87

Анонимен

преди 2 години

101 защитник на народа си. Путин не реагираше на провокации, докато Зеленски не го заплаши с атомна бомба в сърцето на Русия. Отговора беше мълниеносен. Хем освободи руското население от терора, хем показа кой държи копчето за атомни операции. Зеленски се държа като клоун в шоу, но света не е шоу и Путин мрази клоунади.

86

Анонимен

преди 2 години

В Киев живеят и много етнически руснаци. Да не се забравя.

85

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам ,че има коментари които защитават Русия . Украйна е отделна държава и може да избира в кой съюз да участва . Нормално е никой да не иска да има вземане даване с руснаци , то се и вижда ,че всички отиват на запад а в Русия никой. Понеже сте съседна държава и няма да се развивате...

84

Смърт на

преди 2 години

москалите, нека Киев стане гробница за руските фашисти

83

АнонимеН

преди 2 години

ВЪВ МОМЕНТА ЗЛОТО ГУБИ СИЛИ , ВСЕКИ УТЕПАН ПУТИНИСТ В УКРАЙНА ОТСЛАБВА АРМИЯТА ОТg

82

Анонимен

преди 2 години

Давайте смело. Европа да им закара още оръжие и вечер с дронове да перат комунистите. България да изпрати още РПГ, който е много подходящ за партизански градски брой. Идеален да се използва от всяка дупка срещу окупатора.

81

Нина

преди 2 години

Какви живеят в България мили Боже! Хора загиват в Украйна а те се гавр....ят с паметта им.Каквото и да се каже за вас ще бъде малко.Жи...вот ...ни.

80

Анонимен

преди 2 години

Питам се, ако Зеленски беше заплашил че ще пусне атомна бомба в София какво ли щяхме да направим? Всъщност не се питам, нищо нямаше да направим. Щяхме да молим за милост и да подарим всичко което ни поискат. Съзнавате ли колко сме жалки с 2та танка, които имаме и с армия която от години я разпарчетосват!?

79

Анонимен

преди 2 години

В случая Путин агресор ли е или Освободител.Щото ако нахлуеш вероломно в една мирна държава и я разбуташ до основи това не е освобождение.

78

Анонимен

преди 2 години

Гледате камери в Интернет от центъра на Киев тям няма боеве.Тежките боеве са в предградията където украинските защитници се бият с руските окупатори.На десния бряг на Днепър са най тежките боеве.Руснаците искат да пробият в тази посока но не успяват вече няколко часа.

77

АнонимеН

преди 2 години

АЗ СЪМ СУПЕР ДОВОЛЕН , ЗАЩОТО СТРАШНО МНОГО ПУТИНИСТИ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ В УКРАЙНА ДО КРАЯ НА МАРТ ПРИ ВСИЧКИ ВАРИАНТИ !! А СЕ ВИЖДА , ЧЕ ПЛАТЕНИ ПУТИНИСТИ БЕЗБОЖНИЦИ ЗА ТЕПА ИМА И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ БЪДАТ ИЗТЕПАНИ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!

76

Анонимен

преди 2 години

Руснаците по принцип не са лоши хора като нас българите, но застрашил ли ги винаги ще се защитят

75

До 92

преди 2 години

Аха. Така наречената най-голяма държава в Европа не се дава лесно - само за 3-4 дена.

74

До 84

преди 2 години

На територията отдавна не вирее нищо човешко. На всеки единствената цел е да оцелява като животно - едене и размножаване.

73

Василев

преди 2 години

На Путин прокси олигарсите действат и в България!Не се съмнявайте и за миг, че ако се изтикат от държавната икономическа баница, Путин няма да прати и армията си в България, независимо че сме в НАТО и ЕС!!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!

72

!:

преди 2 години

И никой журналист не се усети поне малко храна и вода да носи за хората, като ще ги използват за сензация....Пътували са 15 часа и надали искат първо интервю да ви дадат, ***!!!!

71

АнонимеН

преди 2 години

БАЙДЪНО Е НА КОЛЕНЕ ПРЕД КА ПУТИН И МУ ПРАВИ ТУТУРУТКА В МОМЕНТА :D

70

Анонимен

преди 2 години

71 да се кефиш на подобни извращения, които са абсолютно недопустими дори и по време на война, означава че ония на които симпатизираш, т.е. украинските власти, реално са фашисти. Благодаря че го доказа. То и Хитлер е горял хората в пещите, но пък американците горяха живи деца с *** във Виетнам. Питам се, любимите ти бандеровци от къде ли са се научили как да горят живи хора?

69

Анонимен

преди 2 години

Къде е САЩ ???Май се ***?!Призив към Русия :Спрете ударите към Украйна !!!

68

до 53

преди 2 години

тоя пък предлагал да се тормозят 'продажните бежанци' на дунав мост. а наясно ли си, че в украйна има 600.000 българи, които никога не са нападали нито украинци, нито руснаци? тях ли ще тормозиш? ами аз ако предложа да се подпалят камчия и руските квартали в поморие, как ще се почувстваш? ей така, срещу гнусните руски окупатори? хора, не става така. пазете човешкото в себе си и се молете такава война да не идва и у нас