105

Анонимен

преди 2 години

Макет Линкс на Румяна Бъчварова от Герб и БТВ с руската си връзка ли трябва да слушаме !

104

ай

преди 2 години

ай,ай,ай, ниско доверие имаш кирчо, сигурно бати бойко е виновен, вземи рашков и го арестувайте и се похвали на кьовеши!

103

Анонимен

преди 2 години

Гласувалите за Възраждане ще бъдат излъгани за пореден път! Не се ли научихте,че нова месия няма и който и да дойде положението няма да се оправи просто защото ние българите сме кофти! Отношението ни един към друг и нашето към чужденци , украинци например е достатъчно показателно. И не, не подкрепям нито една партия

102

Анонимен

преди 2 години

Самият факт, че всяка седмица има протести за щяло и нещяло показва с какво одобрение имат сред народа.--------------------------------------------------------------------Точно така - за щяло и нещяло. А също забележи и бензиностанциите как така непринудено си качват цените с по 1-2 стотинки последните дни. Явно някои Бокови приятелчета и/или слуги на МАсква са се задействали и се опитват по всякакъв начин да свалят правителството.

101

Анонимен

преди 2 години

98 защото на запад са много умни и рационални, видиш ли! Ако бяха такива, никога нямаше да правят гл*постите дето ги вършат, че да съсипват икономиките си и да се пълнят с бежанци. Много си ми е мъдър народа, за ужас на разни харвардски светила.

100

Анонимен

преди 2 години

О ЧУДО ВСЕ ОЩЕ НЯКОЙ ВЯРВА НА ИЦАКА МРАВОЯДОВ- ТОВА НАИСТИНА Е ЧУДО

99

Копейкин

преди 2 години

Еб ати народа, който вярва на тоя продажник. Срам

98

Анонимен

преди 2 години

Аз пък никога не съм вярвал на цоцалозите. Те освен да цоцат и лъжат друго не правят.

97

Анонимен

преди 2 години

Изберете си Копейкин да ви направи руска губерния.А в комбина с Бойко ще построят още една тръба на Путин.Колко му е.Некакви си 3 милиарда,бълха ни ухапала.

96

Анонимен

преди 2 години

15 процента ,под нулата обаче.

95

Анонимен

преди 2 години

Доверие в кабинета на Кире! Само на мен ли ми звучи като оксиморон?

94

Анонимен

преди 2 години

85% НЕ ВЯРВАТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО- ТЕ ЛЪЖАТ И МАМЯТ НАРОДА СИ!

93

Анонимен

преди 2 години

Хората в България повечето са емоционални и глупави. В никакъв случай не защитавам кабинет или нещо. Но цяла Европа и в тежка криза , има огромна война на 300км от нас , инфлация , корона вирус и куп мизерия. Кабинета е само на 6 7 месеца ... нима очаквате някой да дойде и да станем Германия ?:) НЕ е сериозно. Отделно не се научихте да двата по голям мандат на партия. С 4 партии коалиция, какво да направят?

92

българин

преди 2 години

Слава Богу, България май ще се окаже независима държава. Тъкмо се бях притеснил че сме Задунайская Губерния или "субъект Российской Федерации".

91

Анонимен

преди 2 години

КЪМ РАДЕВ НЕОДОБРЕНИЕТО Е 52%

90

До 83

преди 2 години

Печели твоя Баце защото си е купил одавна цялата администрация,а те са 500 000 души,плюс местните кметове,където се гласува за когото каже кмета.

89

Сата НАТО

преди 2 години

Няма как Румен Радев, който е кръгла нула във всяко едно отношение и има вид на един от Тримата глу паци, да е с най-висок рейтинг. Просто за момента е най-ценният актив на руската Пета колона, затова го пазят даже с цената на фалшиви и лъжливи допитвания.

88

Анонимен

преди 2 години

ВИСОКА ОЦЕНКА ЗА ПРЕЗИДЕНТА- ЦИРКОВЕ, АМИ НАЛИ ТОЯ ПРОЕКТ ГО НАЛОЖИ ЮМРУКА НА КРЕМЪЛ РАДЕВ- УКРАЙНА С ВОЙНА НАС С ИКОНОМИЧЕСКИ ФАЛИТ И ВКАРВАНЕ В ЕВРАЗИЯ НАЛИ ТОВА Е ЦЕЛТА. ТОВА СЪСКАЩО НИЩО С ГОЛЯМО ОДОБРЕНИЕ- ВИЕ СЛУШАТЕ ЛИ МУ ПРОСТОТИИТЕ- ДИЛЕМАТА Е КОЙ Е ПО ОПАСЕН ЗА СИГУРНОСТТА НА БГ- ТОЯ ИЛИ ПРОДУКТА МУ ПП.

87

АНОНИМЕН

преди 2 години

Доверие в кабинета? Хахахахахахахахаааа.......

86

София

преди 2 години

Не мисля, че някой е изненадан, даже бих казал, че е очаквано. След толкова обещания, гръмки изказвания, заканвания накрая стана едно голямо нищо, дори стана още по-зле от колкото беше преди това. Самият факт, че всяка седмица има протести за щяло и нещяло показва с какво одобрение имат сред народа.