12

Бачо Киро

преди 1 година

Тия европейци не купуват руски петрол,а индийски...хахахаха...смешници.Наказват собствените си граждани.

11

Анонимен

преди 1 година

Брюкселските зелки построиха комунизма.

10

анонимен

преди 1 година

Песков, горете си газа, вместо да го продавате и да печелите! Руснаците живеят още в средновековието, нация от алкохолици, а управляващият им елит, са ***!

9

два варианта

преди 1 година

Икономиката е машина която консумира енергия и я преработва в продукти за потребление с които населението да задоволява нуждите си, така работи при всички епохи - робовладелство, феодализъм, капитализъм, социализъм и изобщо. Когата няма енергия, има две възможности - 1) дранг нах остен, там нах остен има изобилие от енергии, но нах остен има и Сармат, Циркон, Кинжал, Посейдон... . 2) Въвеждане на фашистка диктатура която да потушава бунтовете на населението.

8

Анонимен

преди 1 година

Борбата на русофобите с реалността е жестока. Няма как да победят, но пък и са програмирани да не се отказват. Омразата поглъща човек. След 10-15г реалността ще ги е изчистила от тази омраза по един или друг начин, аз само се надявам да видя процеса.

7

Анонимен

преди 1 година

много правилно ,демократитте искаха свободен пазар -ето ви пазара където отиде цената там купувате ,нали вече няма комунизъм и безплатен обяд.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако трябва аз да реша, късам всякакви отношения с НАТО, Русия и Украйна. Да си еbawaт магарето. Толкова ли сме кекави да не можем да се справим бе.

5

Анонимен

преди 1 година

Ще купуват руски петрол с надценка от Индия, Китай и Саудитска Арабия.

4

Центърът за

преди 1 година

руски език и култура при ФСФ на СУ ,,Св. Климент Охридски" обявява конкурс за есе на руски език на тема: "Мисля, следователно съществувам". Участниците могат да бъдат САМО студенти на Софийския университет ,,Св. Климент Охридски", които владеят руски език на ниво В2 по общоевропейската езикова рамка. Победилите ще бъдат разпределени в три места - първо, второ и трето. Председател на комисията по оценяването е проф. Николай Котев - професор по лексикология на руския език в СУ. УСПЕХ!

3

Първо

преди 1 година

Ще се разпусне ФБР, после НАТО и накрая каквото е останало от ЕС. Византийски хроникьор.

2

Слава

преди 1 година

России!

1

НАТО

преди 1 година

Ние на Русия пък и спираме частите за самальоти така че всичко е окей!