17

Глупавите

преди 2 години

украинци още не могат да стоплят, че са косвена жертва, за адекватна защита на Руската федерация от нацистите от НАТО. Няма нищо да се разделя. Украинската държавност ще бъде прекъсната, а нейната Западна граница ще бъде милитаризирана, подобно на Белорусия. Друг начин за защита от расистите от НАТу просто няма.

16

Анонимен

преди 2 години

Ам чи ха напъни се още малко де шут нашмъркан,до вчера тръбеше че си разкостил руснаците,днес ревеш като вдовица!

15

Анонимен

преди 2 години

9 гледах нидерландска журналистка, която интервюира момиченце от освободените републики с прострелян крак. Детето разказа как украинци са го стреляли. Описа знаците по тях. Представи си ужасени детски очи, разказващи за украински войници, стреляли в деца. Настръхнах докато го гледах. Не е рускиня журналистката, холандска е. Жената каза че след като е била в Донецк вече има друго мнение от онова, което се тиражира на запад. И ще покаже истината.

14

Анонимен

преди 2 години

Путин искаше цяла Украйна, после се целеше в половината, сега се цели да запази поне окупираното. Сталин би го пратил на ски във Воркута за такъв провал. Ако има късмет, де.

13

Анонимен

преди 2 години

Болшевиките на Путин в БГ не спят.Да ги задушим ще е по-добре за планетата.Малко останаха.

12

Ха-ха...За какво

преди 2 години

да я "разделя" като спокойно си я взема цялата... Няма логика.

11

Анонимен

преди 2 години

Той Путин да внимава Зеленски да не раздели Рашка на окупирана и китайска зона

10

Следях

преди 2 години

внимателно британските медии след безумното изказване на памперса. В UK не си падат по руснаците, но водещи политици и журналисти бяха втрещени от изцепката на байдън.

9

Анонимен

преди 2 години

Абе какви нато и сащ,тои търсил некви нацисти от втората световна,некви степан бандера.

8

Анонимен

преди 2 години

Умници, и в международните медии вече пробива истината за нацистките издевателства в Донецк и Луганск. Нидерландски медии споделят, че са били шокирани когато са видяли с очите си и са пипнали с ръцете си доказателствата за нацистките безчинства в регионите. Германски медии също го отразяват. В Германия вече започнаха шествия с руски и немски знамена, под лозунга - Германия и Русия заедно срещу нацизма. Защо думичка не се казва за това? Защо?

7

Гиб Мелсън

преди 2 години

Зеленски изпусна момента за преговори. Имаше в началото шанс за такива. Но руснаците вече дадоха много жертви, украинските сили се гаврят с руските пленени войници. Дори излъчили някакво видео, аз не успях да го гледам, май са го свалили, но много хора са го видяли как растрелват в краката руски военнопленници и докато кръвта им изтича и умират те се хилят. След такива щети руснаците ще искат компенсация и тъй като украинците нямат пари ще трябва да ги компенсират със земя, украинска земя.

6

Бай Гроздан

преди 2 години

Байдън не уволни ли Путин преди ден-два?

5

Анонимен

преди 2 години

Путин какво ще прави с Украйна е спорно да се каже,ама виж дрогираният клоун не е от позиция да иска каквото и да е,най добре за него ще бъде да обяви безусловна капитулация овреме,другият вариант е пълна разруха на Украйна а той самият лепнат от чеченските бойци!

4

Ахмед

преди 2 години

Нормално. Путин е длъжен да защити страната си от НАТО и САЩ.

3

Анонимен

преди 2 години

Путине, мачкай натовските слуги!

2

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще я раздили! Хората трябва да живеят свободни, а не да бъдат отстрелвани от киевските превратаджии в името на вашингтон!

1

Анонимен

преди 2 години

СЛАВА УКРАИН!