83

Анонимен

преди 2 години

Интересна е статистиката за изминалия месец в Израел, но и тази информация се цензурира. Всички медии са под убийствен контрол. Информацията не може да се скрие, защото вече не се информираме от медии като днесбг, тук просто си обменяме факти.

82

Анонимен

преди 2 години

До Търчим за ваксина "Излишната смъртност е предизвикана от страничните реакции на ваксините. Смъртността от ваксини не се отчита и не се признава, че съществува." Брех, значи огромната смъртност в първата година от пандемията се дължи на ваксините .... които тогава не съществуваха?

81

Анонимен

преди 2 години

Фактите показват, че ваксините предпазват от заразяване, но не на 100%. Само неваксинираните *** твърдят, че ваксините не предпазват

80

До 97

преди 2 години

Тъй ли се...юрдек?Хаха!

79

Анонимен

преди 2 години

До 97/весели вдовички-Явно чудодейният еликсир ти се е отразил. Боцкай се през месец, може да промениш нещо. Смешкоо...

78

SHEFA

преди 2 години

24.6 ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ СА В БОЛНИЦА-НЕ Е ЛИ МНОГО?

77

ПЛОСКОЗЕМЕЦ

преди 2 години

ЧЕТЕТЕ В НЕТА МНЕНИЕТО НА СТАНФОРДСКИЯ ПРОФЕСОР - ВАКСИНАТА ФАЗЕР ПОВИШАВА 6 ПЪТИ РИСКА ОТ МИОКАРДИТ ПРИ МЛАДИТЕ МЪЖЕ! СТАВАШ ИНВАЛИД НА 20 Г.!

76

Анонимен

преди 2 години

И защо не ги пускат тия стъкмистики веднъж на тримесечие. За 2 години какво се промени, нищо. Стъкмистиката си върви, вирусчето също...и така до края на света. Прав си е Мангъра. Айде пак до вторник със старата статистика, но на нов глас...

75

Анонимен

преди 2 години

ЧЕТЕТЕ В НЕТА! ПОНЕ ЛИСТОВКАТА НА ВАКСИНАТА ПРОЧЕТЕТЕ! ДОКТОРИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ВИ Я РАЗЯСНЯТ ПРЕДИ ВАКСИНИРАНЕ -ТОВА Е Т.НАР. ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ! НЕ ДА ВИ ДУПЧАТ И МАРКИРАТ КАТО ***, КАКЪВТО СТЕ! ЛЕСНО СЕ ПОЛУЧАВА ПЕЧАТА АН ДЯВОЛА, ПО БОЖИЯ ПЪТ ТРУДНО С Е ВЪРВИ!

74

Анонимен

преди 2 години

2/3 от починалите имат придружаващи заболявания, а хората с такива заболявания са 4/5 на тяхната възраст. Излиза, че хората без заболявания по-често умират от Ковид-19.

73

Анонимен

преди 2 години

До Do 77/86 "Хахахаахха дали а изолиларали вируса? Ти изкърти мифката бе!" Антвваксърите са отчаяни, затова и пробутват неща, които многократно са адресирани. Не само, че вируса е изолиран, но е и наблюдаван триизмерно, благодарение на специален хелиево-йонен микроскоп.

72

Оставка

преди 2 години

ВАС на Чехия обяви зеления сертификат за противоконституционен и нарушаващ човешките права, а премиера реши да го премахне считано от 9 февруари.Тази информация се цензурира от българските медии.

71

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е за антиваксърите - заблудени хора които напразно си рискуват живота. Миналата седмица бях на погребението на един такъв човек.

70

Анонимен

преди 2 години

ДОКАТО НИ ДЪРЖАТ СЪС СЕРТИФИКАТ ЗА ПОСЛУШАНИЕ, ТЕ СИ ПРАВЯТ ПАРТИТЕ ПО РЕЗИДЕНЦИИТЕ!

69

АнонимеН

преди 2 години

ОФИЦИАЛНО ОБЯВИХА, ЧЕ ВАКСИНИРАНЕТО С ДОСЕГАШНАТА ВАКСИНА НЕ ПРЕДПАЗВА И НА 10% ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА ЗАРАЗАТА СРЕД ВАКСИНИРАНИТЕ! ОСТАНА ИМ САМО ОПОРКАТА, ЧЕ ПРИ ВАКСИНИРАНИТЕ ПРОТИЧАЛО ПО-ЛЕКО НО И ТОВА ЩЕ СЕ ИЗЯСНИ ПО-БРОЯ НА КОВИД УМРЕЛИТЕ ВАКСИНИРАНИ ДАЛИ Е ТАКА!

68

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ДА ВИ СПАЗВАМЕ ФАШИСТКИТЕ МЕРКИ! ДОКАТО НИ ДЪРЖИТЕ С НАМОРДНИЦИ, ВИЕ СИ ПРАВИТЕ ГРАДИНСКИ ПАРТИТА! ИЗДЪНКАТА ПАРТИГЕЙТ УБИ КОВИД ИСТЕРИЯТА! НЕ СЕ ХАБЕТЕ ПОВЕЧЕ!

67

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните мpат като мухи.

66

Анонимен

преди 2 години

До Търчим за ваксина "Починали са от водещите си заболявания с придружаващ ковид." Вече отдавна е известно, че Ковид предизвиква смъртносни усложнения при хората със здравословни проблеми, тъй че твоето е само словесна еквилибристика. Както и да го кажеш, Ковид предизвиква високата смъртност сред тези хора.

65

Do 77

преди 2 години

Хахахаахха дали а изолиларали вируса? Ти изкърти мифката бе!

64

Факт

преди 2 години

Нови 96 починали - 85 неваксинирани и 11 ваксинирани.