170

Анонимен

преди 1 година

Украйна няма култура и никога не е имала. Няма такава държава, нямат нито история, нито царе и владетели, нито поети, писатели, музиканти, художници, нито народен фолклор, нищо. Никой народ не би се нарекъл така презрително "покрайненци", пограничници, това не е има на държава. "Украйна" е просто едно нацистко образувание което беше създадено и угоявано от запада след 1991г.

169

Анонимен

преди 1 година

До 196....Руската ,,култура" , включваш ли и периода 1917 - 1989 година.Ако си и запален фен , нямаш място в България.

168

Анонимен

преди 1 година

Украинците вече ни изхабиха нервите на Запад с исканията и претенциите си. Корумпирана и неблагодарна нация!

167

Анонимен

преди 1 година

Скоро Путин ще "отмени" цяла Украйна и ще изглежда като герой и защитник на руската култура и нация. Според него Русия дори не е започнала да воюва. Почакай и ще видиш...

166

Анонимен

преди 1 година

194, избърши пяната от устата, че взе да заекваш! И се стегни, дан са гръмниш!

165

Гост

преди 1 година

Никой не мрази руснаците и Русия, те са съвсем нормални хора като нас но не са случили на управници от времето на Иван Грозни, ВСВ свърши, нацизма в третия райх го няма но неговото братче се доразви в фашистка или комунистка Русия, както и да го наричате все са фашисти, нормалните хора от свободния свят просто искат Русия да спре да тормози съседите си.Русия за украинците е османската империя за българите.Дано нещата в Русия се променят и всички народи живещи там да живеят мирно и спокойно .

164

Анонимен

преди 1 година

До 194...Не знам за човечеството.Но за половин Европа държана в окупационния режим на комунистическа Русия , съм сигурен че я ненавижда.

163

Анонимен

преди 1 година

Върховният представител по външната политика на Европейския съюз Жозеп Борел каза "ЕС е градина, останалият свят е джунгла" ЕС мрази Русия, само диваците в джунглата са с Русия.

162

Анонимен

преди 1 година

И аз съм за бойкота на културата на Украйна. Техният Зеленски е същият тиранин и диктатор. Нищо по-добро от Путин, много по-лошо.

161

Анонимен

преди 1 година

Какви болни хора управляват този режим в Украйна!

160

Анонимен

преди 1 година

Русия е в Погранична за да спасява хора от масовите убийства с които се занимава нацистката армия на Киев от 2014г където пограничните нацисти избиват хора по етнически принцип, така както нацистите избиваха евреи. Прави чест на Русия, че отиде да спасява тези хора от киевския нацизъм.

159

Анонимен

преди 1 година

До 183....Май тебе ти липсва здрав разум...Не четеш ли новините.В резултат на продължаващите военни действия цели региони в Донбас са обезлюдени ..Ега*ти и помощта на Путин Това ти наричаш ли помощ.Че те , руснаците , ако текът да дойдат и да ни защитят от Турците , означава България да се обезлюди...ЕгАти и ,,помощта".Ама в Русия си живеят спокойно ..нали

158

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "98% от човечеството мрази държавата Русия! Значи, ако ти я обичаш, си ненормални" - само извратеняците от ЕС и САЩ. Само 15%. Останалият свят не мрази Русия.

157

До 188

преди 1 година

Що не се гръмнеш ,от кое човечество 98 прожента мразят Русия!? Ай гръмни са или измисли нещо да ме ти слушаме глупостите

156

Анонимен

преди 1 година

До 186: Живея и в България и в Русия. Аз съм руски българин, много сме тука.

155

Смяяях

преди 1 година

Тоя рашист спокойно могат да го вземат в цирка да прави смешки. Сутрин като му прочета поредната гениална мисъл, родена ог пияната му глава и ми оправя настроението за деня.

154

Анонимен

преди 1 година

Нацистът Зеленски или ще го застрелят телохранителите му, или ще бъде съден от трибунал в Донецк.

153

Анонимен

преди 1 година

Украйна отправи ново искане към Запада да бойкотира руската култура, според Breitbart. Читателите на портала обаче, напротив, застанаха в нейна защита. "Най-лесно е да бойкотираш самата украинска култура. Защото тя просто не съществува!" добави един от коментаторите.

152

Анонимен

преди 1 година

98% от човечеството мрази държавата Русия! Значи, ако ти я обичаш, си ненормалник!

151

Анонимен

преди 1 година

Пионтковски: "Осем вековната империя на Чингиз хан Джугашвили Путин се разпада сега пред очите ни". Русия е победена, западът минава на сценария на управляема капитулация на Русия.