109

Анонимен

преди 2 години

Пързулнаха ви отново всички по пързалката :)) блейте вце такива

108

Анонимен

преди 2 години

Бг си затвори реакторите за да стане член а Украина я приемат със всичките централи и лъжи и постановки. За мкд. не ми се говори. В

107

Оня

преди 2 години

До преди два дни кире либерало обясняваше как ГЕРБ са мафия, и как понеже ИТН гласуват заедно с тях и те са мафия. А сега аз обикновения човек какво следва да си помисля - ПП и ГЕРБ, барабар с ДПС гласуваха заедно??? КОЙ СЕГА Е МАФИЯ? Всички накуп нареждаха Слави, а май май, той излезе единствения дето не се курвеее пред евролиберастите/американолиберастите??? Интересно как ще реагират протестиращите отвън на площада, поне тези от тях дето го правят за идеята, а не заради 50-70 лева на ден.

106

Анонимен

преди 2 години

"Националистите" (руските мекерета) в Македония казват, че френското предложение е национално предателство. "Националистите" (руските мекерета) в България казват, че френското предложение е национално предателство.

105

Анонимен

преди 2 години

Къде е това френско предложение "простолюдието" няма ли право да го прочете?

104

Atticus Finch

преди 2 години

Дали Кирил Петков сега си би ни казал: Всички видяхме как ПП, ГЕРБ, ДПС и ДБ гласуват заедно. Това е една видна коалиция.

103

предатели

преди 2 години

Мръсните франки ни имат зъм оше, откакто затворихме Балдуин у кулата с разпрана отзад нощница.

102

Анонимен

преди 2 години

Не е предателство да присъединиш Македония към България.Даже и в ЕС е достатъчно.Точно Гоце Делчев е искал това двете държави да са заедно.Какви са Ви мозъжите в главите Ви незнам.Гоце Делчев никога не е искал Македонци и Българи да се мразят.А точно обратното.В.момента всички Български Патриоти са горди с това решение.Не може да си Български Патриот и да мразиш Македонец.Само Путински шпионин би искал това.

101

Прост тенекиджия

преди 2 години

Е са ще се тричаме.

100

Анонимен

преди 2 години

и ОЩЕ : България ще бъде стопена , и населена с украинци !

99

Анонимен

преди 2 години

Цар Борисов суспендира конституцията и президентството. Президе нството да го затварят няма смисъл. Да подава оставка и да се маха. . Хитлер е вече президент. Сеги ден сички го слушат.

98

Пян_Гъ

преди 2 години

Прав беше проф. Иво Христов мизантропа. В интервю по радиото той заяви, че накрая ще стане каквото са решили в Брюксел и че всичко е ала-бала. Водещата се възмути, "Че как, ние сме суверенна държава, как някой ще ни казва..." А той, мизантропът, само вметна: "Суверенна държава? Вие наистина ли си вярвате?" АЛБАНЦИ И "МАКЕДОНЦИ" СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС! ОБАЧЕ С ГЪРЦИЯ НЕ УСПЯХА - ТАМ ВСИЧКО СТАНА КАКТО ГЪРЦИТЕ ИСКАХА! Чного сме зле, не сме за този свят, по-добре да ни няма...

97

Анонимен

преди 2 години

Обикновените българи и обикновените българи живеещи в Северна македония няма какво да делят и са си едно. Политиците са калпавите!

96

заблудени душици

преди 2 години

Франция е исторически гарант на Сърбия. От цялата патаклама печели Сърбия, която след като загубем Пиринска Македония ще почне да се облизва за Шопско и Северозападна България.

95

Анонимен

преди 2 години

Кара-вара , кара-вара , и както винаги , кот кажи сащ !Резултат: Нямаме нужда от НС , каквото каже САЩ !

94

Анонимен

преди 2 години

топката е вече при макетата- ако си променятр сега конституцията и си променят учебниците и избягват езика на омразата ще видят ЕС, ако не изпълнят договореностите ще видят ЕС през крив мукурон

93

Анонимен

преди 2 години

Руските *** защо хем искат да излизаме от ЕС, хем не пускат Македония там? Каква е тази шизофрения? Днес е добър ден, най-накрая ще изпълним завета за обединени България и Македония в рамките на ЕС.

92

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НЕКА ТОВА ПЕТНО ТОЗИ ПОЗОР ПАДНЕ ВЪРХУ ВСИЧКИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕЗИ ПАРТИИ ДА БЪДАТ ПРОКЛЕТИ КАКТО ТЕ ТАКА И РОДЪТ ИМ.

91

МММ

преди 2 години

До Анонимен 86 -ехаа, а нещо за Ковид, чипове и шапки от станьол казал ли е?

90

Анонимен

преди 2 години

Чакаме народа да се възмути от ГЕРБ, ПП, ДПС, ДБ и да гласуват за Янев, ИТН и БСП, които са всъщност същите фигури, които ни държаха в локдауни и пращаха оръжия на Украйна.