80

Анонимен

преди 2 години

Бедните ще се скапат първи. Такъв е законът на джунглата.

79

Анонимен

преди 2 години

И като дойдат позитанковците и чалгите какво да се очаква, голямо повишение на пенсии и заплати ли. Голямата новина. Лукановото и виденово време ще се окажат една сладка приказка. Тропкайте пак хорце по софийските павета. Още по-голямо дране трябва, дано просветне лампичката, но едва ли.

78

Шокиращо поскъпване!

преди 2 години

Харчим цели 29% за храна! Затова М.мицов стана милионерх навремето от спестяване от закуски! За бога братя, не закусвайте!!

77

Бгг

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо какво казаха по тия въпроси ??? Или тях ги вълнуват само сертификати, Македония и Гешев.

76

Китаец

преди 2 години

Кирчо, Баце и който и да е политик са никакъвци в световния мащаб на инфлацията. БГ е като орехова черупка в бурния океан на световната икономика.

75

Анонимен

преди 2 години

Така става като избирате такива харвардски недоразумения да ви управляват и много добре, че не живея в България.

74

Здрасти бананоядци!!

преди 2 години

Закусихте ли с бананче?! Сладко ли е бананчето? Не харесвахте соца, но дойде по-лошо. Преди не можаха да направят 1 долар= 1лев, но сега ще направят килограм банани=1 лев, НО само ако има дефлация! На куково лято!

73

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

Вида, Видя... то Баце е ВИНОВЕН за инфлацията, защото беше вдигнал пенЦиите, а пък и с онези обидни 50-те лева добавка пък съвсем, обидно, сегашните 50 лева вече осигуряват охолство на пенсионерите, нищо, че цените вече са 2-2,5 пъти по-ввввисоки, важното е че Разломяната е в ход и комунистите управлават, педно през прокоБи, друго чрез държавния съвет на ТУЛумбата, разбирай Държавна сигуност

72

До 70

преди 2 години

90% от този "рекорд" при износа се дължи на ръст в цените. Ръст във физическия обем ако има, е макс 5%. За сметка на това физическият обем на вноса е над 10%. Само че това удобно не се показва/коментира

71

АНАТЕМА ТРИЖДИ!

преди 2 години

Още в началото на командването ни от Борисов, той повиши цените на лекарствата.

70

цар Киро

преди 2 години

Като не Ви харесва ЕС границите са отворени заминавайте за Русия яяя

69

Анонимен

преди 2 години

Последния вагон на ЕС ще спука гума при този бърз растеж на цените.

68

Исторически парк

преди 2 години

Гербавите ганчовци с мислят,че ако тиквата беше на власт щеше да спре световната инфлация и да повлияе на световни борси... хахах ей затва са бедни..

67

Китаец

преди 2 години

Застаряла Европа трябва да изгори, за да се почне на ново. Старото и отживялото трябва да си ходи.

66

Анонимен

преди 2 години

Това раздаване на пари ще излезе през носа на всички.Нарочно изчакаха за да се уверят че инфлацията трайно се настани,сега се почва с по-високи данъци,по високи лихви....ще ни го изкарат през носа стоенето в къщи и помощите по програмите заради Ковид.

65

Гербер

преди 2 години

АКО ГЕНЕРАЛ БОЙКО БЕШЕ НА ВЛАСТ БЕНЗИНА МИ ЩЕШЕ ДА Е ЛЕВ И ПЕДЕСЕ И ЩЯХ ДА,ПЛАЩАМ ПЕДЕСЕ ЛЕВА,ГАЗ!

64

Состин

преди 2 години

Историята показва, че няма държава в света в която да управляват комунисти и да е добре. Няма и да има. А комунисти омешани с прости чалгаропитеци и пишман демократи гонещи само лични облаги е може би най-лошия вариант.

63

Депутатин

преди 2 години

Снощи по новините казаха че заплатите на депутатите се е увеличила с около 700 лева от септември насам.

62

анонимен

преди 2 години

Инфлацията отдавна изяде заплатите и още недадените увеличения! МРЗ е 650 лв, а само увеличението на депутатите е 700 лв! Мизерия, гарантирана от Румен Радев и неговото правителство!

61

Анонимен

преди 2 години

Защо мислите повечето държави като Унгария,Чехия,Дания не желаят еврото?Нали виждате ефекта от ЕС,Европейската банка ви диктува каква ще е цената на парите ви...една огромна НУЛА,че даже и отрицателни лихви.Защо Великобритания се махна??В ЕС са само рестрикции,ограничения,мерки,бюрокрация,смачкват всеки един растеж,и наливат пари които правителствата крадат...резултата е инфлация,това ни внасят,а ние сме се запътили натам в това блато на корупцията