34

Анонимен

преди 2 години

Ами чудесно. Става за живеене. Една катерушка да им сложат там, за да не реват и това е. Може и някой от фургоните да го направят на магазин и да сложат табела "МОЛ", за да има къде да ходят да си правят маникюра.

33

АНОНИМЕН

преди 2 години

Сутринта една жена /украинка/ обясняваше, че тези хора били с висок стандарт и що ли не ние сме длъжни да им го осигурим. И забележете не ставаше въпрос за центровете, а за държавните станции. За това те се изнасяли по квартири. На въпроса с какви пари плащат - отговор със свои, *** те искали да си ги пазят. Такава наглост, не съм срещала.

32

Мнение

преди 2 години

Извинявайте, но в най-горещите дни във фургон едва ли ще може да се спи дори през нощта. Поне да бяха под дървета за някаква сянка. Рибарица и Паничище са си 5 звездни варианти. Но като гледам нито в Елхово, нито в планината ще отидат украинците

31

Анонимен

преди 2 години

Спирането на газа ще го преглътнем, проблемите с дипломацията също. Това, което руснаците ни го набиха яко е тази мързелива украинска cвoлoч под формата на бежанци.

30

Анонимен

преди 2 години

Истината, е че много от тези хора са свикнали с доста по-висок стандарт от повечето българи и сега им идва нанагорно всичко под 5 звезден хотел и 3-степенно меню. Ако видят как живеят в малките градове и селца ще избягат с писъци

29

Анонимен

преди 2 години

Калина да излезе и да каже къде отидоха 180 млн евро отпуснати за бежанците, а не да се прави на ощипана, от тези пари има предвидени и персонална финансова помощ от 8,5 евро на ден на бежанец, които трябва да се изплащат лично на всеки бежанец независимо от всичко друго, досега несъм чул на някой бежанец да са му изплатени тези пари, да не говорим че няма и процедура по кандидатстване за тези пари

28

Анонимен

преди 2 години

Да беха изпратили първия автобус там, втори нямаше да дойде. А те кво мними бежанци на безплатна почивка на море...

27

Анонимен

преди 2 години

Да идват руснаците и проблемът с капризните укри ще се реши на момента.

26

наблюдател

преди 2 години

Предложиха им да се преместят в курорти, някои недостъпни финансово за повечето българи, те не се възползваха. С много претенции, в бежанския лагер. В Германия са по палатки, а тука в 4-звездни хотели и пак недоволни. Вече не се търпят капризите им. Разиграват всички.

25

мак

преди 2 години

Безнадеждно т..ъ.по е. Първо ги настаняват в лукс, после ги местят в по-лоши условия, те се бунтуват, защото са свикнали на хубавото, пък и нали са vip бежанци, ама пунтамара. Не се вижда как изглежда фургонът отвътре, но се казва, че не става за живеене за постоянно. Значи, пак ще ги местят след някое време, може би като свърши летния сезон ще ги върнат по хотелите паак да спасяват бизнеса. И така до края на света.

24

Пич

преди 2 години

Всеки получава онова, което заслужава. Не искаха в хубави курорти като Рибарица - тогава във фургоните.

23

До концлагер

преди 2 години

Не се притеснявайте - тази бодлива тел с ток е за да пази укретата: да не би през нощта путин да се намъкне при тях и да им открадне зърното и пералните. За добро е, демек :)

22

Анонимен

преди 2 години

Да си заминават ! В половин Украйна няма военни действия! Цялата държава с тях ще се занимаваме от сутрин до вечер! Има и много бедстващи и болни българи за които трябва да се грижим.Държат се сякаш сме им длъжни

21

До Анонимен 25

преди 2 години

Щото едните са бежанци поискали убежище от гранична полиция на ГКПП, а другите са неидентифицирани субекти, нахлули на територията на страната нелегално, без документи за самоличност, които чак като го хванеш почва да говори за убежище и война и че бяга от нещо! Нито го знаеш кой е, нито как е влязъл, нито кога, нито какво е правил, нито какво възнамерява да направи! Тия идват и казват "аз съм украинец, бягам от война, моля за политическо и хуманитарно убежище" съгласно международните закони!

20

Анонимен

преди 2 години

За каквито и бежанци да е трябва някакви цветя да сложите,защото малко страшно изглежда така.Стивън Кинг би се вдъхновил.От друга страна ако от бежанците има сатанисти те ще се вдъхновят...хахаха

19

Do 12

преди 2 години

Подготвен е за лицемери като теб

18

Анонимен

преди 2 години

Закарайте ги при афганистанците в лагера на село Любимец, проблемът сам ще се разреши.

17

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е с тел,за да може като си тръгнат украинците да е за други бежанци.

16

Уникална държава сме

преди 2 години

Уникална обстановка! Само вишки с картечници липсват за пълната картина. Много ми допадна телената ограда. Същинска препратка към Аушвиц. И как да иска бежанец, какъвто и да е той, да бъде настанен там?!

15

Анонимен

преди 2 години

То пък от едната крайност в другата, я се стегнете господа от министерството, биба, бива , ама чак толкова не бива. Ще изплашите децата , майките. Те няма да останат , но ще се изплашат толкова, че ще си тръгнат обратно във войната, по-добре от концентрационен лагер, гадост.