39

Родриго Дутерте

преди 2 години

Много казват, че ние с Путин сме убийци. Аз отдавна съм признал, че наистина убивам. Но аз убивам престъпници. Не убивам деца и старци. /Президента на Филипините Дутерте е обвиняван в гибелта на над 6000 човека при извънсъдебни разправи с наркотрафиканти и наркозависими във Филипините. Той е признал, че лично е убил трима трафиканти на дрога./

38

Истината

преди 2 години

Мечтите за величие на Русия винаги завършват с купони за хляб!

37

Така е ..

преди 2 години

До българин 14 Това което си написал до някъде е вярно , но не е повод за война.Желанието на Украйна да влезе в НАТО и ЕС също.Истинската причина е желанието на Путин да заграби Донбас и тежката промишленост на Украйна.Не се наситиха на територия и природни богатства.Това не може да стане без война.Сега Русия разчита на покровителство от Китай.Но всичко се плаща.Като начало Китай ще поискат Сибир защото им е жизнено нужен , а за по късно ще видим.

36

Анонимен

преди 2 години

Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селектирани чудовищни морални ypoди, при които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в л*йната, в които иска да потопи целия свят.

35

Истината

преди 2 години

Психопата Путин е типичен представител на Московията. Това е Русия от гората, монголска, дива и зверска. Тази Русия направи свой национален идеал кървавата деспотия и дивата жестокост. Тази московска Русия от най-стари временна е била, е и ще бъде пълно отрицание на всичко европейско и е ожесточен враг на Европа! На Европа и целият нормален свят!

34

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

След масираното и продължаващо налагане на самоубийствени санкции, колективният запад прави ментални мечти "В края на всяка война се стига до ..." и си задава въпроса "Готова ли е Русия да отстъпи?". Четеейки ние си вадим извода, че в средите на колективния запад отсъства елементарен здрав разум.

33

Анонимен

преди 2 години

"Пресметнете колко коментара в подкрепа на Русия сте написали, разделете ги на 265 и вижте какъв е вашият принос в "денацификацията" на украинските деца." - моята единствена вина е, че съм плащал данъци, за да може да зареждат украинците със оръжия и да замерят цивилни в Донбас. Ако Украйна не замеряха украинци с бомби в продължение на 8 години сега 265те деца щяха да са живи барабар с близо 80,000 човека загинали преди и по време на държавния преврат.

32

Фашистка Русия

преди 2 години

Отново се превърна в империята на злото и като такава трябва да бъде унищожена. Руснаците обзети от агресия и претенции за особена мисия в света са заплаха за цялото човечество и трябва да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят. За това ще са необходими между 15 и 20 години!

31

Анонимен

преди 2 години

До 10"... украинските артилеристи които се бият в района на Северодонецк да ви кажа, бяха много спокойни и самоуверени" - ми те са от Лвов и Житомир и подкрепят режима в Киев срещу местните. Пука им за цивилните.

30

Психиатър

преди 2 години

Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

29

Анонимен

преди 2 години

Видя се германските генерали , колко могат - половин Германия американска, половин Германия руска колония . Толкова за изказванията им !

28

Анонимен

преди 2 години

Русофили, от 24 февруари до днес руските "освободители" са убили 265 украински деца. Пресметнете колко коментара в подкрепа на Русия сте написали, разделете ги на 265 и вижте какъв е вашият принос в "денацификацията" на украинските деца.

27

Баба Ванга

преди 2 години

Първият граничен пункт на украино-китайската граница ще бъде открит на 1 януари 2025 година!

26

Анонимен

преди 2 години

Най - големите врагове на България са про-американските пропагандатори и клакьори по форумите !

25

Анонимен

преди 2 години

До Българин .... Ако подкрепяш американските колонизатори - нямаш право да даваш опредения, за това какви са хората !

24

Анонимен

преди 2 години

Българите кво се дупят на НАТО като че са манна небесна, хахаха. Вчера администрацията на Байдън пратила покани за събиране на президентите на държавите от Америките в Лос Аднжелис, обаче не пратили покана на Венецуела, Куба и Никарагуа. От своя страна президентите на Боливия, Мексико и Хондурас веднага отказали поканите под предтекста, че няма по-важни и малковажни държави и че САЩ не е с нищо по-важна от Венецуела, Куба и Никарагуа. Мислете преди да заставате на колене пред някой.

23

Да допълня...

преди 2 години

До Анонимен 11 Пандемия от холера се появява и в Русия след ВОСР 1917г.

22

Българин

преди 2 години

Невъзможно е да бъдеш едновременно почтен, интелигентен и русофил! Ако си интелигентен и почтен, никога няма да си русофил! Ако си почтен, но симпатизираш на Русия, то интелигентността ти е под въпрос. А ако си интелигентен и подкрепяш Русия, значи си всичко друго но не и почтен!

21

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкpeпяш yбийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкpeпяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чияmо армия върши геноцид и военни престъпления! Оm mеб зависи дали ще сmанеш съyчасmниk на агресори и yбийци!

20

Анонимен

преди 2 години

По-неприятен и отвратителен от обхванатият от манията за величие и уникалност руснак е неговият покорен и доброволен задунайски роб!