21

Ха-ха-ха

преди 1 година

Молят за милост руските фашисти и варвари...

20

ВОВА НЯМА ДА ДАДЕ

преди 1 година

Ще се молите на колене, ще ридаете и ще умолявате Вова за капчица нефт, за молекулка газ. Но Вова няма да даде!

19

Кога не са поставяли

преди 1 година

в опасност сигурността ни??? Като сложиха ядрени бойни глави в Полша? Или като направиха 4 бази в България които са легитимна цел на Руски ответен удар? Или като издразниха Русия с уховорките за приемане на Украйна и Грузия в НАТО, направиха преврат в Киев 2014 и забъркаха сегашната криза? А да не говорим за Северен Поток и това че ни обрекоха на по-скъпа енергия и неконкурентноспособна икономика.

18

Анонимен

преди 1 година

Бой на руските червени фашисти докато побелеят.

17

Анонимен

преди 1 година

Накрая на братушките ще им писне, ще изчакат вятъра да задуха на запад, и ще пуснат няколко атома по западната граница на Покрайна, и оставят вятъра да свърши останалото. Пък нато да обявява члeн 5 на вятъра дето ще разнесе радиацията през Пошла та чак до Германия.

16

Янките ни готвят за

преди 1 година

жертвен агнец!!! С доклад за корупция ни подготвят янките. Казват на нашите политици ППДБ и ГРОБ или правите коалиция и гласувате както трябва (за оръжия и жива сила за Украйна, за закупуване на Американско ядрени гориво, за Американски бази, за още няколко милиарда за американски оръжия.. или ще минем на следващата стъпка и ще преборим корупцията у вас!

15

До 40

преди 1 година

Много сте прави

14

Анонимен

преди 1 година

Ами стойте си още на задниците и си мълчете Рая!Ще потопят Европа в кръв,само и само да смачкат Русия! Америка след 1989 г продължи Своята Студена война! Не напразно 34 г по късно САЩ са пред границите на Русия! ЕС е продажен и пълен с Американски къртици! Плюя на този лицемерен съюз! Стачки пред Американските посолства с искане да си ходят от Европа! И в самите държави " членки" открито Несъгласие за " политиката" им!! Събуди се Европа!

13

Анонимен

преди 1 година

Възможностите на НАТО ги има на хартия, но не и в реалността. Барута свърши, така че снарядите ще са в недостиг.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18. Я погледни картата, за да видиш колко от Европа е територия на Русия и тогава се изказвай кой къде е.

11

Анонимен

преди 1 година

САЩ спешно се нуждаят от донор, защото икономиката им загива. За сега това е Европа, но тя няма да я спаси зя дълго. А други страни в свето, от които да се краде не останаха. Големият им проблем е, че Русия не позволи да я крадат.

10

Анонимен

преди 1 година

"как е възможно такава военна помощ на такава стойност при положения че сащ имат толкова голям външен дълг!! и защо се мешат тези същите навсякъде!?" ...........ами възможно е, ти да не мислиш, че ние сме единствените със самолети 4-5 пъти по-скъпо закупени от реалната им стойност. Нито питат дали ги искаме, нито самолети има, но тяхната агентура, като Боко и Просто, вземат решенията вместо нас...

9

Анонимен

преди 1 година

краварите със своята безумна грабителска политика не усещат че воените технологии от русия може да отидат в китай - и тогава след като глътне русия - това дето всеки ден го разпространяват краварите - те ще са наред- алчни и тъ-пи до безумие - вместо да се разберат с руснаците и да си живеят живота- ама като си преживявал единствено от грабежи то това не ти е в природата - краят вече е известен - след като смляха европа

8

Анонимен

преди 1 година

Не е само щатите ... Около 50 страни харчат десетки милиарди. Ако не бяха милионите боеприпаси осигурени от тях, дронове, оръжия, снабдяване с провизии и гориво, обучение на войници, още на втория месец войната щеше да свърши. Имаше анализ , че досега тя е струвала около 2 милиарда месечно на Русия, а в същото време Украйна са получили над 50 милиарда долара за първата година. Тоест двойно повече.

7

Анонимен

преди 1 година

Целта на САЩ е въвличане на ЕС във войната. САЩ помогнаха на Запада да разрушат соц.лагера в ЕВРОПА. Знаем как- пратиха войски през Албания за да разтурят Югоставия. Използваха и Папата, чрез Полша. Сега Путин си отмъщава. В единият и в другият случай ние сме потърпевшите. Както използваха Сергей Антонов, така ще използват и някой друг българин за да ни въвлекат във война с Русия. Нашата територия им трябва за плацдарм, а ние....

6

Анонимен

преди 1 година

ТАСС - Телеграфна агенция на Съветския съюз! Това е все едно да получиш от умрял писмо. Съветскитя съюз умря и напъните на кремълския престъпник за нов СССР ще завършат печално за Русия. Няма как да съживят мъртвец.

5

ля ля

преди 1 година

как е възможно такава военна помощ на такава стойност при положения че сащ имат толкова голям външен дълг!! и защо се мешат тези същите навсякъде!?

4

Анонимен

преди 1 година

Това е целта на САЩ, да водят войни на чужди територии. А що се отнася до Украйна -Русия, това е планувано още преди 30 години от Вашингтон.

3

Анонимен

преди 1 година

Милиарди се иззпраха в Украйна ,и нищо не стига до обикновените украинци .Даже оръжието ,което пристига е едва 20 процента .Яко ги употребиха ,ама е така,като ти е "приятел "Америка .

2

Анонимен

преди 1 година

Кой го пита този?