46

Анонимен

преди 2 години

Отряда "Азов" са едри високи националисти, рашките претърпяха много загуби от тех :))) Руснаците показаха, че армията им не става, той затова джуджа плашеше с ядрени оръжия, уплаши се 1'61 високия "исполин" :)))

45

Анонимен

преди 2 години

София е бомбандирана от съюзническите сили по искане на СССР. За да се отвори безопасен път на червената армия към България и Сърбия.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен47Ти да не си учил в Харвард? Уеуеееее, колко си учен! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

43

Анонимен

преди 2 години

Всички от към Русия е един голям фейк.

42

Л. Берия

преди 2 години

Две неща са попречили на Хитлер да превземе Европа - Ламанща и калните пътища на Русията. Това твариши, колко и да се пенявите.

41

Поглед

преди 2 години

Има две страни в тази война:ФСБ/ГРУ под командване на ПутинВЗУ под командване на Украйна

40

Анонимен

преди 2 години

Рубашките накрая ще използват ядрени удари, че да имат някаква победа все пак. Да се похвалят за 9 май.

39

Анонимен

преди 2 години

Много се радвам! АААААА , ГУУСТУУУ !!!

38

От трети

преди 2 години

До 37 do 6; с ти къде беше? А ти поддържаше ли резолюциите на ООН за спиране на военните действия? Не знам за #6, но аз съм ги чел и съм се интересувал. А ти?

37

Земя

преди 2 години

До тук хода на операцията беше предсказан.Основната цел Донбас и Луганск ще бъде постигната.Вероятно на запад от Днепър ще има силни взривове следващите дни и всички ще притихнат .Русия ще постигне своята цел и причините не са в Путин и политиката му а в наглоста на англосаксонците да искат да владеят Планетат Земя.

36

Хичо

преди 2 години

Бартер:Давам руския танк срещу две шишета водка и една краставица за мезе....Обичам Русия,но повече обичам водката....

35

Ха-ха-ха

преди 2 години

А когато наполеон влиза в москав, какво заварва там? Ония си обрали крушите и сами драснали клечката на града. Путин си е мисли че и зеленски ще направи така с киев, но явно не всички са пусита като него.

34

Анонимен

преди 2 години

И така Украйна спасява американската икономика с ударно производство на оръжие. Брей - тия американци без война не се оставят. Яко производство на бомби!

33

Анонимен

преди 2 години

До 24 Да,ще ти кажа една. Целия февруари Сащ казваше, ще русия ще нападне Украйна. В същото време русия отричаше до 23ти февруари. Е САЩ казаха истината :)) АЙДЕ пътувай клоун :)))

32

do 6

преди 2 години

ВИе,като имате толкова съвест и морал къде бяхте 8 години,когато азовци и бандеровци избиваха деца,жени,старци,мъже в Донецк у Луганск?Или те не са хора!Повръща ми се от лицемерие и фалшива загриженост!

31

Анонимен

преди 2 години

Нещо което трябва да запомним при загубите от двете страни е че всеки един куршум е стрелян или от хора под руска страна, или от хора под украинска страна.

30

Анонимен

преди 2 години

Най накрай фермерите ша ги довършат с лопатите!

29

Анонимен

преди 2 години

САЩ има най-силната и непобедима армия в света!! Рубашките си помислиха, че могат да се мерят със САЩ... И се наиграха. Украинците ги бухат въоражени с тяхната руска военна техника.

28

баааа Пена

преди 2 години

Е с какво се хвалят Русия тогва, че били много силни, че били най, че били по-вече от другите, след като за 1м Украйнците им го набихха. Сега ще бъдат и гладни освен че са и доста простти.

27

Киро Простото

преди 2 години

АЗ ще озпратя Нашия Гей-парад на първа линия в Украйна, за да разбият руската войска! На първа линия ще строя зоофилите! След тях - пеееедофилите... Най-отзад - некрофилите! ... Ама то пък тук няма да остане никой да брани американските интереси в България... Цъцъцъцъцъ... Никак не става....