41

Анонимен

преди 2 години

И там като в България

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 "Ние европейците също живеем в свят на нацисти" Е, щом е така бЕгай у Империята на Злото. Там вече не можеш да кажеш и това, че се води война. Влизаш в затвора за 15 години, ако Кървавия така реши. Бегай там, нали е същото? И свойски се говори с хора, с които се познавате и те приемат. Ние с русофили нямаме нищо общо. Вие сте най-пропадналата част от света. По-зле сте от бандити.

39

Светозар

преди 2 години

До Анонимен" Лицемерите, от запада и Америка да пращат помощи. Когато, 2014 Киев спира изплащането, на пенсии и заплати в Донбас, питате ли хората как живееха там. "============================================== Нали са част от Русия, бе драги ? Какви помощи, пенсии и заплати искаш от Украйна ? Баси, руските трролове сте тука.

38

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Вова, тоя памперси ран Байгън. Нато вън.

37

Анонимен

преди 2 години

Пророних една сълза и половина

36

Ристино

преди 2 години

*** в Мариупол да лекуваш раните на твоите братя чеченци.

35

Чукундур

преди 2 години

Вай завалийте !

34

До 34

преди 2 години

Ами бягай тогава в твоята Русия. И не забравяй да вземеш това *** Атанас Велмазов

33

Анонимен

преди 2 години

Пичове, не защитавам Путин, но понеже говорим за маски, каква гадна маска сложиха ЕС за да ни затворят в домовете ни, а? И защо? Запада пак започва да вдига бройката на ковидните, въпреки 3те игли! Нека да не се лъжем и да видим всичко зад маските. Ние европейците също живеем в свят на нацисти, сложили си маската на загрижени за нас. Не са! Загрижени са единствено как да си напълнят джобовете и как да унищожат малкия бизнес за да го изкупят на безценица. Нацизмът броди из целия свят!

32

3 дни още

преди 2 години

Пентагонът: На руснаците им липсват не само боеприпаси и храна, но и гориво за кораби и топли дрехиАНАСТАСИЯ КАЛАТУР СРЯДА, 23 МАРТ 2022 г., 02:36 ч.23588Добавете към селекциятаНа руските военни липсват не само храна и боеприпаси, но дори гориво за корабите в Черно море и топли дрехи за войниците.Източник: служител на Министерството на отбраната на САЩ на закрит брифинг, цитиран от RFE/RLПодробности: Служителят каза, че от един месец продължава голяма и мащабна операция, която те никога досега не са извършвали и все още не са решили проблема с попълването на ресурсите. Той

31

Анонимен

преди 2 години

Путин прецака себе си и всички руснаци за 100 години напред...

30

ПУТЛЕР

преди 2 години

Освобождавам Украйна от....украинците

29

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера какво очакват, че се случва при война? Да не се стреля? Или очакват доставка на напитки и тристепенно меню 3 пъти на ден?

28

Анонимен

преди 2 години

Лицемерите, от запада и Америка да пращат помощи. Когато, 2014 Киев спира изплащането, на пенсии и заплати в Донбас, питате ли хората как живееха там.

27

трупове да запълнят

преди 2 години

сифилистичнакРасная....цялата да почернее.

26

Бай Х

преди 2 години

По вина на западните ни "партньори", в края на годината се очаква и ние да сме като гражданите на Мариопул, макар и без гореща война.

25

Анонимен

преди 2 години

Не моем ви разберем. Когато шофирам се чудя, е как така бомбардират Украйна, пък нашите пътища са застлани с кратери. Е на тоя фон да се жалвам и за другите ли?

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 Цинизма на русофилите е равен само на чудовищнoстта на извършваните престъпления от руските терористи.

23

ИЛЮМИНАТ

преди 2 години

НЕПОБЕДИМАТА РУСКА АРМИЯ НЕ МОЖЕ ЕДИН ОБЛАСТЕН ГРАД ФА ПРЕВЗЕМЕ ЗА БЛИЗО МЕСЕЦ...СРАМ И ПОЗОР

22

Анонимен

преди 2 години

19 а да ти е хрумвло че е отмъщение за нацистите? 2 седмици руснаците се мотаха и се правеха на объркани, дадоха време да се изнесат всички мирни хора, които не вярват в нацистката идеология. Сега явно принципа е, останаха с азовците и ще им се приложи тяхната тактика, че да видят какво им е било на руснаците. За Путин това е наистина антифашистки поход. И то така убедено антифашистки, че започвам да се питам, само Азов ли е проблема или има и нещо друго, което не знаем?