51

toti

преди 1 година

СКРИЙ СЕ НЯКАДЕ ШУБЕТО ЩЕ ТЕ ХВАНЕ !!НИМА ЯПОНИЯ Я НЯМА ИЛИ СВЕТА ЩЕ СВЪРЧИ..???-С ТЕБЕ ОЛИ БЕЗ МЕНЕ ИЛИ ПУТИН ,ЖИВОТА ПРОДАЛЖАВА ,НО *** ВИНАГИ ЩЕ ИМА ...такава е природата ,,ТЯ ГИ РАЖДА ТЯ СИ ГИ ПРИБИРА ''!!

50

Анонимен

преди 1 година

Ся да ви кажа под секрет,че туко що четох оригиналното изявление на "президента"Медведев.Та той там казва,цитирам :ще използваме ядрено оръжие за да се защитим

49

РУСКА ГОРДОСТ

преди 1 година

НИКОЙ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ НЕ Е ИЗБИВАЛ ПОВЕЧЕ ПРАВОСЛАВНИ ОТ ПУТИН

48

Анонимен

преди 1 година

До Да ви светна - пич, дай си тел да се чуем да ми гледаш. Търся си приятелка и искам да знам дали в бъдеще ще намеря някоя. Моля те кажи и числата от тотото, за да облажим всички във форума по некой лев.

47

Анонимен

преди 1 година

До Българин. Наслаждавай се. На кой му пука от болните ти фантазии ?

46

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

Освен Белгород и Хабаровск не се знае къде се намират и подводните ядрени ракетни крайцери от проект Акула. Възможно е да се намират някъде на юг в Тихия, Индийския или Антлантическия океани, далеч от американските брегове. Ракетите Булава имат далекобойност 10 000 км. както и междувпрочем подводния дрон Посейдон. Така, че подводниците могат да се намират край великденските острови близо до Чили и от там да ударят щатите.

45

Анонимен

преди 1 година

Този пияндурник може да дрънка абсолютно всичко. В политиката никой не казва на 100% истината, а в болшинството даже лъжат умишлено. Никой вече не приема за сериозни заплахите на фашистите в Кремъл.

44

До 28

преди 1 година

До Анонимен 28 Защо се радваш? Или като мнозина руснаци си мислиш, че цар-батюшка (Путин) е добър и милостив, а във всичките невзгоди са виновни болярите, които ти си изброил. Та те само транслират неговите мисли, там свое мнение не можеш да имаш.

43

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

Русия разполага с 6000 ядрени бойни глави поставени на бойно дежурство основно на ракети от типа на Авангард, Булава, Воевода (Сатана), Сармат (Сатана-2), Ярс, Някой видове Кинжал и Искандер. Отделно има поне 12 бр. Подводни ядрени дронове снабдени със 100 мегатонни ядрени бойни глави (подводниците Белгород и Хабаровск) и неуточнен брой ядрени бойни глави от тип планиращи хипезвукови бойни модули от тип Авангард разположени на сателити на геостационарна орбита на около 35 786 km. над големите американски градове.

42

Българин

преди 1 година

Ще се наслаждавам тази блатна територия,наречена Русия как гори в Ада,заедно с всички олигарси,чеченски башибозуци,затворници и пиянки!

41

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

Защо е важно да се евакуирате в град разположен на най малко 500 метра надморска височина? Защото съществува една специална подводница която се казва "Белгород". От два месеца е излязла от пристанището в Северодвинск и никой не знае къде се намира в момента. На борда и има 6 броя подводни ядрени дрона Посейдон всеки снабден със 100 мегатонна ядрена бойна глава. При подводен взрив на такъв заряд се формира цунами високо над 500 метра и това значи, че София ще стане новата ви морска столица.

40

Анонимен

преди 1 година

Онзи дядо, този пияница

39

Говедо

преди 1 година

До Анонимен..39..Беше президент 2008-2012.

38

Анонимен

преди 1 година

Тоя лилипут за какъв се мисли? Стои в бункера и говори глупости.

37

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

Аз имам план за евакуация през Истанбул за Южна Америка. Най безопасно ще бъде за град Кордоба Аржентина или град Сантяго де Чили. Градовете са на юг далече от местата където ще падат ядрените бойни глави и най важното е, че са разположени на високо, защото и това е важно!

36

Анонимен

преди 1 година

До Българин. И кат ти е писнало кво ше напрайш ?

35

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

Чувстам се задължен да ви помогна за да вземете правилното решение за вас и вашето семейство и да се спасите. Затова най важното е да се действа бързо и овреме да обърнете паричните си средства който мислите, че ще ви трябват в злато и скъпоценни камъни, защото навсякъде където ще се евакуирате няма да приемат вашите евро и долари, защото държавите който стоят зад тези валути няма да съществиват и тези хартийки ще са ви безполезни.

34

Анонимен

преди 1 година

Дано Русия победи! И освободи целия свят от тиранията на САЩ!

33

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

До края на годината на територията на САЩ и Европа няма да има останал жив човек! Всички ще измрат в задаващия се ядрен апокалипсис! В световен мащаб до 2036 г. ще оцелеят само 30 % от наличното на земята към този момент население. От вас зависи дали ще сте част от оцелелите 30 % или от онези 70 % който предстоят да бъдат утилизирани!

32

Мен

преди 1 година

Крайно време е.Всички ще са доволни.