51

Анонимен

преди 2 години

Поредната изкуствено създадена криза взе жертви.Я си представете какво ще стане ако има бой за олио или някой се въоражи и почне да заплашва другите клиенти с идеята те да не вземат олиото.

50

Свобода

преди 2 години

В държавата на путинолюбците е така...жалко за хубавата ни страна.

49

Българин

преди 2 години

Я стига сте се обвинявали такива онакива били българите. Много се си добре. Това може да се случи по цял сват- Преди 2 години във Флорида бяха изкупили тоалетната хартия???????????????????? Луда работа!!!!!!!!!!!! Не се поддавайте на паника. Бойкот на олиото!!!!!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

До Боби 60 Тоест, съветът ти е пенсионерите да минат на средиземноморска диета с повечко пресни продукти плюс морски дарове? Добре, ще им предам! То бива бива цинизъм...

47

Луда ли са ма?!

преди 2 години

Дори и да се съглася, че "Едно време в магазина имаше 5 неща", живота беше спокоен. А днес има 5 ПЪТИ повече некролози по улиците и на млади хора. Това тук не е живот.

46

Анонимен

преди 2 години

Селяните около Севлиево си набяват свинско от кауфланд, дори в този традиционно земенделски полски район

45

Анонимен

преди 2 години

Бог да прости и тази жертва на радевото "управление"

44

Че

преди 2 години

Хора, ставайте на бой да си върнем социализма. Единствено тогава народа живееше достойно!СМЪРТ НА ФАШИЗМА, СВОБОДА ЗА НАРОДА!

43

Анонимен

преди 2 години

Може да се е задушил ако е бил с маска и маската да е пречинила това да почине.

42

Анонимен

преди 2 години

Докъде ни докараха киро и корнелка!

41

Анонимен

преди 2 години

До 45 Да, така е, но за какво бъдеще да мечтае един 75-годишен човечец, чиито надежди една по една са били стъпквани през последните 3 десетилетия? Искал спестявания, взели му ги. Купил прив. бонове, измамили го. Искал децата му да са по-добре в новата "свобода", пак старите преобути на власт. Нагледал се на кражби и несправедливости. Накрая просто искал спокойни старини, а около него само разруха. Добре се е отървал от ада, лека му пръст!

40

Анонимен

преди 2 години

От днес спирам да чета новини, ще живея в информационно затъмнениеХораНа шепа ядки, някой друг плод и вода можете да живеете, не е необходимо да тъпчете по 3 л олио месечно

39

Боби

преди 2 години

До боби Слънчогледовите екстракти са добри за импрегниране на тъкани, лъскане на пaтъци, смазване на механизми с ниско налягане. Как си го представяш това да влезе в организма ми? И то чрез пържене. Дрaйфa ми се само като си го представя. Действително, ползвам зехтин, качествен, не по много. Една бутилка стига за месеци, тъй като гледам какво ям, демек, без излишъци от мазнини. Ползвам в салати, с риба (разтваря определени витамини в тях), ползвам го с морски продукти с мин. термична обработка!

38

Анонимен

преди 2 години

"Не си ли чувал, че има едни такива домашни животинки и не всички живеят у панелката в Софето столичани" живея в малко градче с много села които посещавам често, и не съм чувал нито едно квик, нито пък знам за някой селянин който да гледа прасе

37

Българ

преди 2 години

Бай *** пак с неговите страхове и презапасявания, *** народ....

36

Бойко каза ви за

преди 2 години

мазнинката...Нямаш?! Мизерия и глад те чакат!

35

до 43

преди 2 години

Ти сигурно не пазаруваш, ами жена ти пазарува има свинска мас във всеки магазин, айде да е ти цитирам вериги, да не им правя реклама.

34

Анонимен

преди 2 години

Запасяването с дадена стока се прави когато цената е ниска и никой не се запасява понеже е ниска цената.Спекулира се с цената на олиото за да се трупат печалби.

33

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Пак гласувайте за *** (жалкия фигурант и шaйкaта му)

32

Анонимен

преди 2 години

До 34, Затова природата е измислила естественият подбор. Колкото и да ни убеждават, че можем да спасим всеки в 21 век живеят в жестока заблуда.