131

Форс Мажор

преди 2 години

Руските войски не напредват, защото Путин чака всички укронаците да се изнесат на запад и очистената от тях територия да се присъедини към Русия. Европейските страни очевидно търпят доста негативи от наложените санкции. Например, България е във форсмажнор без въобще да е страна в конфликта.

130

Хора мислете .

преди 2 години

От Мюнхен 2004 до сега всички думи и предупреждения на Путин са истина и за съжаление се сбъдват.

129

Анонимен

преди 2 години

Не знам къде ще се крие Путин след края на тази война. Дори и Ким Чен Ун му е отказал прием в КНДР като такава стъпка я е определил като лудост, която ще навлече само проблеми на Северна Корея с останалия свят и сегашните проблеми са достатъчни на Ким, не му трябват нови. Може би ще се скрие някъде в джунглите на Никарагуа, които останаха единствените верни приятели на Русия.

128

...

преди 2 години

Бре всичко е до пари! Руснаците не знам дали щяха а спечелят великата си отечествена война ако американци и англичани не им бяха пращали патрони, храна, транспорт, артилерия, муниции и прочие и прочие! Така, че всичко е до пари и средства! А ние видяхме 45г колко имаше русия! По 10-15г чакаш за апартамент и по 5-10г чакаш за москвич за лада се чакаше повече! Така, че що се отнася до производство на какво да е, запада е светлинни години по-напред от русия! И тогава и сега е така!!!

127

ситата мисирка

преди 2 години

До Шаши Да бе, ще се срамувам. Изкарах пари за кола и апартамент.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124Има една болест наречена русофилия по нашите земи, както и втълпяването, че вечно требва да сме им задължени на рашките :)) В момента Путин джуджа управлява, той си е доказан българофоб, нема нищо общо с широко скроения цар Александър :))

125

Шаши

преди 2 години

Даже и да имаме всички карти и сводки от Украйна, пак няма да разберем плановете на руските командващи. Такава операция няма по филмите и затова си мислите, че губят. Войните вече са различни и ще се водят по друг начин. Но без пехота пак не може.

124

факт

преди 2 години

Който е слушал речта а не фековете от запад знаят че всичко което каза е истина и е за мислещи хора а не за проми ти мозъци...

123

Анонимен

преди 2 години

До Мужик Верно е пътник.Пътува към задните части на жена ти.

122

Анонимен

преди 2 години

За Татяна Становая, основател на фирмата за политически анализи R. Politik,речта на Путин доказа, че планът на лидера се е провалил."Струва ми се, че всичко започва да се руши за Путин. Тази негова реч е отчаяние, силна емоция, импотентност", пише тя в официалния си акаунт в Telegram.Татянчето все едно описва речите на Копейкин! И той се ПРОВАЛИ...но още не го осъзнава!!!

121

Иванов

преди 2 години

"Докато някои руснаци подкрепят войната, много други протестират срещу нея по улиците."Примерно 140 към 5 милиона в подкрепа на Путин.

120

Мужик

преди 2 години

Путин е пътник, молете се само да не завлече всички нас със себе си на сбогуване.

119

Анонимен

преди 2 години

От цялата работа става 1 нещо ясно. Ест чоловек, ест проблем, нет человек, нет проблем. Путин действа по старите, изпитани методи на диктаторите на СССР. Жалко, че в 21-ви век, страна с размерите, ресурсите и историята на Русия живее с управление отхвърлено от останалата част на планетата. По-жалкото е че когато дойде края на това управление Путин ще избяга в Аржентина, като нацистите навремето, а обикновените Руснаци ще останат да плащат сметката за неговите грехове точно както немците след ВСВ

118

пожелателното мислен

преди 2 години

е основен недостатък на евроатлантиците..

117

Анонимен

преди 2 години

Пентагонът е във възторг от уменията на украинската войска. Успели са да достигнат 90% ефективност на Джавелините по-добър процент отколкото на американските войници. Да не говорим за свалените самолети с руските дараци С300, които в Сирия не са свалили и един израелски самолет а в Украйна ежедневно свалят по няколко руски. Путин в момента пише книгата Майн Крах.

116

Анонимен

преди 2 години

путинофили, айде вижте си в тубата, затъналите в калта танкове, бтр-и и панцири и тогава пишете за величието на руската армия и Путин, аз дори и не съм предполагал че може да имат толкова неграмотно командване

115

"запалителна ре

преди 2 години

Все повече се убеждавам, че *** Х. е невръстно дете със специални потребности, назначено по програма за равен шанс. Думите "подстрекателска/провокативна/нагнетяваща напрежението" не са й по силите.

114

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости.нишо вярно няма в тази статийка

113

Шаши

преди 2 години

Не пишете глупости! Държава, която е загубила 20млн. във ВСВ против нацизма я наричате нацистка. Мине ли истерията около Украйна ще се срамувате. Ако имате поне малко съвест.

112

Анонимен

преди 2 години

Ами да вземат да нападнат БГ тогава, тука има нацисти, даже имаше Луков марш, айде русофилчета, действайте :))) Еми то има скинхед в 120 държави, значи джуджа и тех требва да "освободи" :))) Джуджето нема да нападне страна от НАТО споко, знае че ще го издухат от всякъде :)