34

Чук и Гек

преди 1 година

Поведението на Урсулите показва, че те не считат населяващи вашите паралели и меридиани за хора! Колкото вие се замисляте, когато препикаете някой мравуняк, кога сте на излет из природата, толкова тези наглед пременени, лъскави и говорещи празни фрази за директиви и регламенти дами и господа се замислят, когато ви организират поредната война! Бездушни и вредни сатанисти! Няма да е изненада, ако вместо нервна и кръвоносна система, под кожното им покритие откриете платки, кабели и електролит!

33

Анонимен

преди 1 година

Плаши кучето със салам..

32

БУКИ БУКЛУ

преди 1 година

А МОЖЕ EUS I СУАЩТУ ДА ПРАЩАТЕ НА ЗЕЛЬО НАРКО ПРО"_$&СЯ.. КО. ЗА ВАС МОЙ ЗА ТЕХ ЗАБРАНА. МНОГО СТЕ ПРОСТИ... И ЗНАЙТЕ РУСИ КИТАЙ ЩЕ ВИ ЗАВЛАДЕЯТ ГОСПОДСТВОТО И ВИЕ. И НАЙ ВЕЧЕ НИЕ МИЖАВИТЕ ЩЕ ГО ДУХАМЕ. И ТОВА ТЕХНО ГОСПОДСТВО ЩЕ УПРАВИ СВЕТА. СТИГА ФИОДАЛИЗЪМ СТИГА КАПИТАЛИЗЪМ И ОЛИГАРХИЯ. ТРЕБЕ НЕЩО ДРУГО.

31

Анонимен

преди 1 година

Поднебесната империя раздава мощни шамари на разни дядки, дето се мислят за римски сенатори. Жалко е, че ЕС, като идея, има потенциал да е водеща световна сила, а всъщност е някакво световно посмешище.

30

Анонимен

преди 1 година

давайте - после нямада има с ко газаците си да избришете, като ли да си сложите гащури

29

Анонимен

преди 1 година

смешници ЕС - Китай само ще им 5ръдне на ЕС и ще се разпаднат

28

София

преди 1 година

Какви последствия ще има за Китай? Цялото ви производство е изнесено там. Ще си го вземете обратно или ще наложите санкции? Що за импотентни неудачници сте се събрали в този европейски парламент, като дори не виждате по-далеч от носовете си...

27

преди 1 година

Дори гащите ти идват от Китай. Стъпете на земята!!! Алооо

26

обективен

преди 1 година

Китай е достатъчно мощен просто да се изсмее на САЩ и ЕС кой какво искал. Европеец съм но все повече се срамувам от импотентните и самозабравилите се европейски политици.Като толкоз много искат - да идат доброволци в Украйна. Хем и ние ще си починем от тях

25

Китай няма

преди 1 година

никакви намерения да се замесва с фашистка Русия в тази война.

24

Анонимен

преди 1 година

ес и сащ защо заплашват независими страни?

23

Боби

преди 1 година

Не просто си мисля ако Китай достави официално всички компоненти за един дрон без "Мозъка" - централния процесор и "ГПС" подситемата това води ли се доставка на оръжие? Максимум чаркалаци с двойно приложение(Но един камион най-обикновен Бордови реално също е с дваойно приложение). След това Китай създава дъщерна фирма в РФ която да "Произвежда" "Мозъка" и "ГПС" и реално да сглобява дроновете. Де Юре "Производството" е в РФ и безумните санкции са заобиколени като досадна дупка на пътя...

22

Веднъж някой беше

преди 1 година

нарекъл Европа - "Прашна колекция от бивши империи". Мисля, че към днешна дата, повечето европейски "лидери" лежат на стари лаври, държат се като действащи императори, а са просто едни апаратчици на американска хранилка.

21

Борел

преди 1 година

Ще спретнем един мощен гей парад в Брюксел в отговор на това.

20

Анонимен

преди 1 година

Това да не ви е Ирак или Либия да ги плаши те те ще ви наложат санкций не вие хаха

19

Оризар

преди 1 година

Като ни спрат ишлемето и сме капо: революции, тянмънмъни и ще я караме на разклатила 200 грама ориз на ден. Индия предлага на САЩ 2 млрд. долара да вземе цялото щатски и западноевропейско ишлеме, с което Поднебесната отива автоматично на кино от 6 до 5.

18

Анонимен

преди 1 година

Ти кого плашил бе ***,то Китай да не е Гвинея Бисау или Уганда....по-кротко,че ние да не го засмучем още повече...

17

Политкоректен

преди 1 година

Точно така: ако доставките от Китай спрат за 2 седмици, ЕС ще умре.

16

Пян_Гъ

преди 1 година

"Ако Китай достави оръжия на Русия, ще има последици" - 1-о, Русия няма нужда от оръжия. Евентуално дронове и муниции, но и това е под въпрос; 2-о, Как Западът доставя всякави орйжия на Украйна, пък Китай не можел??? 3-о, какви последствия??? Русия е с най-модерните оръжия, а Китай е с най-голямата РЕАЛНА (!) икономика. Т- нар. "Западен свят" е ок. 15% от Земята! Ами другите???

15

Ти да видиш

преди 1 година

Щатите могат на Украйна от другият край на света но Комшията на Русия неможе.Така ли?