135

Анонимен

преди 1 година

Исхам ияс дасе облача од Бълхалла 7 ияс исглеждам кхато од Столипиново а ваобште нисам отам.

134

Анонимен

преди 1 година

Рсботя в офис на А1. Днес нахлу цяло Украинско семейство със статут на бежанци. Поискаха да им дадем безплатно сим карти и телефонни апарати. Понеже били бежанци от войната, а имали роднини в Украйна с които трябвало да говорят. Безплатно!! 2 часа разправии, викаха главния мениджър, заплашваха да подадът оплакване в Евро комисии и парламент, ако не им дадем безплатни телефини.. Пълен цирк.

133

Сводката за днес

преди 1 година

По време на боевете по цялото направление руските войски ликвидираха най-малко 52 украински военнослужещи, повече от 100 бяха ранени с различна тежест. Унищожени са два танка, осем бойни машини на пехотата, пет бронетранспортьора и девет бойни бронирани машини.

132

Продълж. 162

преди 1 година

Напишете статия и вдигнете шум. Срам ме от личната ми карта. Да казват носете си снимки. Бих платила даже и нов фотоапарат да сложат, но наемете и още служители и направете чакалня. Започнете да давате на децата ЕГН за да запазите повече деца българчета. Работете с немските власти ако трябва да и двойно нали уж сме в ЕС. Ето ви начин да ни утвърдите, а не да ни затривате от всякъде.

131

Анонимен

преди 1 година

Да се оправят, има си бежански лагери, ако нр на палатки. 100 000 укропитека имаме, няма да ги мислим. Мислете за българите тази зима.

130

Пенсионер

преди 1 година

Украинец в България си мечтая да съм днес.

129

Някой

преди 1 година

Незнам колко точно е наливането на наши европейски данъци в това нещо, но незнам към кой журналист и къде да се обърна към проблем с консулството в Мюнхен. Голяма трагедия е там. Това консулство е срам за България в 21век в Европа. Иначе улицата е трепач. Улица Валхала 7. Валхала рая на викингите и 7божието число. Обаче нямат никаква чакалня на топло и сухо да седне човек да чака. Навън студ,дъжд, буря, слънце мри и това е. Фотоапарата трагедия. На личната карта съм като от Столипиново.

128

Анонимен

преди 1 година

В България е пълно с обезлюдени села или с такива останали само с възрастни хора. Да ги настанят в такива села. Ако има и мъже украинци, могат да ги пратят в такива, където има повече битова престъпност и да ги ползват за нещо като полицаи. Провинцията е обезлюдена. Да ги пръснат в страната и тъкмо малко ще живнат разни изпразнени градове и села. Реално тези хора могат да бъдат полезни за България, стига да им се работи.

127

Анонимен

преди 1 година

Левон Хампарцумян: Не е работа на полуграмотното простолюдие да решава за еврото

126

Анонимен

преди 1 година

България може да мобилизира 100 хиляди, Прибалтийските 200 хиляди и Полша 200 хиляди това е половин милионна армия която ако влезе в Украйна руският диктатор и военнопрестъпник Владимир Путин ще бъде победен.

125

Когато бях рибарче

преди 1 година

бедно си живях, русалка после хванах укробежанка.

124

Анонимен

преди 1 година

Единственият начин да се запази демокрацията и световният ред базиран на правила и норми е Вашингтон и ЕС да се намеси директно в Украйна чрез коалиция от желаещи съставена от България, прибалийските републики и Полша, преди да е станало твърде късно.

123

Доларджия

преди 1 година

Украинаските бежанци са най-добрите бежанци, но копейкаджиите са *** и не могат да го разберат това нещо.

122

Анонимен

преди 1 година

Защо Сирийците ги натирват в лагери където живеят в бунгала, а Украинците ги настаняват в хотели по черноморието?? Заради вярата която изповядват? Заради цвета на кожата? Нали това не е расизъм? И двата народа бягат от война у дома.

121

Ало, хотелиерите

преди 1 година

Ще започне сезона и украинците ще станат излишни. Сега, когато няма лапане държавата да плаща, ващо да не се загуби. Има място в бежанските лагери. Защо двоен стандарт. Всички бежанци са хора. За всички еднакво отношение и никакви пари за хотелиерите. Ако ще се правят на Майка Тереза, да си е за тяхна сметка.

120

Кави бежанци?

преди 1 година

Какви хотели! Да четат демократичните цивилизовани западни медии. Русия отдавна загуби в Украйна, Украйна спечели! Контранастъплението беше успешно след 100 милиарда долара и 40 милиарда евро помощи и 8 месеца постянен поток западни оръжия за Украйна Русия беше победена. Русия е Нигерия със сняг.

119

Анонимен

преди 1 година

И на мен не ми е приятно като ни обиждаха като дойдоха тук и пращаха на...ама не плаках,нали?Отгоре на всичкото тръгнали да ни разделят на русофоби и русофили чрез пропаганди.Забележете,че в статията пише от Киев.Онези от Източна сигурно вече са почнали работа и не се оплакват.

118

Анонимен

преди 1 година

Копейкаджиите на Радев и Донев нарочно не са отговорили на хотелиерите, за да внесат напрежение сред обществото ни, по поръчка на Москва. Но такива стари съветски номера не ни минават на нас.

117

Анонимен

преди 1 година

Децата на детска градина- в провинцията места има и майките на работа! За децата - помощи! Това е- както всички в България! Стига лежане и туризъм! Грешни сигнали изпращаме към тези хора и те няма да подхванат нищо ако ги хрантутим!

116

Анонимен

преди 1 година

Бежанските лагери в Харманли и Малко Търново има места!! Или те са само за бежанците от войната в Сирия?? Що за двоен стандарт е това? Не съм чул за Сирийски бежанци настанени в хотел на Слънчев Бряг.