40

Моншон

преди 2 години

Нали щяха да последват жестоки санкции за Русия? Те санкционираха някакви спорни територии в Украйна. Нещо не разбирам...

39

SS

преди 2 години

Гледайте от цялата дандания да не пострадаме и ние ! Пригответе си раница с най необходимото за оцеляване !

38

Анонимен

преди 2 години

Така и не разбрах защо и с какво право Русия анексира тези области, има руско население ли ?

37

Съвет

преди 2 години

Ами вземете Украйна и Грузия в НАТО. И проблема ще се реши

36

SS

преди 2 години

Нали това пиша бе ? Гответе се за най лошото ! Гответе се за война !

35

Анонимен

преди 2 години

Един и същ трУл със 100 Ника драска срещу Великата Мечка!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 2 години

Едно време така са си затваряли очите за Хитлер... Представи си Германия нахлува в Австрия и европейските държави налагат санкции на.... Австрия? Американските и европейските лидери са безмизъчни, беззъби и ужасно страхливи.

33

Напред и Само Напред

преди 2 години

до Берлин и Париж!

32

Анонимен

преди 2 години

8 години чакат Украйна да изпълни минските споразумения и тя не го прави, а последните месеци открито казват, че няма да ги изпълнят. Как изведнъж Зеленски си спомни за минските споразумения и се загрижи за изпълнението им?

31

Анонимен

преди 2 години

Вървим по стъпките на Втората Световна война, ако някой случайно се е чудил по онова време какво е било...

30

Анонимен

преди 2 години

"Байдън: Признаването на ДНР и ЛНР заплашва националната сигурност на САЩ"______Офффф ахаахха хха

29

Анонимен

преди 2 години

Дори руските троляци са в потрес от великото нахлуване. За парад в Киев се бяха приготвили, накрая получиха овации от кокошките в две обезлюдени села, в които отдавна властват техни мародери. Честито, безродни душици!

28

Любо

преди 2 години

Байдън е изфирясал. Трябва да се наложат санкции на Русия... Изключване от Суифт системата... Какво ги бавите не мога да разбера?

27

АнонимеН

преди 2 години

МАЛО УМНАТА УКРАЙНА СЕ ДОВЕРИ НА ФАЩ , ЧЕ ЩЕ Я ПАЗИ ОТ БЕЗБОЖНАТА КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКА ДЕМОНОФЕДЕРАЦИЯ И СЕГА ЩЕ СИ ПАТИ ЗДРАВО :D

26

Путин Държи

преди 2 години

всичко Козове, НАТО от Създаването си Блъфират е Блъфа - Свърши! Сега да ги видя със Жендрс и АфроАфриканци как ще се бият с Руската Мечка или ще Подвият Опашки като П0мияри, каквито са...

25

Ами чл.5 на Путин

преди 2 години

Ами думаше му Путин на байизкукуригал да запре НАТОТО и да не 0пpипиkaва портата на мечката, ама на... инат, пък сега олеле!!!! И ей го Путин вече си направи собствено НАТО със собствен чл.5 и т.н.... последствия!!! Е верно малки републики, но територии. То не че България и други палаши помагат много на НАТО, ама територия!!!А колко щеше да е простичко, Путин даже писмено го предложи на байалцхаймер и НАТОВЦИ да гарантират и си изпълнят договореностите и да не се разтягат на изток. И така щеше всички да са доволни и да заживеят в мир и сговор за дълги времена....

24

АнонимеН

преди 2 години

ЩОМ Е ПРИЗНАЛ ТЕРИТОРИЯТА ЗА СВОЯ ЗНАЧИ ЩЕ Я БРАНИ :D

23

Анонимен

преди 2 години

Байдън забрави, че не е правил инвестиции в Донецк и Луганск. Нищо за всеки случай налага санкции! За толкова му стига акълът. Зеленски се скубе косите! Ами ако Байдън "забрави" за обещанията си?!

22

Победа за Демокрация

преди 2 години

2 нови Демократични Републики се СамоОпределиха благодарение на Истинският Демократ Путин, а Лъже Демократите от ПП Пишкат Пироди от Яд!

21

dmx

преди 2 години

Ще секне потока от американски инвестиции в размирните републики