80

хетеро

преди 1 година

До Бисексуален -- За мен не е проблем да имаш дете и от магаре, муле, кон, катър и каквото още си избереш. Проблем ми е когато го натрапвате на всички, а напоследък започнахте да казвате какви да бъдат децата ни. С кого с ровите в задния двор ич ни мъ Иббббе, но си го правете у вас. ЯСНО?

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 Даже от биогична гледна точка се раждат хора със смесени полови белези, тъй че с примитивните ти "знания" по въпроса си дотам. А пък да се занимаваш с такива неща като хормони и пр. неща, които отново БИЛОГИЧЕСКИ те дефинират - ЗАБРАВИ. Това е над темите за самагона, землянките, и "Чичо Вова ний сме с теб".

78

Костичков

преди 1 година

За съжаление на родните друзя антиджендър идеологията не може да надъха достатъчно руските мужици, на които не им се умира лично за каузата, а просто искат да си стоят на втора или трета линия от фронта, така че родните ватняци да се замислят и да ударят едни рамо на първа линия понеже няма кой друг.

77

Анонимен

преди 1 година

До КащановТова не е еволюция, а деволюция. Еволюцията е развитие, усъвършестване и ефективност, а джедър идеологията и въобще либерастията водят към разруха, разпад на обществото и неговата смърт. Няма как да заличиш половете, това е биологичен парадокс, такова твърдение е венеца на човешката глупост.

76

Анонимен

преди 1 година

Тази долнопробна лъжкиня, кой ще й потърси отговорност за манипулациите, с които тероризира обществото!?

75

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Жената е напълно права, освен това ще се дадат права на НПО - тата да управляват държавите и да се разпореждат с живота на мъжете както намерят за добре. Разбира се правят го от "ФЕМИНИЗМОФИЛИЯ" (или не знам какво там име да му дам) и загриженост, че страдали от домашно насилие, без самата тя да иска това. Всичко е за унищожаване на човека като съзнание и ценности. Първата голяма крачка към замяната на хората с роботи е превръщането им в " БИО ЗОМБИ РОБОТИ.

74

Евроатлантик

преди 1 година

Гей парад във всеки Български град!

73

Анонимен

преди 1 година

Да, миличък, gender означава пол. Половете са два. Освен ако мозъкът ти не е промит и не започваш да пищиш инфантилно когато чуеш базови факти от биологията.

72

Анонимен

преди 1 година

Моят внук е на 2 годинки, но от сега го учим да уважава различните хора с различна сексуална ориентация от общоприетата. Трябва да има взаимно уважение

71

Бисексуален

преди 1 година

Правя секс и с мъже, и с жени. Искам да имам бебе и от мъж, и от жена. За мен не е проблем да бъде родител на такива деца

70

Анонимен

преди 1 година

Повечето хора не съзират опасността, а реално тя е голяма! Децата се влияят много от такива идеи и им се влияе силно! Пропагандата е ужасна и ги заразява! Това е идеология! Не е религия, не е морал, не е естествено поведение, а идеологически наложено болестно състояние, взето за нормалност! Както говореха на запад за смърт на идеологиите така ни натресоха тази вредна за психичното здраве утопия!

69

Анонимен

преди 1 година

ЕСи НАТО Вън от България!!

68

Анонимен

преди 1 година

Гнусната, гнила, анти-научна и анти-човешка, религиозна "***" идеология няма нищо общо с каквато и да било еволюция. Има общо единствено с религиозните вярвания на култчето на т.нар. "прогресивни". Нищо прогресивно няма, единствено регресия до средновековни нива: инфантилни писъци към всеки, дръзнал да ги критикува и повтаряне на заучени фрази ад ноузеам.

67

Анонимен

преди 1 година

*** с плоски мозъци, не могат да измислят друго и си циклят конспирации, а светът върви напред и не чака никой.

66

Специално

преди 1 година

... за големите почитатели на тази другарка: Истанбулската конвенция се занимава с това да защити жените от малтретиране, и с равнопоставеността им в обществото. Никъде не се срещат така любимите й "3-ти пол", "джендари" и други руски сигнални думички, имащи за цел да активират останалите руски слуги, които четат/слушат. Интересното е, че тази "жена" е много против това жените да са защитени от малтретиране. Което впрочем е разбираемо. Трябва да знаете какви методи използват такива като нея.

65

Angelov, Valve Corp

преди 1 година

Изплъзна ми се от езика някак си! Или както се казва по-добре контролиран теч на информация отколкото истински теч на информация. Сноуден я знае тая история.... https://youtu.be/KhN6kywl-TU

64

Анонимен

преди 1 година

Истината е че едни човечета се самозабравиха, потънаха в блатото на фанатизма и простотията, те вече не виждат реалността, не се интересуват от нея, те си живеят в техния измислен розов утопичен свят, а това е гаранция за тежък провал. Науката е категорична има два пола и те не са равни, всеки от тях си има различна функция. Но отрезвяването ще дойде непосредствено преди големия провал, така сме устроени ние хората в мнозиството си.

63

Кащанов

преди 1 година

Еволщцията не можете да я спрете друзя. Едно време пещерните хора са се възмущавали и заклеймявали тези които са напускали пещерите, твърдейки и търсейки по добър начин на живот. Поведението ви е нормално и научно обосновано, но не може да спрете еволюцията, а тя си изисква да няма ясно разделение между половете. Поняли?

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 "и че цял свят я уважава" Никой нормален не уважава морално деградирали индивиди.

61

Анонимен

преди 1 година

НЕКА ВСИЧКИ КАНДИДАТ УПРАВНИЦИ ДА СЕ ФОКУСИРАТ ВЪРХУ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ХОРАТА,А НЕ ДА ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО ИМ КЪМ ПОДОБНИ ИЗМИСЛЕНИ ТЕМИ!