8

Сряда

преди 2 години

В колко часа?

7

Д-р Исня

преди 2 години

96 часа!!! Къде си тръгнал, бе Путь0! Това цялото нещо трябваше да приключи за 15 часа с 1 милион мобилизирани, 1000 бронирани машини и 1000 танка, за да не ти се смее цял свят. И да - щеше да е хиляди пъти по-евтино отколкото е сега! Цял свят разбра, че в Русия е пълен цирк. Руснаците ги чакат години в битки, а Украйна ще бъде заравнена и замърсена. Приключи и пшеница и каквато и да е земеделска продукция.

6

Анонимен

преди 2 години

Русия ще загуби войната .5 дена стоят пред Киев .Не искат да правят мазало не искат и това ще им изграе лоша шега .Онези националисти са въоражени до зъби и с подкрепа ще ги бият Руските гинерали се провалиха .5 дена никой генерал не чака при офанзива .

5

Анонимен

преди 2 години

Не може да бъде,ние останахме с впечатлението че клонът безродник е разсипал руската армия и едва ли не е пред вратите на кремъл?

4

Анонимен

преди 2 години

Руснаците умишлено забавиха атаката. Целта е да се остави врага в страх и неведение. И тогава ще се атакува в неизвестен за врага момент. А в това време укрите ще се страхуват и деморализират. Глад, студ, липса на вода и лекарства. Руснаците малко ще потормозят укрите преди да щурмуват. Освен това се дава време на нормалните хора да напуснат града.

3

Анонимен

преди 2 години

Ще се учудя, ако руснаците въобще "нападнат" Киев. Има и по-ефективни методи за превземането му от директна атака

2

Анонимен

преди 2 години

Комшията Пешо заклет русофил отдавна е превзел Киев..на плейстейшъна!!

1

Щом Казват

преди 2 години

От САЩ - значи ще е така.