78

Анонимен

преди 2 години

е това ако не е фейк нюз ...

77

Факт

преди 2 години

Центата на газта и парното е такава благодарение на "диверсификацията" на Бойко Разбойко - щото такава не съществува, освен в лъжите на Тиквата. Ако Буци беше на власт единствената разлик сега щеше да е, че шкафа щеше да е пълен. Факт.

76

Герб

преди 2 години

Малко по добьр кабинет бьлгария имаше по времето на - станишевДьржавата беше поела гльтка вьздух - безработицата беше ниска а цените поносимиУви борисов унищожи всичко направено и ни закопа в дьното

75

Анонимен

преди 2 години

Много просто.ЛЪЖЕТЕ!

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 А тези ,като са много умни и учени ,какви ги надробиха за няколко месеца?Май " неукия" се справяше по добре!

73

Пита те

преди 2 години

Кой проведе анкетата? Галъп болкан... Разговора за достоверноста на данните става излишен!!!

72

Анонимен

преди 2 години

До: некой Е явно трябва да му дадем малко повече време. Махнаха Боко, но предстои да махат и Каскета. А каскет трудно се маха. Той е като направен от бетон като този на статуята на Ленин дето стърчеше в центъра на София до сегашната Булбанк преди да свалят Тодор Живков.Трябва да сме много търпеливи за да видим нещо добро. ГЕРБ разрушаваха държавата цели 12 години, и според мен ще изминат сега още 12 години за да се върнем назад в положението което бяхме преди ГЕРБ!

71

Праведен

преди 2 години

До Факт - Бегай си плащай газта/парното !

70

Анонимен

преди 2 години

Дънди Прешъс ще ви направи всички милионери!

69

Kolio

преди 2 години

Пълни глупости и децата разбраха кои е киро харвърта и кокоркото

68

Моето доверие

преди 2 години

Е само в Янев. На другите грам вяра нямам. Готови са да продадат България кой за повече, кой за по-малко.

67

Анонимен

преди 2 години

Като лъжете, вие сами вярвате ли си? Тези момчета и Радев са "назначени" от бай Дън и сега си плащат. Затова беше въведено машинното гласуване за да спечелят "нашите", а най-долните слуги се оказаха Славчо чалгаря, Мая общата, т.нар градска десница.

66

Мхмм...

преди 2 години

Оптимизъм??? Кой го вижда тоя оптимизъм? Кирчо и компания??? Аз такова нещо не виждам. Виждам как се говори за отпадане тавана на пенсиите, а в същото време детските се вдигат с 10лв. Каква е логиката??? Тия деца, са бъдещото на България. Ако изгубим и това поколение по чужбина - изгубени сме и ние...

65

Анонимен

преди 2 години

Невиждани манипулации, касаещи доверието в правителството и подкрепата за македонците. Какво доверие, след като Корко уж вземал решение за испанските и холандските изтребители, а западенците съобщават, че отдавна са решили и изтребителите пристигат? Доверие в правителство, което само може да казва слушам и изпълнявам и да парафира чужда агресивна воля?! Ама, моля ви се! Не разсмивайте моите домашни чехли.

64

Анонимен

преди 2 години

Умря *** дето ги хвалеше ,та започнаха дами да де хвалят! Какво свършихте бе сополанковци,та ви гони този оптимизъм? Всичко отива на майната си ,а вие сте оптимисти и доволни,че няколко д ебила ви харесват! То и Радев бил много харесван, пак някаква стъкмистика го каза.

63

Зайо Байо

преди 2 години

Голям оптимизъм няма що, тия сигурно не ходят до магазина за покупки, затова са такива оптимисти.

62

Анонимен

преди 2 години

Аз разбирам предишния началник на държавата да беше умен,интелигентен и образован,да го защитавате,но да подкрепяте един неук човек,при това груб и невъзпитан,значи сте от същата шайка.

61

Умности

преди 2 години

До: 49 А при Бойко Борисов за какъв ***низъм му бяха приказките бей???- Снегорините ще ловят снежинките във въздуха, още преди да са паднали на асфалта; - От Нешънъл Джиографик ще дойдат журналисти да снимат каква магистрала за чудо и приказ ни е построил бате Бойко през Дунавската равнина, дето и в Китай не могат да построят;- На завалията му остана една сграда да измаже на едно КПП за да ни приемат в Шенген;И т.н. и т.н. ...

60

некой

преди 2 години

За сега единственното Положително на този кабинет е че махна Боко! Но за да има още Поожителни неща - трябва и да продължат така, което за момента не се вижда. А Кирето да вземе да ни разкаже по подробно за Опра и чудодейната Му хрантелна добавка - не би било лошо?

59

преди 2 години

9 млрд лв е изхарчило правителството *** Петков и Радев само за месец декември и никой не знае за какво са отишли тези пари!