50

Анонимен

преди 2 години

Войната е скъпо удоволствие и Путин не може да си го позволи.

49

ПроСоТо

преди 2 години

страхотна снимка !...От нея веднага ми стана ясно че става въпрос за изтегляне на войски !

48

икономист

преди 2 години

Ами правилно руснака трябва да се занимава с неща които може а това е продажба на полезни изкопаеми.

47

Анонимен

преди 2 години

И сега мириканците дето избягаха кой ще им плаща масрафа напред назад.

46

до 65

преди 2 години

Ти сериозно ли питаш колко по-модерна е западната и американската техника от руската?! Като започнем колко хиляди пето поколение изстребители има НАТО и колко Русия (0) и продължим с дронове и т.н. и стигнем до флот, танкове, противотанкови оръжия. Русия няма нищо, освен дотопопни остарели Су-35 и съветски ракети с ядрени глави, които не са модернизирани изобщо. Един F-16 Блок 70 с модерни радари и техника от Ф-35 отвява всичко руско. Който има пари, той управлява света. Русия ги няма. Толкоз.

45

Кърджалийкса

преди 2 години

И ся ко стана. Русия се отказват от война, но взимат Крим, Донецка и Луганска Републики. Украйна влиза в НАТО. И буфера си го има.Макрон, Шолц, Външния на GB, Думата ... май заключват сделката тези дни...

44

Ботокс и токчета

преди 2 години

Хитлер повече го уважавам понеже не е такъв страхливец като Путин.

43

Анонимен

преди 2 години

И кВо сега Бай издън се издъни с войната или сега ще се обяви за победител защото е изплашил руснаците?

42

Анонимен

преди 2 години

Нормално. Русия се оака от острата реакция на НАТО и в пъти по-модерната западна и американска техника.

41

жалко, но факт

преди 2 години

Голям провал за Запада - Русия продава газта на двойни цени, петролът и той от 70$ удари 100$, а аз плащам хляба по 2 кинта

40

Анонимен

преди 2 години

Това е само заблуждаваща маневра. Тя Ванга беше рекла: "Сите болгарища да си се вратат дома до 2020, оти потоа ке се почнува мурабето!"

39

Анонимен

преди 2 години

На 22 02 2022 започва световната война. Историята харесва такива кръгли дати.

38

Генерал

преди 2 години

ЗАТОВА РУСИЯ ИЗГУБИ ВОЙНАТА, ЗАЩОТО ЗАПОЧНА ПЪРВА И ВЗЕ КРИМ, ХВАНА СЕ В КАПАНА И СЕГА ЩЕ БЪДЕ СМАЗАНА!

37

Анонимен

преди 2 години

Путлеристите ще се изтеглят напълно след като Запада вземе достатъчно силови предпазни мерки. После лъжльовците и блъфьорите ще наблегнат на несиловите предпазни мерки за да се избарат гоУеми страшници и миротворци. Това е манталитет и модус вивенди. Крадецът вика "дръжте крадеца" за да не го смачкат и да може да продължава да си краде. И няма как да надскочи интелектуалния си таван, защото се препитава от кражби и креативност не му е необходима.

36

Анонимен

преди 2 години

Видехме как го "избраха" бидона. Костинбродската афера трева да пасе. *** требе следващия път да скочат като канадците. Докато не разкарат либералпееерасите от уошингтън и ЛА, нищо добро не ги чака. БЛМ-ците и митутките ще им разкажат играта. А на реката е седнал Председателя Си и чака трупа на врага.

35

Анонимен

преди 2 години

Тия фашаги наистинали са правени изотзадека на чисто. Русия е планирала тези учения преди повече от година. Но на краварите им се привидя Руска инвазия. Русия никога нее повеждала война за разлика от Германия и Кравария. Кравария започва войни и ги губи. Французите с Наполеон Бонапарт Руснаците ги трепат като кучета.. Германия на Хитлер е сравнена със земята през вторат световна. Русия няма изгубена война защото тя никога нее била агресор а се е защитавала и отбранявала.

34

Генерал

преди 2 години

МАЛКО МАЙ ИЗБЪРЗВАТЕ С РАДОСТИТЕ, ДА НЕ СЕ ОТПУСНЕТЕ МНОГО, ЧЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ЩЕ ОТИДЕ ДО СЛИВИЦИТЕ ПОСЛЕ!

33

Анонимен

преди 2 години

Нема таков цирк. Сключват сеа договор с малорусия като с абхазците и са в бизнеса. хохлите оти ручаха жабетата. Чекай ти на Големия Бял Вожд отвъд океана.

32

Анонимен

преди 2 години

Значи, руснаците си направиха военните учения/обучения и взеха да се прибират. А някои напълниха гащите, изфантазираха нападение, та и световна война. Да не се случва, де.....

31

Анонимен

преди 2 години

И какво сега? Бай ще каже, че е спрял войната?