58

Петров

преди 2 години

Газовия Киро ще стане Киро Течния.

57

Анонимен

преди 2 години

Измамници ! Всеки път едно и също

56

Анонимен

преди 2 години

Византийците не успяха, османците не успяха, руснаците не успяха НО жалкия фигурант и шaйкaта му гр индъри ще затpият България!!!

55

Много поздрави

преди 2 години

Шах и Мат за Кирчо. По скоро за българските потребители на газ, които ще има да почакат американската гемия с два бидона свръхскъп демократичен газ да се дотътри до Гърция (през Босфора не може да мине) а и да мине ние нямаме завод за преработка на втечнен газ. Схемата на Кирчо Пелтека беше Гърция да вземе американския газ а да ни даде (с 30% надценка)руски газ. Обаче Гърция отказва да плаща с рубли, което значи че Русия ще и спре доставките. Накрая Пелтека и Оцъкленият остават с пръст в устата

54

Анонимен

преди 2 години

Защото Кирчо е страхливец. Господарите отвъд Голямата локва ще му се карат. Какво тук значи някаква си България...

53

стани,стани юнак..

преди 2 години

да ги изкараме тия *** от министерския съвет, както бандитите от азовстал...друг изход няма!

52

No comment

преди 2 години

Дружбата със Западна днес, ще ни излезе по-пагубно от войвата ни със Запада през ВСВ

51

Тенгри Кан

преди 2 години

До ИстуканЕдинствената победа, която постигна Кирчу е, че Нивата ми стои на трупчета, и таа събота нема да мога да ръчкам баирите с нея;))) Ако това е победа, да, Кирчу е постигнал победа;))) Велика победа: над една Лада Нива, хахахахахах

50

И КО СТАНА

преди 2 години

СЕГА?!?. ПРОСТО КИТО ДА СЕ ИЗВИНИ ЗА ЛЪЖАТА, ЧЕ ТОЙ Е ПОМОГНАЛ НА EU ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ЗА ГАЗА ДА НЕ СЕ КУПУВА В РУБЛИ.И ТОЗИ ПОДМАЗВАЧ НА БАЙ-ДЪН НИ ВКАРА В КРИЗА. ВСИЧКИ ОСВЕН НИЕ ПОЛША НОРВЕГИЯ ЩЕ СЕ ВРЪТНАТ И ЩЕ КУПУВАТ В РУБЛИ.ПРОСТО КИРО.

49

ссс

преди 2 години

Сигурно са по-*** от нас, та не хукнаха да договарят газ със САЩ. Негод...ници! И като сме продажници, не ни е виновен нито Путин, нито ЕС, нито САЩ!

48

БАНко

преди 2 години

До Василев , В СРЯДА РЪКОВОДСТВОТО НА РАФИНЕРИЯ БУРГАС ПОТВЪРДИ , ЧЕ СА ОТКАЗАЛИ ДА ПРЕРАБОТВАТ 20 % БЛИЗКОИСТОЧЕН НЕФТ ПОРАДИ ВИСОКАТА ЦЕНА !!! ОТ 80% РУСКИ И 20% АРАБСКИ НЕФТ СЕГА РАБОТЯТ ....100 % РУСКИ , ИНАЧЕ ЦЕНАТА НА КОЛОНКАТА ЩЕ БЪДЕ 4.00 ЛЕВА !!! КИРО ЗАТОВА ИСКАШЕ ОТМЯНА НА МОРАТОРИУМА !!! ДРУГОТО Е КАТАСТРОФА !!!

47

:)

преди 2 години

всичко е ясно...дървото е за буферните държави като България, Румъния, Финландия....другите плащат в рубли, но държавата буфер винаги трябва да е с неясно бъдеще...но така ни е отредено:)

46

Защо бе...

преди 2 години

Само ние се отказахме от евтината и сигурена Руска газ,нашите "сюзници"от ЕС ни предадоха...а корабите от сащ ги няма.

45

Анонимен

преди 2 години

До 53: със сигурност си с бустер!!

44

Джендър

преди 2 години

Да се оправят, ние ще получаваме 4 пъти по-евтина газ от САЩ

43

Истукан

преди 2 години

АТАКА, ПОБЕДА! България обяви война на Русия за руския газ и я спечели. Показа, че може и без руски газ.

42

Анонимен

преди 2 години

А дано па Стефан Янев направи нещо...

41

Анонимен

преди 2 години

до 45 е как да няма проблем? Цената на хляба ти е 2.50, горивата се вдигат на ден. Имаме осигурени количества за 2 месеца. После какво правим. И всичко това, за да се фръцкаме, че сме независими от Русия?

40

АНОНИМЕН

преди 2 години

Корумпета са. Не са чак толкова наивни, моля ви се.

39

Анонимен

преди 2 години

Германия и Италия са доста по-близо до американския евтин газ, явно специалистите там не са обучавани в Харвард и сега се прецакаха горките