328

Анонимен

преди 1 година

Слави пак е популист. Принципно от резултатите от кой да е референдум не следва, че ще се приложи избраното от народа. При националните референдуми решение може да вземе Обикновеното или Великото народно събрание, в случая Великото.

327

анонимен

преди 1 година

МОЖЕ И ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ТОГАВА. ТИЯ 240 ХРАНТУТНИЦИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ТЪРСЯТ РАБОТА. НЯКОИ ОТ ТЯХ СА ОТ 30 ГОДИНИ ДЕПУТАТИ И ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ ТАМ. СТАНАХА МИЛИОНЕРИ, МИЛИАРДЕРИ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА. КОЕ Е ПО ДОБРЕ ЕДИН ИЛИ 240 НЕХРАНИМАЙКОВЦИ.

326

Алекс

преди 1 година

Този път номера ти няма да мине. Болен, много болен си, лекувай се. Пък и един безродник неможе да определя съдбата на децата ни.

325

Пиер Бул

преди 1 година

писателят написал ГРУБО В МОЗЪКА........за Рудолф ХЕС идело реч

324

Анонимен

преди 1 година

Сега било, цитат: "лицемери, лъжи, корупция, задкулисие, интриги и болезнена жажда за власт." много силен аргумент за парламентарна република, няма какво. Пълен *** е тоя. Заради него 4 правителства се смениха за няма и година, а сега има реална опасност възраждане да станат фактор, защото народа ни е особено от интелигентните...

323

чекмеджето

преди 1 година

Газспром пълни на Славчо чекмеджето

322

Анонимен

преди 1 година

Не е добре държавата да зависи от кефа на един човек. Може да е някой по-калпав от Радев.

321

Петя

преди 1 година

А бе ей това Радев на ушенце ли ти го подшушна?Пробва почвата и както винаги да излезе чист и сух.Ха, ха,ха,всички като вас ни смятат за големи Ба. Към.ци.Е да ама не Жалки сте

320

баба мара

преди 1 година

първо референдум за оставане или излизане на българия от нато и ес а след това за президенска република имаше нещо и за депутатите от 240 на 120 какво стана

319

Алекс

преди 1 година

***!!!

318

Доктор Академик

преди 1 година

А бе аз на Слави Трифонов веднъж му рязах тиквата и нямашен нищо вътре......да не станала грешка..........Нова проверка трябва

317

Анонимен

преди 1 година

Хайде да спрете ежедневните гнусотии на ст и бб, а?

316

Анонимен

преди 1 година

В България не е добре да се прави референдум. И той ще се фалшифицира.

315

Един Българин пита

преди 1 година

Този ш.у.т като какъв ще "организира" референдум?

314

Един Българин пита

преди 1 година

Този *** като какъв ще "организира" референдум?

313

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че искат президентска република. Да монтират един президент като Радев и да простотиите да почнат още по-здраво. Отврат. Надявам се поне малко здрав разум да е останал у българите.

312

Само

преди 1 година

Слабоумен като Слави може да прави такива изказвания. Алоууу...юристите му.....По Конституция България е парламентарна република. Първо такъв референдум няма да мине, че никой няма да ходи да му гласува на тоя. Ще е тотален провал, не повече от 4 процента активност. Второ...в сферата на фантастиката, ако мине, то трябва Велико народно събрание, за да изработи нова Конституция. А, то пък не е обвързано с никакви референдуми и не е длъжно да ходи по гайдата на *** чалгар.

311

Анонимен

преди 1 година

Следващата стъпка ще е промяна в конституцията която казва че един човек може да е президент само 2 мандата. Или 10 години. И обявяване на пожизнен президентски мандат. Както в Русия, Внецуела и Турция. В САЩ и Франция все още важи правилото, че може да си президент само 2 мандата.

310

българин

преди 1 година

Кой го бръсне вече.тоя гнусен селянин., бе ?!

309

БНТ Минаха

преди 1 година

Прага на Пълната Гну сога - в момента в Студиото и Кики и Коко и се НадПреварват в Лъжи!