23

Анонимен

преди 2 години

Тече Европейски социален експеримент колко правителства са сугестирани от зелена говоряща глава.

22

Black Metal

преди 2 години

Щом като бг политиците са толкова отворени, безстрашни и демократично демократични радетели на правдата и човешка свобода, предлагам следното: отворковци - защо не пробвате да кръстите сградата на израелското посолство в София/знаете къде е!/ площадчето и спирката пред нея на "Героите на Палестина", а? Тогава ще видите, кон боб яде ли и на ходжата пезевенк вика ли се! Евреите, заедно с Херо Мустафа ще ви откъснат мандарините и ще ви ги натикат в ректумите! Айде пробвайте, де... Смешни лиZачи

21

Я, па Я

преди 2 години

Пак нещо, като нищо. Поне да си бяхте мълчали, а така пак ставаме за смях. Как пък едно нещо не направихте като хората. Това БГ политиците са супер некадърници, без извинение.

20

Анонимен

преди 2 години

продажници и ***

19

Анонимен

преди 2 години

Колко табелки са склонни да сменят, преси да се откажат.

18

Анонимен

преди 2 години

Сега ще я преасфалтират тая алея, за откриването да е тип-топ. А иначе из града един свестен тротоар няма.

17

ъПсурт

преди 2 години

Нещата лека полека си отиват към бой.....

16

Анонимен

преди 2 години

Искаме и Алея на фашисткия колаборационист Степан Бандера. За къде сме тръгнали без Степан Бандера. Степан Бандера е нашето ново слънце. А след година-две и паметник ще му направим.

15

Анонимен

преди 2 години

Тази акция с преименуването на улици е нещо като за отклоняване на вниманието от теми като неконтролирана инфлация, изпращане на оръжие в Украйна, помощите за емигрантите от Украйна, въпросите за доставки и цена на газ, гласуването вчера от НС да се приемат закони с малцинство, тегленето на нови заеми от държавата и тн и тн

14

Анонимен

преди 2 години

Гледам бившите ми колеги - тpолове, са застъпили първа смяна от 7:00 - 15:30 часа! И аз това работех, ама същите тpолове които някога трябваше да подкрепяме ГЕРБ и да твърдим че другите партии са агенти на Русия, изведнъж ни спуснаха че трябва да славословим Русия и Путин! Е, такава ниска душевна хигиена ми дойде в повече и напуснах... Разбира се че улицата трябва да се казва ГЕРОИТЕ НА УКРАЙНА!

13

peticia

преди 2 години

ЗА преименуване на улицата пред Посолството на САЩ на "Капитан Димитър Списаревски"

12

Алея в Одеса

преди 2 години

Искайте от украинското посолство да сложи табела на профсъюзния дом в Одеса с надпис: Тук на 2 май 2014 година изгоряха живи 50 украински граждани с български корени, които се бореха против възраждащия се фашизъм в Украйна. И площадът пред Профсъюзния дом да се казва Жертвите на украинския фашизъм.

11

Анонимен

преди 2 години

'' Алея, не площад '' ........................... чаршафи, не оръжие ... подъл и страхлив е , затова винаги отнася най-дебелия.

10

Анонимен

преди 2 години

Колко сте жалки... Защо не си татуирате на челата герба на Азовския батальон? Неадекватници прости, колко сте елементарни и лесни за манипулиране.

9

пресолиха и горчи!

преди 2 години

Колкото повече кухи демонстрации измислят гpaнтаджиите, толкова по-негативно настройват хората. Накрая ще започнем да пъдим с вили украинците, а те всъщност не са виновни за абсолютната безмозъчност на нагаждачите-политици. Британската нац. галерия прекръсти картина на Дега, в Германия се въргалят по тревата пред Бундестага, сякаш са убити, боядисват си бузите в синьо-жълто... АМАН!

8

пенсионер

преди 2 години

Нямате ли други проблеми . Например цените на храните ,бензин и всичко останало ...........

7

user

преди 2 години

Българите сме много ама много проcт народ. С какво са допринесли Героите на Украйна за развитието на българската държава?! С увеличение на инфлацията, с обедняване на населението, с имигранти, които хрантутим? Ай сектир драги зрители

6

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Кой да питам за някоя алея, която да нови името на първата жена, която ми пусна отзад? Дашната Галя да се казва

5

Анонимен

преди 2 години

Друга порнография можете ли да измислите, или капацитетът ви е до това ниво? Кои са тези герои на Украйна - опишете ги поименно. Нацистките батальони Азов, Айдар, Торпедо... И западните им инструктори

4

Анонимен

преди 2 години

Тия Укри, до кога ще се разпореждат какво да прави целия свят?Предлагам на Руснаците да преименуват улицата на българското посолство в Москва на "Великата Османска империя"