38

до 46

преди 2 години

да не се мотат а да обявяват, руската централна банка курс си има

37

Анонимен

преди 2 години

Каквото повикало, такова се обадило! Тарарам там там!!!

36

До Зозо

преди 2 години

"Кой е Путин да променя договорите едностранно?То за това е договор има 2 страни. Превеждат му еврата по договор и да си ги обменя ако ще в турски лири:)" - - - Нещо си се изсилил в емоциите. Както колониата едностранно налага санкции и краде чуждо имущество, така и всеки друг има същото право да противодейства. Свършило е времето, когато Европа е имала преимуществото да прави всяка друга държава колония. Сега колонията е ЕС, действаща под диктата на САЩ. А на останалия свят му е все тая за ЕС.

35

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще се бием за рубли.

34

Горките руснаци

преди 2 години

Путин пак решил да наказва мужиците си - с глад и бедност !

33

Паралелна вселена ЕС

преди 2 години

А Борел има ли идея, какво ще правим в рамките на тези две години, докато напълно се откажем от руския газ? Защото плащанията в рубли ще започнат в края на този месец, а не след 2 години.

32

до 40

преди 2 години

ха ха ха ***, април идва, вади договора и се топли на него

31

Анонимен

преди 2 години

дори и чисто законодателно това условие неможе да бъде изпълнено, най малкото поради факта, че за руската рубла няма обявен курс от нито една европейска банка

30

Зозо

преди 2 години

България потребява 3 млрд. кубика газ. Може да си ки купи от всякъде, не са много. Ама трябва да врътнем крана на Вучич на 100% :))))))))))))))))))))))))

29

Анонимен

преди 2 години

супер, ама докато се откажете от него ще плащате в рубли, а приказките кво пишело в договирте и мижиа да те лаже, те колко даговори заминаха накино заради санкциите, че за този сте се загрижили, наш Киро да купува докат е време рубли, че с всеки ден цената и ша се вдига

28

ХАХАХХАХАХАХАХ

преди 2 години

Европа трябва да избира между унижение или унищожение на икономиката си! Хахахахаха

27

До Заради един Путин

преди 2 години

Светът не е НАТО и колониите му. Отдавна. Нито цивилизацията на света се изрпазява само с техните ... ценности, които са си доста съмнителни напоследък.

26

Анонимен

преди 2 години

то тоя май още не е разбрал, ЕС не като Расията, там тия неща не се решават от един човек, щом по договор е написано една валута или се плаща по нея или не се плаща, нема чиновник в ЕС, който е така по искането на един или друг диктатор да се съгласи с едностранна промяна на условията по един договор

25

Анонимен

преди 2 години

Както си реши, така ще си го направи. Руска си е газта, руснаците ще си решават на кого и как ще си я продават. Щом колониата на САЩ - ЕС, реши едностранно да налага всякакви санкции и направо да краде чуждо имущество, следва да е подготвен за подобен отговор. Това не са ви наведените правителства на България, Македония и сие - които и както и да ги ритат от запад, "Мерси" да викат и пак да си подлагат накрайника за още.

24

Заради един Путин

преди 2 години

цял свят намрази Русия. Що за *** трябва да си за да сринеш мир граден толкова години.

23

Дет се вика...

преди 2 години

види му се края! =) Остава само въпроса "Края за кого?".

22

Анонимен

преди 2 години

Zеленски ми го Zаби в Zaдника беZ смаZка

21

зеленски оскар

преди 2 години

аз съм сигурен че путин ще се огъне и ше отменя плащането в тия рубли! кажете ми че ще се огъне? моля днесбг кажете че ще се огъне моля ви???

20

До 27

преди 2 години

Не намесвай евреите. Те са бизнесмени и искат да правят бизнес. Ако ти си коректен с тях и те ще са корвктни с теб. *** е рекетьор.

19

Дядя вова

преди 2 години

Бартер:кубик газ за тон рубли.