130

Анонимен

преди 2 години

Леле, тук има хора, които директно могат да кандидатстват в Кремъл за безплатни адвокати на Путин, когато започне съдебният процес срещу него! Аз за пръв път виждам такава яростна апологетика за каузата на един престъпник диктатор и САМО В БЪЛГАРИЯ това може да се случи. О да, и в Русия. Случайност ли е?

129

Анонимен

преди 2 години

Този пък? Путин го каза. Целта е американската клика около Зеленски и нацитата. Зеленски, земи та спаси Украйна! Разкарай се!

128

Ото фон Бисмарк

преди 2 години

"Знам 100 начина да изкарам мечката от бърлогата й (разбирай Русия) и нито един начин да я върна обратно там!!"

127

Анонимен

преди 2 години

Украинците са руснаци с промито самосъзнание, които мразят руснаците. Същото като македонците, които са си чисти българи и нас ни мразят. Същата история.

126

52

преди 2 години

Спомням си как Виталий Кличко млатеше на площада в Киев представители на различни етноси в Украйна вкл.и българин, но явно повечето са забравили. И искрено завиждам на Русия, че поне има силите да си решава нац.въпроси. А ние тук защото сме слаби още си играем с македонците, сърбите трябва вече да ни връщат Зап.покрайнини, не си ползваме икон.излаз в Солун, Турция още не ни плаща близо 20 млрд. компенсации.

125

Ото фон Бисмарк

преди 2 години

"Никога не закачайте руснаците, те винаги вземат своето!!"

124

Анонимен

преди 2 години

Чекай бе, война до последният украинец, нали така беше, за какви преговори пелтечиш.

123

ХХХ

преди 2 години

Ей ! Знаеш ли какви срещи ще ти дам ? Чакаш първо сина на Байдън да си вземе каквото има за вземане от Украйна ....После слушаш какво ти казва дъртия ясно ? Анадъму ?

122

Егати

преди 2 години

Тоя е егати лъжеца. За него гласуваха, защото обеща да спре войната в Донбас. Не само че не е я спря, че прати ощ оръжие и войници. Путин го приканваше за преговори с години - не си изпълнява нито обещанията, нито подписаните документи? За влизане в НАТО не са правили референдум, за войната в Донбас - също. Сега изведнъж ЩЕЛИ (бъдещо време) да правят референдуми. Да бе да. Както им правите референдум на мъжете, които хвърляте във войната. И сега изведнъж иска преговори? Защо, какво се промени

121

Анонимен

преди 2 години

Украинците са руските македонци.

120

Москва

преди 2 години

не вярва на сълзи...............Зеленият тъ.пак Зеленски или приема БЕЗУСЛОВНО условията на Русия...........или трагедията на Украйна ще продължи!!Още ли не е разбрал, че западните му "приятели" му заложиха капан и НЯМА ДА МУ ПОМОГНАТ и сега му гледат сеира...........накрая самите украинци ще го линчуват на Майдана!!!

119

Анонимен

преди 2 години

И къде ще се срещне Путин с него? В Холивуд? Че никой не знае къде е шоумена. Пуска някакви кадри с фототапет отзад и целия свят е длъжен да ръкопляска на евтиното шоу дето ни разиграва, докато народа му умира, а хората бягат от държавата му за да стават бели роби на запада.

118

Урок по История

преди 2 години

На срещата в Ялта през 1943, Чърчил и Рузвелт се разбрали да не стават, заради голямото закъснение на Сталин. Когато Сталин най-накрая пристигнал и двамата светкавично станали. Исторически факти.

117

Анонимен

преди 2 години

Mного глупави излязоха укрите. Наивни и глупави. Сами си съсипаха хубавата държава. Защо? За да станат изтривалки на запада. Същият запад, който никога няма да ги приеме за равни. Същият запад, който презира Русия и ще използва укрите като инструмент за своите гео-политически интереси. Позволиха на една шляяйка банддити да ги управляват.Много жалко.

116

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, за Украйна е добре ти да се махнеш. Помисли за страната си.

115

Анонимен

преди 2 години

Путин се задави с този голям за устата "залък" Украйна и сега отзад... ще му бъде много, много трудно да го изкара... Ха-ха-ха.

114

Анонимен

преди 2 години

К'ъв си ти бе , наркотизиран смешнико , че да искаш среща с Путин ???Дори и децата в яслите отдавна знаят , че НЕ ТИ вземаш решенията !Ти си кукла на конци , предател и продажник , който практически УНИЩОЖИ Държавата си ! За кефа на Хамериканците , естествено !Свършено е с теб , клоун скаaпан !

113

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКакво "разбирателство", като през управлението на Зеленски бяха убити много хора, много, масово, този извърши геноцид върху населението на Украйна и затова трябва да се маха, той пречи и на цяла Европа!

112

Анонимен

преди 2 години

Как така Русия иска да ви унищожи? Нали вие побеждавате? Какви преговори искате, цял свят начело с онзи младеж, президентът на САЩ, стои зад вас? И Киро Харвардски е зад вас!

111

Москва слезам не в..

преди 2 години

Евтин пиар. Путин те чу и разбра какво искаш. Не получится. Дигай куфарите и на львовския воксхол, докато вървят влаковете. А още по-добре обяви война на Русия, да не се чудят правистите каква е разликата между jus ad bellum и jus in bello.