36

Да , ама не !

преди 2 години

От герб копират стари комунистически номера , да сплашват новото правителство , с измислени УДОРМИ / измислени лъжи/ , за да печелят време , ама не се получава .Баце още си мисли че е Премиер !

35

Анонимен

преди 2 години

Тази има ли я в kalinkedin?

34

Анонимен

преди 2 години

Влязох в коментарите, защото бях сигурен, че ще се коментира кой каква заплата взима. Няма как- яд го е Гай ***, че работи в склада за 2000лв., а някои учат и взимат толкова на ден.

33

Анонимен

преди 2 години

Все учени а държавта е фалирала. Професори, харвар СУ и накрая се дънят.

32

Миньора

преди 2 години

Давайте я по-често Ленчето. От няколко месеца постоянно е в мислите ми. Аз съм седнал на масата в кухнята, а тя върти лозови сърмички по секси бельо.

31

Анонимен

преди 2 години

В линкин не може да се отвори. Тайни служби нещо.

30

Анонимен

преди 2 години

Аман от калинки с огромни заплати и без опит в управлението, които водят до щети за народа.

29

21ви

преди 2 години

Гнусно е да оправдаваш наглеци със съмнителни дипломи с образованието им (ако в Харвард знаят каква реклама им правят на знания и морал се съмнявам в действията, които биха предприели). Каквото и образование да имаш, колкото и блестящ ум да си ако не си човек, нямаш морал, чест не ставаш за нищо, за бг политик да те Цоват може. Лично не се оплаквам от доходите си, но политика водена до обедняване на масата българи е гнусна, неморална и подла, еничарска.

28

Анонимен

преди 2 години

До до 24 Назначавайте от линкин тогава но тама са само калини.

27

до 25

преди 2 години

Написано е, че се възхищавам на успели млади хора. Лена е една от тях. Една от всичките, на които се възхищавам. Другите са много различни личности около мен. Не е зле да научиш ти малко български. Заядлив дървен философ...

26

Анонимен

преди 2 години

До до 23 Милен велчев беше завършил МИТ бе с 600 успех и трябва той да е премиер по твойта логика.

25

до 24

преди 2 години

Баце, той не може да отвори LinkedIn, защото не знае що е това... Малко по-простичко обяснявай на слугинажа с 670лв. заплата, моля те!

24

Анонимен

преди 2 години

Ленче, ако ви атакуваме както трябва, ще трябва да заминеш директно за сливенския. Там има хубави стаи с изглед към черешовите градини, гробищата или електротехникума. Там ти е мястото сврака нескопосана!

23

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно Ленче ,Америка за България е с вас !

22

до 23

преди 2 години

Говорех за Лена- завършила е магистратура в Харвард. Петков е завършил в Бритиш Колумбия и после магистратура в Харвард и на двете места top 10% in the class. Друго да попиташ има ли? Аз къде съм завършил, може би? СУ 3.5 години и после се преместих в UCLA.

21

Анонимен

преди 2 години

До до 23/24 Говорим за "успели млади хора". В българския език това е множествено число. Та да попитам пак за трите посочени от мен лица. Дай подробности.

20

до 23

преди 2 години

Говорим за Лена. Отваряш LinkedIn, гледаш й биографията. Виж и на Петков.

19

Анонимен

преди 2 години

До до 12/16 "И аз съм с над 10к и се възхищавам на успели млади хора, особено завършили топ световни университети!" Нещо в патоса ти ми подсказва, че съм те чел и преди и не вземаш 10 к, но само за информация, кой "световен топ университет" са завършили лицата Кирил Петков, Бойко Рашков или Спецов? Посочи ги.

18

х

преди 2 години

И аз бих привикал хубавото Ленче на разпит. Ще отговаря на микрофона в тъмната стаичка.

17

до 12

преди 2 години

Извинете, кой ви е виновен, че взимате 670лв., освен вие самият?! Завършете и вие Харвърд, като Лена (има стипендии за хора от цял свят, безплатно е за КАДЪРНИТЕ и МОЖЕЩИТЕ) и директно си подписвате заплатата. Какво сте завършил? УНСС? ТУ? Или нищо?