122

Анонимен

преди 1 година

Някой може ли да обясни простичко, каква ще е ползата от еврото за обикновените хора? С какво приемането му ще помогне на бай Въльо и пете му козички от село Китка? Или той ще види само леко поскъпване в цените. Ама еднократно.

121

Анонимен

преди 1 година

и да се пънат мутрафонките по форумите, само ми правят вятър н оная работа. Кееееф! :))))Влизането в Шенген и ЕЗ вече е решено и съгласувано дори с боко руския орденоносец, както и с ДС...пардон дпс. Така , че вийййте ребята, вийййте!

120

Анонимен

преди 1 година

Предполагам всички коментиращи сте се прибрали вчера от Хърватия и изказвате мнение. Има увеличение и то сериозно. Дори президента излезна с изявление. Хората са изключително недоволни. Чувстват се излъгани.

119

Британия до 127

преди 1 година

Е най-голямата "руска опорка". Скрий се някъде. По-гУемо и по-знаещо се изкара от Британия. Аман, аман.

118

палячо

преди 1 година

айде и тука, ние сме много доволни да ни е скъпо

117

паРаша

преди 1 година

Койййййй ще ни даде париииииииииии???????

116

От Германия

преди 1 година

Само най-необразованите таксиджии и общаци се хващат на тия копейкиновски лъжи

115

Европеец

преди 1 година

Дивите *** пак изпълзяха и започнаха с руските опорки "неее, ще поскъпне хляба, неее ше поскъпне лука". Абе мишоци, ако поскъпне хляба и лука това ще е защото сте страхливци и не протестирате! Ако бяхте гражданско общество, нищо нямаше да поскъпне защото първо държавата не би позволила спекуланти да безчинстват, и второ всички щяха да излязат като един ако все пак се случи. Ей затова ще си останете аутсайдери!

114

Анонимен

преди 1 година

Камаради, не се оставяйте на империалистите да ви поробят!! Да приемем руплата дрогари! Така всички (отново след дрогаря гумен гечев) ще станем милионери и ще си отживеем ....пък било то и в коми и мухонасранск! Венсеремос камаради!

113

Анонимен

преди 1 година

Цените са доста по високи! Е сами си го решиха, вече мърдане няма!

112

Запознат

преди 1 година

Поскъпването нищо не е, крайната цел е да стане като в Германия - да изкупят имотите на хората и всички да живеят под наем. А си стъпил на криво, а си станал бездомник

111

Анонимен

преди 1 година

Еми ние сме си с лев (след ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА) от 15 години насам. Има общодостъпни за всички индекси на потребителските (инфлация за по-простите). Може да сравните изменението на индексите на лева и еврото за периода и ТОГАВА късайте ризи къде е била по-голямата инфлация за периода!!! проззззззз народец

110

Анонимен

преди 1 година

Ако и ние приемем еврото това означава автоматично цените да станат в евро, а заплатите и спестяванията да се преизчислят по курса. Тоест цените х2 нагоре, а заплатите х2 надолу. Задава се поредното ограбване на Българина

109

Klaus Schwab

преди 1 година

Ше ядете буби скоро , почвайте да тренирате .

108

Случка 2 спекула

преди 1 година

Преди месец, търговска верига немско масло ДЕСЕТ ЛЕВА, в по-малък квартален магазин 7 лева. Няма да се запитах кои са истинските собственици на чуждите вериги в България. Но така е, а изходът е Държавен Контрол и таван на печалби. забравих "пазарна икономика" - истинкото име е ограбване по европейски, като сложим и българският чорбаджи "бизнесмен", картината е УЖасяваЩа. А целта една, демографски срив. Българските "бизнесмени"-прекупвачи, търговци, не разбират, че с алчносТта си се самоунищожав

107

Смях

преди 1 година

Еее, световното по футбол свърши и хърватите се събудиха в евроатлантическата реалност :)

106

Анонимен

преди 1 година

Балкански синдром

105

Високо високо

преди 1 година

Жална ни майка тук От една страна курсът не е това което е, от друга закръглянето винаги нагоре

104

Хам-ПАРИцуца-Ям

преди 1 година

Еврото е добре защото ЕЦБ ще увеличи в пъти финансовия ресурс така ,че да може да Парицуцаме колкото си искаме.

103

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбирам "контрол над спекулата" какво общо има с еврото, долара или рублата?!?!?!Ако един търговец иска да вдигне цената (да спекулира), той може да го направи независимо от това в каква валута е! Нито пък по кое време. ДАЛИ ще се купува стоката му е вече отделен въпрос.