164

Анонимен

преди 2 години

Урсула фон дер Лайен - срещу руската зависимост: Соларните панели върху покривите в ЕС стават задължителни. Eвропейската комисия реши соларните панели да бъдат задължителни за покривите на обществените и бизнес сградите в ЕС от 2025 г., а за новите жилищни сгради от 2029 г.

163

Анонимен

преди 2 години

Ами логично е - този, който има възможност и кураж, прави избор. Този, който няма едното или двете, крещи в единен глас каквото са му написали от Вашингтон. Лошото за българите е, че нямат кураж. Другото лошо е, че лагерът на крещящите в един глас се смалява.

162

Анонимен

преди 2 години

На Русия ще и трябват 2-3 години да пренасочи газта и нефта към Азия. В ЕС и без това скоро няма да имат пари да купуват, или по-точно ще имат много пари защото ЕЦБ ще печати, но Русия не иска евра и долари. И никой няма да ги иска.

161

Z

преди 2 години

много ме кефи как някакви панелни плъхове пишат в долнопробен сайт, обръщайки се към един от най-големите играчи на дипломатическата сцена.

160

Анонимен

преди 2 години

Лавров има 5 апартамента в Лондон. Но не е сигурен дали да се подновят връзките със Запада. Ха ха ха.

159

Анонимен

преди 2 години

Фашиста си е фащист - арогантен и страхлив. Европа винаги е била фашистка и винаги е яла бой от Русия. Като азовците - героите на Украйна, тия cмешници. Азовците се ерчеха, големи приказки и закани, а после сами се предадоха пред камерите за да спасят кожата. Европейците се ерчеха, големи приказки и закани, а накрая всички откриха сметки в Газпромбанк. Къде са ви зелените енергии бе, пиленца, кога ще дойдат зелените енергии които могат да захранват индустрия като немската? 2030г? 2050г? 3000г?

158

Визи и схемата F16

преди 2 години

Путин и Лавров са хора с кристално ясна и точна преценка за това какво представлява САЩ-страна на рекламата, празните приказки, измамата имаща единствента цел да ограбва другите по всякакъв възможен начин. И в която за развитие се допускат само избраните имащи връзки с евреите, а на всички останали е отредена роля на слугинаж и втора ръка хора, под пълна дискриминация. Със змия диалог не се води и не се влиза в отношения, а само се удря с кубинката в главата. Шапка свалям за мъдростта им.

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166 : нещо не си разбрал - става дума за запада, не за ориенталски татарин, като теб !

156

Анонимен

преди 2 години

157 Америка, ако не знаеш е продукт на Европа, всякакви европейци са я заселили, включително десетки хиляди българи! Така че Америка е Европа, а жълтите ядат кучета, котки, мишки, прилепи, ***, скакалци и т.н традиции от " древната" им култура... *** виж античната култура на Рим, Помпей, Херкулан, Сердика, Атина, Константинопол, средновековните гиганти- Виена, Париж, Лондон, Кораба, Будапеща, Търново и посочи китайски аналог- трудна работа м?

155

Анонимен

преди 2 години

Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селектирани чудовищни морални ypoди, при които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в л*йната, в които иска да потопи целия свят.

154

Анонимен

преди 2 години

Не само енергиите, но и цените на храните ше се определят в рубли. Русия е монополист на доставките на енергии и храни, а светът се разделя на валутни зони. ЕС е във валутната зона на Русия и ще се подчинява на финансовите закони на Русия, иначе да си търси други доставчици и да се грее на вятърни мелници и соларни панели и да яде насекоми и храни от преработени изпpaжнения.

153

Анонимен

преди 2 години

Ама ние не ви щем.

152

Е как без запада?

преди 2 години

Къде ще си карат яхтите? Олигарсите искат на казино в Монако.

151

Анонимен

преди 2 години

по-добре да не ги подновява. Предлагам и да си издигне 5 метрова стена по границата и няма нужда да такава държава да има връзка нормалните хора.

150

Анонимен

преди 2 години

На тоя коноподобния индивид, Кустюмите, часовниците, колата, дали са руско производство или внос от Европа. Някак си не го виждам в Москвич с часовник Ракета на ръката. Нека си плямпа, че не искал да има общо с Европа.

149

Добрата новина

преди 2 години

Това е добра новина. Западът не успя да цивилизова Русия. Нека Китай да опита. Ще им построи красиви пагоди, ще ги научи да правят хартиени дракончета и да пускат гумени патета в реките... Жените ще се обличат в цветно, повече червено и жълто... Може пък да ги направи хора, кой знае... А ако не успеят, винаги могат да прочистят територията и да я заселят с истински китайци.

148

Анонимен

преди 2 години

Изпрати на Байдън една инвалидна количка - завалията едва се държи на ногите.

147

ДжО1984

преди 2 години

Сащ са държава на няма и 250 г., Китай е над 4000г. не знам кой е по-цивилизован, цивилизацията е различно понятие за различни народи!

146

Анонимен

преди 2 години

Европа не иска да има общо с супер-агресивна държава. Най-добре да бъдат преустановени всякакви контакти, а по границата тежко въоръжение. Явно няма друг начин да бъдеш съсед с руснаци.

145

Анонимен

преди 2 години

Абе каква руска култура- видяхме ги с кражбите на перални, изнасилванията на жени/ деца в Украйна, сринатите украински градове, те са ОРДА татари единствено при жълтите ПСЕ////ТА им е мястото! Всички го разбрахме