32

Анонимен

преди 1 година

Винаги има смисъл да отвъдиш колкото може повече бандеровци и евромераклии.

31

Анонимен

преди 1 година

В днешното интервю ръководителят на Чечня посочи, че руските войски са готови да "превземат Киев", ако президентът нареди. Според него сега Русия не воюва с пълна сила. В същото време Кадиров прогнозира, че до края на годината всички задачи "ще бъдат изпълнени на 100 процента".

30

Анонимен

преди 1 година

Освен това девет дрона бяха свалени близо до Кременная, Червонопоповка, Жовтнево в ЛНР, Петровски в Запорожка област, както и селищата Саги, Катериновка и Маринское в Херсонска област. Само за денонощие руската артилерия, авиация и ракетни сили поразиха 82 артилерийски установки на огневи позиции, жива сила и техника в 126 района.Затова и наркоманът със зелените парцалки постоянно вика дайте, дайте, дайте....

29

Анонимен

преди 1 година

До вчера Бахмут беше повратна точка, днес ще го предават хахах. Циркове.

28

Анонимен

преди 1 година

В Купянското направление артилеристите от групата войски "Запад" успяха да нанесат поражения на и3MeTTa в района на Двуречная,Крахмален,Гряниковка и Тимковка в Харковска област,както и Новоселовски в ЛНР. Загубите на и3MeTTa възлизат на:над 30 зомбита,два БТР, три автомобила и една гаубица Д-20.В Херсонско направление руските части успешно проведоха контрабатарейна борба,унищожавайки две фашистки бойни машини РСЗО "Град" и две десантни машини "Гвоздика".На свой ред,руската ПВО прехванаха шест изстрела от реактивна система за многократно изстрелване HIMARS.

27

Анонимен

преди 1 година

Абе уж нямам никакво значение, а назитата са се вкопчили в бахмут като коала в евкалипт.

26

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл. Киев пада утре. За какъв Бахмут говорим?! Ох, чакайте, то сме 2023-та- 1 година от войната. Той не падна ли Киев- от Кремъл казаха пада за 24 часа ?!

25

Към 4ти

преди 1 година

Това със елиминирането на конкуренцията със нечисти методи е запазена марка на твоя идол Юесей. Нарича се Аванта за по слабите. Като не могат да победят Русия в честен спортен двубой, просто не я допускат на състезания. А иначе в спорта няма място за политика. Точно за това е създаден !

24

Анонимен

преди 1 година

"Когато се опитате да отворите сайта в Брюксел," - силно се съмнявам, че военната база в Рамщайн (БЕНЗИИИИИИИИИИН!!!! ДУУУ ДУ ХАСТ") отговаря за сайта на Брюксел. ОСвен това, кибер атака по чужда система, особено военна, ще се разглежда като военен акт.

23

Анонимен

преди 1 година

Гущерчето нещо фантазираме пак.

22

Анонимен

преди 1 година

В Краснолиманското направление групировката войски "Център", подкрепена от артилерия и тежки огнехвъргачни системи, нанесе поражение на и3MeTTa в районите на Ямполовка в ДНР, както и на Червона Диброва,Червонопоповка,Кузмино и Стелмаховка в ЛНР.Фашистката *** загубиха повече от 80 души,три бойни бронирани машини и една гаубица Д-30.Освен това в Южнодонецко направление артилерията на групата войски "Восток" нанесе удари по струпванията на фашистката *** и техника на край Пречистовка и Въгледар ДНР.И3MeTTa загуби повече от 60 зомбита,три БТР,четири пикапа,гаубица Д-20 и две гаубици Д-30.

21

Анонимен

преди 1 година

ВС на РФ атакуваха пункт за ремонт на въоръжение и техника на фашистката *** край Славянск в ДНР.Освен това в Донецко направление доброволци, с подкрепата на ракетни войски и артилерия от групировка "Юг", овладяха гр.Красная гора. Фашистката *** загуби повече от 150 зомбита,четири БТР, шест пикапа и две гаубици Д-30.

20

Анонимен

преди 1 година

Кратката европейска обиколка на украинския президент Володимир Зеленски показа неговото отчаяние.До този извод стигна колумнистът Брендън Коул в статия за Newsweek Зеленски обиколи европейските страни миналата седмица. По време на речта си в британския парламент той поиска от властите да предоставят на Киев военна авиация.Според автора на Newsweek поведението на Зеленски показва неговото отчаяние. И в момента официален Киев е в страх, констатира журналистът.

19

Анонимен

преди 1 година

До Доста некоректно - Защото ще последват много върпоси. Повечет американци не бяха наясно със ситуацията до 20-ти февруари, 2022-а. За да продължи далаверата е много важн, американската публиак да вярва, че анмесата на САЩ там е с благородни мотиви и ще предотврати нов Хитлер ... иначе, ако излезе, че са енди бизнес интереси, с палнове от преди 15 години, ще стане мазало и за политиците и за бизнесмените.

18

Анонимен

преди 1 година

Руски хакери от групата Killnet твърдят, че са проникнали в сайта на американската военна база Рамщайн в Германия. Когато се опитате да отворите сайта в Брюксел, страницата не се зарежда и след известно време показва съобщение, че времето за изчакване е изтекло. В Берлин, когато опитате да отворите сайта, появява се снимка с емблемата на Обединеното въздушно командване на НАТО, но Страницата не е активна и не съдържа връзки и материали.

17

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Смисълът е ясен, целта на САЩ също. Тя обаче е непостижима. Ако можеха отдавна да са унищожили Русия, но не могат. Украйна е просто пушечно месо, командвано от щатите.

16

Анонимен

преди 1 година

Най-накрая ...

15

Доста некоректно

преди 1 година

Защо тоя велик военен не споменава дори, че града е част от отбранителна линия, строена още от 2014 г насам? И, че загубата му води до разкъсване на цялата отбрана на укрите. И защо говори в бъдеще време - ако..., ако... Тя работата е ясна и този град и с войната. Още от самото начало се знае КОЙ печели най - много от нея, в зелено разбира се.

14

Анонимен

преди 1 година

"Смисълът на войната е да се изтрепят славяните едни-други, за кеф на еврейските им господари. Евреите го правят, за да си отмъстят на славяните за погромите от 19-ти век. Защо славяните им се връзват на комунизмите и фашизмите и се трепят едни-други, обаче, е загадка." ................за съжаление славяните в Украйна са зомбирани, а за такива решението е само едно, за да не плъзне заразата и наистина да изчезнем.

13

Анонимен

преди 1 година

Има ли смисъл да пишете (да копи-пействате, тоест) тези буламачи?