94

Анонимен

преди 2 години

1.На каква цена ще е този газ?2.Ще замести ли в пълен обем спрените доставки от Газпром?

93

Анонимен

преди 2 години

128: ти мислиш ли че ще е на цената на Руската газ? Замисли се малко, ще ни е дават по 2 а може и по 3 и ние нищо не можем да направим. Разбира се за полша цената ще е друга. Пак ние ще сме наебаните

92

Анонимен

преди 2 години

До Не е баш тъй "Мисия имаше." Дай доклада да го видим. :)

91

Анонимен

преди 2 години

До 121:Ти си ги провери и хубаво си прочети как в украинските новини и телеграм каналите пише,че украинците стрелят по всички с бели ленти,защото ги възприемат за вражески.Всички в Буча са с бели ленти и са убити когато не е имало руснаци там.Онзи,който е изнасилвал деца и жени е наемник от Арейзбеджан и е заловен.Оръжието,с което са убити се използва както от руските така и от украинските войски.ООН обяви,че не е геноцид в Буча официално.

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 "Просто американците искат да сме зависими от тях." Според тази логика Путин работи за САЩ. Верно ли? :)

89

Анонимен

преди 2 години

Ако цената е по-добра от руската супер, но ако е по-висока, значи ще знаем каква е причината да се отказваме от руския газ. Просто американците искат да сме зависими от тях. От трън та на глок ситуация и на всичкото отгоре ще плащаме повече.

88

Оня

преди 2 години

С колко ще бъде по скъп??

87

Сатира

преди 2 години

А на каква цена ще бъде този газ ? Моля кажете на обществтото !

86

Не е баш тъй

преди 2 години

До Анонимен 99: "Затова ли блокира 11 опита на ООН да изпрати мисия в района да провери какво се случва". Мисия имаше. Наскоро си тръгнаха от Донецк. Но Украйна не спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия, специален статут на Донбас и Луганск, а Зеленски даже наричаше споразуменията "мъртвородени". А накрая сто хилядна украинска армия беше струпана край т.н. разделителна линия. Ако Русия не беше започнала войната на 24.04 Украйна щеше да я започне на 28.04, "другарю".

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 ".ходиха и от ООН и от ЕС." Дай си източника на информация и доклада на ООН по въпроса или си мислиш, че можеш да пробутваш руски лъжи така?

84

един

преди 2 години

До защо газта е проблем - направете си справка, Русия е внасяла горива дори и през ВСВ, независимо от петгодишното млатене. Така че, по-кротко. Да ви припомня ли и планът Маршал, който даде заем дори и на омразната на всички тогава Германия?

83

gogo

преди 2 години

ШШШШТТ, ДА НЕ СЕ ЧУВА! :DПочне ли правителството да купува от тях, минавам на класическия метод - отопление на дърва :)

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 "Напротив.В Буча РФ поиска проверка от ООН и те казаха,че няма геноцид." Абсолютна лъжа. Гутериш обяви онзи ден, че ще има международно разследване на зверствата в Буча (и на други места). Така, както и трябва да бъде.

81

Кеф

преди 2 години

На 9 май по улиците на Крим ще изкарат Украинските пленници... в марша на позора.

80

Анонимен

преди 2 години

хахаха, 99, ти не си наред....свери си данните и твърденията....ходиха и от ООН и от ЕС...като дори имаше българи...значи чак ме е яд,че или не си ползвате тиквите по предназначение или сте платени....или просто говорите напук...

79

Вън САЩ от БГ

преди 2 години

Да ама трябва да бъде на цената на русия газ или по-ниска .Нали уж сте наши партьори. Да видим да не се окаже че ще е по-скъпа както очаквам. САЩ са най-големите крадци на планетата

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 "Русия ли те гърби бе" Да, точно Русия те гърби. Преди да минем на борсови цени руските слуги като Румен Овчаров сключваха дългосрочни договори с руснаците на цени, които бяха най-високите в цяла Европа. Това не е практика от поселдните 3-4 години, а от последните 30. Точно Русия ВИНАГИ те е е гърбела с цените на газа. Всъщност, със всичко, не само с цените на газа.

77

Ра

преди 2 години

На каква цена ? Дали ще е по-евтин от това което е сега ? Дали ще умрем от студ и предприятията ще спрат да работята защото няма газ или защото не можем да си го позволим защото САЩ ще го продава на брутални цени ? Каква е разликата ?

76

Пенко

преди 2 години

Всяка зависимост от който и да е, си е робство отвсякъде. Не случайно, когато Борисов опита да разработи нефтено-газовото находище край Шабла, скочиха срещу него всички вкупом - най вече русия, а сащ чрез "зелените" си проксита. Дори турците бяха против, сещайте се защо

75

Анонимен

преди 2 години

От спирането на руската газ ще спечели България браво путин постигна това което нямаше да постигнем дори ако бяхме протестирали с години Сега ще загуби слугинажа на путин в БГ защото те прокарваха неговите интереси и сега няма денги за тях ще вият на умряло по цял ден