47

БМВ

преди 2 години

BMW увлони 700 работници. Карайте колела.

46

Много е просто

преди 2 години

Еми от април трябваше да се плаща руския газ с рубли - никой не го плаща в рубли, а руснаците не го спират нали така, оказа се, че не могат да го спрат !

45

Европеец

преди 2 години

Ние сме добре, ще караме колела и ще се греем на слънчева енергия. Не мога да ги мисля руснаците, да се оправят.

44

Анонимен

преди 2 години

Ердоган харесва това, плащайте дублаж тарикати еврогейци.

43

Анонимен

преди 2 години

Хайде бе, русофилчетата, кажете, че това е "фейк" и "няма такова нещо". Хвърлете някоя реплика за "наркомани", "джендАри", белким Джуджака магически се сдобие с възможност къде да пласира излишния газ.

42

Анонимен

преди 2 години

90% от руснаците са готови да гладуват за да може руската Федерация да продължи да съществува. Едно разпадане на РФ би означавало стотици военни конфликти в Северна Азия. ОАЕ, Индия, Турция, Китай, Пакистан, Казахстан, Беларус, Сирия, Северна Корея, отдавна казаха тежката си дума. САЩ в Азия разчитат на Южна Корея и Япония, които дори не могат да стъпят на континента и на Саудитите, които не си вдигат телефона. Никой не желае кравари в Азия. Това е джендърския фетиш на Шолц, Макрон, Трюдо и Кики

41

Анонимен

преди 2 години

До 40 В Германия битката за олио какво е според теб? На мен ми прилича на начало на продоволствена криза, а от там има само една крачка до гладни бунтове :) Иначе ти си плувай в розови облаци.

40

факт

преди 2 години

Излишната газ са загуба както продукция която не се пласира

39

Анонимен

преди 2 години

Желаещи има колкото искаш.То газ за всички няма). Индия вече изкупи всичко, от което се отказали други до момента.Китай винаги е готов и за рубли при това.Ще купуват други в повече и ще продават същия руски газ на тъпата Европа, само че още по-скъпо))).Така сега прави и Украина и Полша-реверс. Отказали са те, да бе)).

38

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще го дишат излишния газ и ще правят циркови номера запалваки го по съответние отверстия.

37

До 10

преди 2 години

Защо русофилите ги е страх да заминат за раша!!! Плюят, заплашват, опитват се да всяват паника, ноооо си стоят в Европата!!! Защо русороба се страхува да живее в страната си мечта раша???

36

в Холандия

преди 2 години

Може да се видят и при студените дни как хората ходят с колела на работа, дори и 55 годишни жени и мъже с бизнес облекло карат тротинетки на път за работа. Представяте ли си, вие сте дете на 10 години и да видите баща си на тротинетка да отива на работа.

35

пияница мистик

преди 2 години

Прочетох внимателно тази миш-маш статия, която премина през оперна певица до облъчени войници и накрая за газа :))) Ами ясно се знае, че Пyтитy отреже ли ЕС, колхозниците му умират от глад, поради липса на пари. Така че СССР е много по-зависима от ЕС и продажбата на газ, отколкото обратното. И това за рублите какво беше? Пълна т ъ п н я! Всички пак ще си плащат в евро и $ в Газпромбанк, ама банката щяла да ги обръща :))) Ами хубуу, щом така иска Джуджан.

34

Анонимен

преди 2 години

До R.A.T.M Излишен газ няма, всичко отива в химическата индустрия на Русия Индия, Китай, Пакистан, Индонезия и др. И как ще я закараш там тази газ. В буркани и ли газови бутилки. Капацитета за втечнен газ е 40 млрд метра на година. Остават още едни над 200 млрд. да ги сложим в буркани за зимата. Само тъмночервена *** може да я каже тази глупост.

33

Анонимен

преди 2 години

Путин може да пренасочи тръбите към едно място където слънце не огрява и да пусне на максимално налягане муахаха

32

Teo

преди 2 години

Лееееле, колко са се загрижили за Русия от запада?!? Изненада, драги приятели! Русия ще продава на Турция, Китай, Индия, Русия ще повиши добива и ще прави торове, може и няколко газови електроцентрали да построи, ама ние, ние какво ще правим?!? Когато съсипвахме Либия всичко беше шест точки, когато САЩ съсипаха Сирия, всичко беше пак шест точки. А сега?!? О, чудо! Злия, кръвожаден тавариш Путин краде украински бебета и им пие кръвта! Санкции до дупка! После ще си ги заврем в ...

31

няма да направи

преди 2 години

Това което със сигурност няма да направи, е руснаците да карат колела. Може да карат лади или китайски коло, но колела няма да карат. В Русия ако предложиш да се ходи на работа с колело ще ти се изсмеят.

30

До 11

преди 2 години

Гладни бунтове? Може, но в източния край на Европа..

29

Край

преди 2 години

Русия е суровини. Китай,Индия и Турция работилници. НО САЩ и ЕС платежоспособни пазари. Суровините могат да отидат в работилниците, но и направеното трябва да отиде някъде.хората не така и не разбраха че се возят на една вече тясна планета и, че трябва да си сътрудничат за да оцелее човечеството.

28

За незапознати

преди 2 години

За производството на повече тор от излишния руски газ са нужни нови торови заводи, които Русия няма !