки + 10% данък... и накрая един голям МУЙ !!!

114

до 4

преди 1 година

До Към младите,много са ти, и 6 ст.не бих ти дала пенсия,защото за тези година 42 стаж е само стаж,дето не знаеш даже къде са те водили на работа,не си работил 6 секунди, му дават 614,безобразие,ето затова ще сте патриоти,защото в друга страна и стотинка нямаше да получиш,намерил, че премерил,безс.рам.ник

113

Анонимен

преди 1 година

До 113 ,дали не знам, а? В момента се управялват зле заради неставащи и неможещи! Ако е лична партидата в държавния фонд нещата ще са различни! Те не инвестират парите! Това дали го знаеш? Не, не го знаеш! За втория стълб зная със сигурност по-добре от теб как се управляват :)Колко пъти да ти се повтори, че иде реч за държавния фонд?

112

Ха ха

преди 1 година

При това щавене с всякакви даньци срещу минимални пари е по добре да не работиш , някой дават пример с германия кьдето цените са - много по ниски от нашите а заплатите след високия даньк започват от -3000 лв или -1500 евро минимал

111

ДА

преди 1 година

Аз не мога да разбера,защо непрекъснато се визират пенсионерите!А защо не се говори за държавните хрантутници,които също висят на държавният бюджет със заплати и осигурвоки,които бюджета им плаща?!Съкратете ги наполовина, и без това работа не вършат и ето ви малко пъри от бюджет!

110

SS

преди 1 година

А бившите военни и разни дебелогъзи генералчета вземат по 3 бона пенсия ! А един млад човек в активна трудоспособна възраст почва с минимална работна заплата ! Защо ? Естествено е ,че младите няма да искат да работят въобще !