34

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да направят руснаците в Киев, никога няма да го превземат. Те дори и в превзетия Херсон се провалиха. Местния парламент под дулата на руските калашници отхвърли руското искане за Херсонска Народна Република и провеждане на цирк референдум за отделянето на тази "Република" от Украйна. Страшен шамар по бузата но окупатора.

33

Анонимен

преди 2 години

До 33 ГАДОРЯНВ нашите медии публикуват само какво е казал зеленски и то само лъжи и наркобъртвежи. В не евроатлантически медии пишат , ча само като разберат за приближаване на чеченси войски украинските смели бандеровци бягат и изоставят оръжието си без бой даже.

32

Ястребител

преди 2 години

Българите да се научат от украинците как се посреща руският окупатор - с куршуми и снаряди от бойци, а не с хляб и сол от накичени моми със свалени гащиччки и повдигнати поли. Чуеш ли, бай Ганньо?!!

31

Анонимен

преди 2 години

Долу НАТО и САЩ и техните слуги

30

Анонимен

преди 2 години

Иран са нанесли тази нощ ракетни удари по американското посолство в Ирак. Става много интересно! САЩ вече са регионална сила и всеки вече ги такова с 200. Талибаните бяха първите, които натаковаха американците. Сега руснаците и иранците ги натаковаха също.

29

Анонимен

преди 2 години

Родният русофил много ранобуден, те възрастните са така стават рано ха-ха-ха

28

Вече

преди 2 години

Няма значение какъв ще е резултата от битката.путин загуби войната.зеленски се оказа много по зрял от непогрешимият Путин . Единственият изход на комплексаря е ядрения бутон. Параноикът може и да го натисне,защото никой не му обръща внимание,а това за обладаните от чувство за малоценност е ужасно. И само един въпрос...подкрепяте по форумите Путин...дали няма да съжалявате ,когато се криете от ядрена бомба в мазето на баба си...

27

Анонимен

преди 2 години

До 32/А понамали малко с измишльотините. Все пак и останалите попрочитат нещо.

26

До плач

преди 2 години

Недей им дава толкова информация. Мозъка на българина е : нафта, олио, да прецакам комшията, колко парцуца ми остана и сериала да не изтърва.И като едно съвършено лишено от мислене същество, сега облъчен от всички телевизии, сега българина реве: Путин диктатор, Зеленски борец за свободи !!Жал ми е за немислещите ....

25

Анонимен

преди 2 години

Бандеровците пращаха млади украински войничета да се бият срещу Донецк и Луганск, а после труповете на украинските войничета ги хвърляха в общ гроб в гората и замитаха следите, защото иначе държавата ще плаща на семействата им издръжка. Знаете ли колко украински майки обикалят горите и търсят останките на синовете си. Украйна в момента е жалко подобие на държава и руснаците даже закъсняха! В Украйна спешно трябва да се въведе ред и да се денацифицира.

24

Анонимен

преди 2 години

Въпрос: Защо руснаците унищожиха паметника символ на победата над нацистка Германия в Харков когато влязоха за малко в началото на войната ? Отговор: Защото паметника представлявал Т34 поставен на пиадестал и мозъците го объркали за боен танк ... Това е великата руска армия ...

23

Плач

преди 2 години

Като става дума за плач на войничета - поинтересувайте се последните близо 10 г.,има ли и колко украински войничета бяха пратени от Бандеровците на бой срещу ДНР и ЛНР.Имаше видеа - украински майки на протести в Киев - всичко се замиташе. Умрелите наборници ги зариваха по гори и поляни - за да не са в тежест на правителството - за безследно изчезналите държавата не дава обезщетения.Колко украински наборника са по затворите щото са отказали да се бият, а колко са убити като диверсанти??

22

против войната

преди 2 години

500 погребения има в Донецк и Луганск на избити деца от шрапнели и украйнски снаряди за 8 години обстрели..та отговора на подобни зверства няма как да бъде друг

21

V=Z

преди 2 години

То направо да ти омръзне всеки ден обсаждат Киев и всеки ден го нападат , после унищожиха Руската армия , но тя продължава да напада . Хайде пропагандата да се вземе в ръце щото не мой така :)

20

Анонимен

преди 2 години

До 24/А ако дойдат джендърските навярно задния си ауспух ще предложиш. смеш.ник жа.лък.

19

Анонимен

преди 2 години

Кметът на Мелитопол е бандеровец и е клал руснаци. Сега Кадиров иска първо да си поговори насаме с него и след това ще го съдят, но първо чичо Кадиров иска да му покаже нещо.

18

Анонимен

преди 2 години

До 22/Ако това е така, нямаше да замине повече от половината от територията. Сметката няма да излезе.

17

Анонимен

преди 2 години

Убеден съм, ако руските танкове дойдат тук родният русофил ще предложи и майка си и жена си и дъщеря си ...

16

Анонимен

преди 2 години

Добре, де, Зеленски. Обясни ми следното. Как така хем сте нанесли големи загуби на руснаците и хем искате помощ и самолети? Кажи ми за какво ви е помощ, като казваш, че сте разбили руснаците? Защо все ревеш тогава да ти помагаме?

15

Дорогой ВВ

преди 2 години

До putin Нали знаеш, че величайшата ти фамилия на български се превежда като ***? Това е и твоята същтост, дорогой ВВ. Сигурно го знаеш и заради това са ти толкова големи комплексите? Сам си го избра - от всичките, най-големия, а сега ще сърбаш!