134

Granik

преди 1 година

Руският народ е прекалено малък за собствената си страна ,като територия. Не могат ,да са си самодостатъчни, все пак не са китайци.

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130 - западните и корейските фирми СЕ изтеглиха вече от Китай. Имаше сума ти протести (нечувано за Китай). След това им се спука имотния балон (който още спихва и влачи колосални последици за "икономиката" им. А сега и банките са откраднали едни милиарди и хората са останали без пари и пак има масови протести (отново нечувано за Китай). Там назрява революция, да видим дали и кога ще се случи. Диктаторите започват да се поклащат навсякъде и все от глупост.

132

До 128

преди 1 година

Друго казва, ама не е за промити мозъци. А на теб и твоето семейство няма ли да навредят. Всеки сам ще се спасява от сега нататък!

131

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126 "А доскоро друга песен пееше, че санкциите не ви вредят, а вредят на Европа. Сега призна че действат." Ей сега ще ти нажулят минусите, и когато минусите станат повече от плюсовете, Путин е "пАбедил" :))))))) Цирк :))

130

Сборище на

преди 1 година

анонимни шизофреници. Към 64: знаем ги руските технологии, но ти видимо не познаваш нито една. Руснаците имат щастието да раждат фантастични умове и нещастието да ги управляват фантастични егоцентрици. Вместо да им помогне, светът на "християните" се опитват да ги накажат. За да прочетете Библията и осмислите силата на доброто не е нужно да сте християни, но не трябва да сте йезуити. Естествено егоцентриците печелят от това още повече.

129

По - умен

преди 1 година

Е от Киро.

128

Анонимен

преди 1 година

До Корнелия - чувствителността по темата с рашистан е толкова голяма вече дори и тук в България, че а се е опитала, ще настане повсеместен цирк. Е, да, някои хора от малките населени места, които живеят още в 45-та, ще си траят като овце, но те винаги само това са правили.

127

отговор

преди 1 година

Дхубавото ти плащат ,но арабите вече са към лагера на БРИКС. Прочети как Байдън се върна без нищоо Анонимен

126

Зозо

преди 1 година

Абе путин що не движи с руски маратонки, анцунг, часовник....? В ковид-болницата с американски "скафандър" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

125

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 127 "Да се учи от китайците, допускат западни фирми, съответно и не допускат лабаво сред населението си" Това беше допреди 4-5 години. Оттогава и Китай започна да прави същото като Путин ... съответно пробелмите и там започнаха да се трупат. Да не мислите, че е случайно, че доста западни фирми взеха да се оглеждат за изтегляне от китайския пазар?

124

Европеец

преди 1 година

До Путин....каза някакъв зомбиран путинист дълбоко скаран с реалността.

123

Корнелия

преди 1 година

Е готова с правителството и ще ни вкара в Руската федерация.

122

Предимство

преди 1 година

Русия разполага с много талантливи хора - едните могат да се наливат по цял ден, другите могат да се таковат по цял ден. Високи технологии разбийш ли.

121

Анонимен

преди 1 година

А доскоро друга песен пееше, че санкциите не ви вредят, а вредят на Европа. Сега призна че действат.

120

Анонимен

преди 1 година

Путин не може да разбере, че като концентрира цялата власт в него, нема как да се създаде конкуренция между фирмите в Русия, тоест нема как да се развият икономически :)) Да се учи от китайците, допускат западни фирми, съответно и не допускат лабаво сред населението си, ама той първо си присвои Крим, после създаде хаос в Донбас и Донецк и накрая нападна Украйна :)) Вече никой инвеститор нема да го погледне :))

119

Анонимен

преди 1 година

Абе жужи, нали санкциите не ги усещахте дори? Ама маслото по 30 кинта стана и започнаха да го крадат, че и вече навсякъде пожарища из рОдината. Ей това е.. от комплекси да си дозатриеш държавата, но да не признаеш, че си направил най-огромната грешка в последния почти век.

118

Зозо

преди 1 година

До анализатор......... Че ти най-добрия си хокеист пратили на север, щото искал да играе в НХЛ. Сами се затриват, после някой им е крив.

117

Анонимен

преди 1 година

Очаквам скоро да обяви "военната операция" за "успешна".

116

Германец

преди 1 година

Нещо взе да се сменя наратива :) Следващата фаза е да го ударите на молба :)

115

Наесен

преди 1 година

Можем да си внесем правителство каквото ни е по вкуса. Още доста ще паднат.