98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 121. Ога тва или си сънувал ?

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 112-Виж се колко ти е акъла.за това,че съм карал москвич на времето веднага ме определи какъв съм и на коя страна в конфликта съм.Яко са ти промили мозъка.Да те светна:когато ти още не си бил роден имаше желязна завеса.България беше в СИВ и Варшавския договор.Автомобилите които се продаваха бяха Съветски,Полски,Югославски,Румънски,Чехословашки и Източно Германски.

96

Дядо Соци

преди 1 година

До Анонимен 95 Ти остави Милошевич , а да си спомним за огромната непобедима армия на Садам Хюсеин . САЩ ги смачкаха като хартия за една седмица. Отиват , бият и се връщат след няколко дни. Това е военно операция. Същото беше и с Осама. Хвърлиха го в морете. А войната в Украйна е класическа война. Сталин избива нашествениците през ВСВ , сага да видим какво ще стане със съвременните нашественици.

95

Анонимен

преди 1 година

Те украинците преминаха в настъпление и без танкове и самолети.А сега фронта ще се промени.Руснака и техния фашизъм ще бъде изтласкан на тяхна територия .Дребния , който разпали войната ще трябва да се спасява защото вътрешните конфронтации и недоволство ще се засилят.

94

Анонимен

преди 1 година

До 114 тоя някой е маестрото на войната биеше на 4 фронта и победи русия за 4 месеца и я натика 2години зад Москва. Ако не бяха САЩ и помощта има за русия и последвалите бомбардировка над Германия с над 15 000 самолета.... русиа днес щеше да е пълна с концлагери чиче:))) Образование му е майката... цял живот карате по енерция

93

Анонимен

преди 1 година

До на вниманието ...на всички слагайте лайкове. Гласуването е важно. Задокеанските тролеи цяла нощ си слагат.

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен--112 ---Зелен си както твоя идол. Нямаш грам сладост.

91

Дедомраз

преди 1 година

Москвич съм карал . Барутник от всякъде . Наказание от тип каторга . Накрая минах на трабант и се родих. Тъй че не им завиждам на руснаците.

90

Анонимен

преди 1 година

Да 109....Новината ти е остаряла.С давност две години Никой вече не се съмнява че пропагандата за украински фашизъм е пълна лъжа.

89

Да бе

преди 1 година

Имаше един който преди 80 години също искаше да покори Русия и желаеше да му произведат нови и нови оръжия че да спечели но накрая се гръмна в бункера си в Берлин. Колкото по-скоро Зеления го последва толкова по-малко човеци ще загинат в тази война и толкова по-малко светът ще страда икономически.

88

Анонимен

преди 1 година

Много е весело когато авиационни специалисти без авиация, танкови специалисти без танкове, морски специалисти без кораби и подводници, ракетни специалисти без ракети важно важно обясняват кое как щяло било да се получи.

87

Анонимен

преди 1 година

То само факта ,че говориш колко е хубав москвича ... при положение че това е световна издънка във автомобилостроенето... показва само колко ти е акъла:))) червенопитек На същото ниво са и самолетите ви спрямо другите ... Изостанали. Та вие неюожахте да се справите с Украйна.. тръгнали на САЩ да се надъхват ХАХАХАХХА

86

Полковник

преди 1 година

Бързат хората защото руснаците натиснаха укропите здраво.Не спират да получават съобщения за готвено голямо руско настъпление в близките дни.Що се отнася до удара никой не знае посоката, най вероятно Донбас и настъпление към Одеса,излизане на молдовската граница.Този път няма да има грешки.

85

Анонимен

преди 1 година

Интересно заглавие. Защо трябва да помагат на Украйна. Те имат фашиско и нациско правителство. Възпитавали са в нацизъм децата си. Спомнете си клопа в който млада майка учи детето си да стреля : "Зоря ти поубила все москкали ". Това е расизъм. Има го поне в още една страна. Сори. Ще берем горчиви плодове с тея фашисти. Фашизъм има и у нас. Не знам партиите и симпатизантите дали се псещат какви са им лидерите. Щели да забраняват предаване по политически причини.

84

Анонимен

преди 1 година

На вниманието на всички плюещи москвича без даже да са го виждали-москвича си беше много хубава и здрава кола за времето си.Струваше ми 20-50лв на година да го поддържам.По същото време американците правеха грозни коли големи като панелен блок и горящи по 50л/100км

83

Ганка

преди 1 година

Никак ,ше станат на скрап

82

Анонимен

преди 1 година

Кво стаа бе авиационни специалисти без авиация ? Уточнихте ли как Ф-16 ще помогне ?

81

Да допълня...

преди 1 година

Така ще разберем дали сме се минали с Ф-16 или не.

80

Анонимен

преди 1 година

До 98 те и шансовете на Украйна уж бяха 0 в първото седмици на войната .... А КВО СТАНА ?1г след това още се биете за донбас? :)) И още мечтаете за нещо си... филите сте показвали много пъти, ще сте крайно необразовани във военщината:)

79

ало ало

преди 1 година

руските военни заводи в момента работят под пълна пара, колко и какви машини излизат никой не знае,тъй че....а тези F16 скоро няма да дойдат, и въобще дали ще дойдат, а докато прелетят океана и европа съвсем ще каталясат и няма да имат време за едно уиски щото ги чакат руските изтребители!