107

долу сащ

преди 1 година

така става когато е пропуснал по история, за кой път запада напада Русия, само сащ не бяха се пробвали.... е пробваха за украинска сметка.... между другото, Хитлер хвърля в безмислена война млн германци, а е австриец, Наполеон хвърля във война французи, а е италианец, Зеленски хвърля във война украинци, а е ю деин...

106

Анонимен

преди 1 година

Русия едва ли ще се примири само с Украйна. Войната я започнаха краварите . Продавайте долари и евро ...

105

Анонимен

преди 1 година

Освен по-бързо да доставят този не иска ли и 50 лицеви опори да направят?!Зелето е от нагъл по-нагъл...Според него оръжията и парите падат от небето и всеки му е длъжен.Нсрушаваше Минските споразумения,а сега йок!

104

Анонимен

преди 1 година

България я готвят за втора Украйна. След като Украйна падне, ще се опитат нас да ни използват за пушечно месо срещу Русия. България е пешка, която ще бъде жертвана от западняците.

103

долу сащ

преди 1 година

*** ти ю де ска! как изглежда не е същото като, какво следва... стопли ли йерусалимския реотан?.... патова ситуация има само в шаха... това не е игра, победителяъ е един

102

Анонимен

преди 1 година

Вчера е имало огромен протест на украинските вдовици. Хиляди жени останали вдовици маршируваха протестно в Киев. Според мен скоро ще има Майдан в Украйна. Стотици хиляди жени останаха без бащи за децата си. Това няма да го покажат по би ти ви и нова телевизия.

101

Анонимен

преди 1 година

"Причината за катастрофата остава неизвестна, но пред Световния икономически форум в Давос президентът Зеленски каза, че трагедията е следствие от войната."-----------Или следствие от изобретяването на хеликоптера? По тая логика всички съвременни самолетни катастрофи са следствие от Втората световна война заради изобретяването на реактивния двигател.

100

???

преди 1 година

То украинци не останаха в Крайна, ама зеления пак се дърви. Че и за руски офанзиви дрънка - нали уж руснаците пак губеха. Юга и севера контролирал, ама видиш ли изтока му се губи малко. ***.

99

Анонимен

преди 1 година

Ушна калл ли има,та си рови в ухото?

98

Анонимен

преди 1 година

Положението на фронта изглежда трагично за укрите и за западняците. Затова всички изглеждаха тъжни и без настроение на форума в Давос. Истината е, че ако Русия победи, както се очертава, то репутацията на Запада ще падне драстично и това ги притеснява. Че вече никой няма да ги бръсне за нищо.

97

до113

преди 1 година

Колко съм прочел,си е мой проблем,но да вдигам жълто-сини знамена,няма как да стане!България е над всичко,глобалист такъв.

96

Анонимен

преди 1 година

Г-н Аваков, бившият министър на вътрешните работи, купи изведени от експлоатация хеликоптери. И сега защо да се чудите?

95

Анонимен

преди 1 година

Треба украйна да победи в противен случай ТСВ , този на снимката ги посрещна с ПРАВ ДИСЕН , а чичо Сам трябва да ги добие .

94

Анонимен

преди 1 година

Този много ми прилича на таксиджията дето дреме отсреща и си чопли таблета. Мисля че беше някъде от селата. Ама много си приличат.

93

до113

преди 1 година

Значи ,който не поддържа Украйна е русофил?Не може да има друго мнение.Малко,към тоталитаризъм залиташ.

92

Ехаа

преди 1 година

Полските гаубици Краб за няма и ден, отидоха за скраб. Тумби от наемници се осоляват в Соледар още не могат им хванат бройката..мда, патово е на патканите.

91

Християнка

преди 1 година

Зеленски е блaгословен от Бoг с xемopoид с oбраза на Богoродицa. Тoй с охoта гo покaзва нa прaвославните миpяни, за да мoгат тe дa сe любувaт нa святoто чудo, гaлейки гo и цeлувайки гo. Xeмopoидът е лeчебен и лeкува вярвaщите от кoварни бoлести в чeст нa Ииcуса Хриcта Бoга нaш.

90

Анонимен

преди 1 година

До ПомнетеИ кво на топли нас българите това?

89

До 112

преди 1 година

Явно ти си зле.Русифилите са или платени или подлъгани хора с нисък интелект, които не са прочели една книга през живота си

88

Анонимен

преди 1 година

Украинците толкова ли са зле,че не виждат какъв наркоман ги само унищожава?Мисля,че тука това не може да се случи.