205

Анонимен

преди 1 година

Цитати от войник,описващи състоянието на нещата във ВСУ:"Един войник отбелязва, че местните жители, които са останали,очевидно не подкрепят Украйна";"Настройваме се на ЛНР,тъй като това е единствената станция,която можем да хванем тук."

204

Анонимен

преди 1 година

Цитати от войник,описващи състоянието на нещата във ВСУ:В армията бързо се разпространяват слухове,че щабът е унищожен,че руснаците вече са влезли в Бахмут,че Русия ще използва тактическо ядрено оръжие";"Тази война е пълна бъркотия";"Каската ми беше дадена от приятел на полицията,бронежилетката ми беше дадена от приятели";"Трябва да преровите в останалите неща,които са безразборно подредени в задната част на камиона.Това,което сме оставили,някога е принадлежало на ранени или мъртви";Знам,че няма да има нищо в моя размер на склад.Купете останалото сами";

203

Анонимен

преди 1 година

До 212.Няма прости русофили,а хора,които виждат реално нещата.а ти си гледай твоята телевизия и си вярвай,че към Украйна ще потекат реки от оръжие и пари.Ми няма да стане,щото никой не си жертва икономиката и оръжията ей така ,щото неговите данъкоплатци трябва да ги платят,а и те няма да отидат да се бият за Украйна като свършат украинците.

202

Анонимен

преди 1 година

"Смърт и дронове на Източния фронт"мрачните дневници на украински боец.По-долу са най-интересните цитати от него,описващи състоянието на нещата във ВСУ:"Отиваме в Бахмут.Градът е обстрелван от руска артилерия.Сред вражеските сили е кръвожадна частна армия-наемници от групата Вагнер";"Командирът на батальона ме моли да докладвам колко хора не са се съгласили доброволно да преминат в атака.Тринадесет казвам.Можете да оцените тяхното нежелание.Момчетата не разбират накъде отиват и не са готови да атакуват,когато планът непрекъснато се променя";

201

Анонимен

преди 1 година

Мобилизираният украинец живее на фронтовата линия не повече от три часа.Не повече от четири часа е средната продължителност на живота на фронтовата линия за украинските мобилизирани, хвърлени да държат Артьомовск.Това разказа американският наемник и бивш американски морски пехотинец Трой Офенбекер, който сега "избяга на почивка" и започна да дава интервюта.В интервю за Newsweek наемникът се съмнява в способността на ВСУ да задържи града.Руската артилерия удря украински позиции ден и нощ. Шансовете за излизане от Артьомовск при укровояк са сведени до минимум.

200

Анонимен

преди 1 година

Русия усвои нов регион за доставка на петролни продукти.На примера с Мароко:вносът на дизел е бил около 600 хиляди барела (2021), сега (2022) е нараснал до 2 милиона.Преди налагането на санкциите ЕС представляваше 60% от износа на руски петролни продукти. Сега Европа е принудена да купува американско и арабско гориво на завишени цени.

199

Гиб Мелсън

преди 1 година

Щом Зелински е уволнил началника на украинската армия в Донбас, значи нещо укрите са се издънили и сега ще сдават района и то с големи жертви. Но за всеки боец е чест и гордост да умре за Зелински, така че няма драма.

198

Анонимен

преди 1 година

Както стана известно, Арестович отиде в Рим с нещо като "хуманитарна мисия". Той трябваше да се върне преди 4 дни, но продължава да е в Италия.Прави впечатление, че украинците са възмутени под новината в коментарите. Те са възмутени, че обикновените хора не могат да напуснат страната. Също така мнозина са озадачени защо Арестович никога не е посещавал фронтовата линия през годината на войната.

197

Кюркчиев

преди 1 година

Хе-хе укрите хитруват за да изклинчат още оръжие от запада. В последните дни интензитета на бойните действия спада, преди това укрите докладваха по 800-1000 очистени opки на ден, а сега по 500-700. Знам знам, сега родните троляци ще кажат че това са фейк данни и руснята нямат загуби на практика, но в нета е пълно с клипове на жалващои се мобики че ги пращат на предна линия. Ако се налага чмобиките да се бият , питам аз, къде е професионалната армия на Путин?

196

R.A.T.M

преди 1 година

8 г подготовка, укрепления, окопи, канадски, английски инструктори и пак ви бият като шкембе в дувар. Целият запад налива пари и оръжия и украинците умират като пилци. Тъй като руснаците и украинците генетично са братя да не кажа близнаци явно западните специалисти и оръжия не струват или мотивацията им е слаба, а може би най-вярното, че побеждава истината, не лъжата и човекомразещата идеология.

195

Анонимен

преди 1 година

До Ааааа ти си завърше ид и от,знаеш го нали....

194

Анонимен

преди 1 година

Сега простите русофили гледат руската телевизия и виждат вече голямата "Победеа" абе другарки и дрОгари нали от 80 г. викате че фалира долара а вие фалирахте 10 пъти през това време остана само федерацията накрая ще загубите и нея СССР ФАЛИРА , а не заради Горбачов хайде стига с тия опори и заблуди по някой път си мисля че още вярвате в ДЯДО МРАЗ. дайте по реалистично стига цял живот като коне с капаци нали парите и роднините и всичко ви е на и от запад какво лицемерства

193

Нали ви казах

преди 1 година

бе урки, че е въпрос на време да падне, като Мариопол. И последно града обсаден ли е или е обкръжен. Май украинското генералче вика , че е обсаден и обкръжен и бяга бързо към Зеления да го уволни.

192

Анонимен

преди 1 година

До 196Защоито преди това е имало 1938 Мюнхен - те за това. Ама трябва да се чете преди да се пише.

191

До Бахмут гитти

преди 1 година

Русия, Корея гиби....

190

вашингтонски трол

преди 1 година

По заповед на ръководството, от този момент започваме да се правим, че и Бахмут не съществува и не го коментираме повече.

189

Тошо

преди 1 година

Занимавате се с нещо което не трябва, нито му е времето, нито мястото!Ръководителите не са отговорни!Войната не е играчка....!Изходът е само един и той стои и чака, някоя от страните да се сети, но....не защо ...!?

188

Анонимен

преди 1 година

с почти 1000 убити дневно това е катастрофа а не "ситуация". накрая на генералите ще им писне да ги командва цирков артист, ще арестуват зеленски и ще го разстрелят

187

aZ-ът

преди 1 година

Въх, но не побеждавахте ли ? Слава кокаине :))))

186

Анонимен

преди 1 година

До 196 И ти къде видя русофили бе или само това ти е в главата ***.Каьва ти се ,че не можеш да победиш,а ти си фантазирай като искаш.