57

Вицът на 2022 г.

преди 2 години

Нощ. Радев вози Пендаровски с правителствения самолет от Скопие към Сочи на всглядка с Путин. Пендаровски поглежда през илюминатора и пита: "Рундьо, дека е Бyгария?". Румен отговаря: "Там долу в тъмното."

56

Фют

преди 2 години

Много *** народ, това моме го показваха по телевизора всеки ден в продължение на два месеца и хоп , те ти булка Спасовден. Не се научихте ,щом ти го набиват от телевизора 3,4 пъти седмично ,значи работата е решена,ама яжте му сега щрудела всички ,които сте го избрали и без това вие сте точно тия на минималната заплата ***.

55

Много

преди 2 години

Искам двойни цени и замръзнали заплати и пенсии

54

Кирчо

преди 2 години

До Анонимен55 Като нема хлеб, яжте пасти, бе...Толкова е просто!..Точно по харвардски...

53

Василев

преди 2 години

Енергетиката,енергията,енергийните суровини ги контролират хората, които контролират банките и това увеличение стана изкуствено, без никаква основателна причина, и само слушам някакви измислени платени експерти как си смучат тези от пръстите и как ми носят вода от девет кладенеца!За да накажете Китай, защото те са най-големият производител и потребител на въглища вие си извадихте едното око, за да изкарате двете очи на дракона, който е реална заплаха и ви диша във врата на световния елит!Лео!ЦРУ

52

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 2 години

Бойко Борисов защо още не е в затвора? Голяма част от проблемите в енергетиката са заради неговото управление, а останалите са си световни проблеми.

51

Шоушенк

преди 2 години

Само така Кире, бой и двойки за мързеливите крадливи българи

50

xaxsasбв

преди 2 години

До 40 и 46 - Ами, протести няма защото навън е студено, аз викам на пролет да излезем да се посмеем дружно на тези, мислещи се за управници - кукли на въже.

49

Майора

преди 2 години

Кирил да си ходи в Канада

48

Анонимен

преди 2 години

Цените скачат, второмандатника се спуска на ски. Упражнява се, че от висока най боли.

47

Анонимен

преди 2 години

Важное,че Кирчо нагласи любовни,цат.а си Лена на хубав държавен пост,другото е без значение.

46

Много интересно

преди 2 години

Защо сега няма протести?

45

Диана

преди 2 години

Говори като селски бригадир - надявал се, че тези хора щели да свършат работа, значи! Може да изкопаят дупка, вероятно...И що за сме.шки, че щом сменял ръководството вече нямало смисъл да вдига цените на тока?!...Явно ръководството на КЕВР е мишената, а цените са му инструмента..И..ако той е толкова печен, защо не е извикал ръководството на КЕВР да обсъдят цените, а направо ги уволнява?!..Защото е искал, явно!..БСП, какво да го правиш..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

44

Анонимен

преди 2 години

Все пак някой ще обясни ли защо премиерът ни има профил в сайт за гей запознанства и поства от там ?

43

ъъъ

преди 2 години

Фигуранта нещо каза ли за цените щат не чух

42

Анонимен

преди 2 години

Национализация на ток, вода и житото. Енергетиката е стратегическо производство. Един бивш депутат искаше експоприяция.

41

Анонимен

преди 2 години

нов КЕВР, нов късмет, махаме Ив. Иванов/ разбирай Костов, а гнома Наско седи на допълнително столче като зам. преЦеи3дател на НС, но понеже той не бил от Държавна сигурност МОЖЕ

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "Защо сега няма всекидневни протести както по-миналата година? За тази Промяна ли протестирахте, блокирахте София, спахте в палатки и опикахте Орлов мост? Сигурно сега животът ви стана като в Швейцария ***." Борисов беше "лошия управляващ" (даже някои още се опитват да пробутват тая смехория). ЕЙ СЕГА ще видите кон боб яде ли.

39

Анонимен

преди 2 години

Съд и затвор за Радев

38

Василев

преди 2 години

Вчерашен пикльо отива да кандидатства за работа и вика на работодателя да си гледа работата, че той за по-малко от 1500 лева няма да работи!Държавната раздута администрация нищо не произвежда и само иска повече и повече пари!Половината *** работят по проект красива България, а другата половина работи в сивия сектор!На един пенсионер се падат двама работещи!Мафията си има държава има си съдебна система и си краде еврофондовете и дръгне бюджета като малко яре майката!Кога ще просперирате?ЦРУ!