77

анализатор

преди 1 година

Абе хора, Путин съвсем е изплискал легена!!!Няма ли психиатри около него?Какъв е този "многополюсен свят" само с един център???И какъв център може да бъде Русия, освен център на единствената черна дупка на Земята???Контрафанзивата на украинската армия май започна.Над 500 жертви на ден от руска страна, 2 свалени самолета и 2 хеликоптера само за днес...На какво разчита Путин всъщност???

76

например

преди 1 година

Русия може да стане много скоро център на Китай. Но Путин не осъзнава заплахата

75

УМЕН

преди 1 година

Светът ще е многополюсен със сигурност, но Русия няма да е център. Защото това противоречи на самата дефиниция за многополюсност.

74

Точен

преди 1 година

Прав е Путин, в природата няма еднополюсен модел. Обаче ще го допълня: Единият полюс ще е Русия, а другият - Китай. Западът престава да е световен фактор.

73

Анонимен

преди 1 година

Единственият център на който може да бъде Русия е корупцията.

72

Тавариш Тролски

преди 1 година

А на американците кой им разреши да завземат земите на индианците? Значи за тях може , а за Путин не, така ли?

71

Анонимен

преди 1 година

"Руският лидер сподели визията си за един "многополюсен свят", в центъра на който е Русия" .................................................. Неудачен опит за дезинформация. Няма как Президентът Путин да произнесе подобно лишено от смисъл изречение. Понятието "многополюсен свят" не предполага наличието на един център, а на няколко центъра за прилагане и управление на силата.

70

Рубл

преди 1 година

През 16 век валутата на русия е била ушички от катерички. Сега ако искат да им плащаме газа с уши от катерички няма как да стане

69

Виц

преди 1 година

До Анонимен Днес ще се гаврим с Путин ли?Че той (путин) за друго не става...

68

Уруков

преди 1 година

Какъв център може да бъде расията? Може да привлече единсотвено некадърници и неудачници на своя страна, които мислят че западът им е виновен за всичко.

67

Анонимен

преди 1 година

Днес ще се гаврим с Путин ли?

66

българин

преди 1 година

До АнонименПравилната дефиниция на режима в Русия не е "демокрация"Може би - Клептокрация или Автокрация но в никакъв случай "демокрация"

65

изумен

преди 1 година

чета коментари, едните боготворят Путин, другите Байдън, мерят им достойнставата, а тия двамата строшиха света и цивилизацията...изобщо давате ли си сметка, колко сме пре-звездички хаха европейците в момента, дреме ми колко е рублата и долара, пука ми, че еврото се срива, вече е под 1$, а ние сме вързани с него... тоест от поведението на ЕС бедните /ние/ ставаме още по- бедни, вие се кланяйте на един джуджак и един дементен...аз се плаша като вляза в магазина...

64

За един преятел пита

преди 1 година

Тавариши, кога да очакваме контра-контра наступлението?

63

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са били роби и на монголци и на поляци за това визията им е Монголополска

62

Анонимен

преди 1 година

До русофилия-мизерия Нормалното парно ов ча главо, работи с нещо дето който и каквото фелацио да прави на някой, няма откъде да го вземеш! Аман от промити мозъци!

61

Анонимен

преди 1 година

Вчера гледах испанския сериала "Новите съседи" и в епизода Антонио Ресио и Хоакин бяха в Русия. Такава подигравка с Русия беше, че направо умрях от смях. Испанците виждат рашистанците като абсолютни аборигени.

60

БУНГАР

преди 1 година

Така започваше клетвата в НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ на Буллгаристан , И В КАЗАРМАТА---СЛУЖА НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ , И ПОСЛЕ СЕ ЦЕЛУВАШЕ ЗНАМЕТО . !!....ПО ОБРАЗЕЦ ОТ СССР, КЪДЕТО БЕШЕ '' СЛУЖУ СОВЕТСКОМУ СОЮЗОМ'' !

59

Тц,тц

преди 1 година

Визия,на която Център е място,означено с 00,да си я заврат в "изгряващото слънце" отзад

58

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно! Единствената приемлива демокрация, която остана вече е само в Русия. Както и единствената пазарна икономика. ЕС е в такъв упадък, че даже Макрон дръпна реч оня ден в която вещаеше много тежки времена за Европа. И не само заради Русия, както се опитват да изкривят действителността и да им прехвърлят на руснаците всички земни и неземни грехове. Ваксинирайте се, сдобийте се със зелени сертификати и може да помогне току виж.