34

Барикади

преди 2 години

Трябва фа блокират ключови кръстовища в столицата, да има барикади от камъни, пейки и дървета.Без окупация на президентството и Народното Събраниеняма да дъане.Видяхме как при януарските протести от Подмяната веднага излязоха в болничен от страх!!

33

Анонимен

преди 2 години

Или пълен локдаун за всички ваксинирани или никакви мерки... Това е решението. По заведенията са само такива индивиди (ваксинирани)... защо ще ги затварят тогава....?

32

Анонимен

преди 2 години

Костадинов ще ви каже как става, още малко...

31

Анонимен

преди 2 години

Радевци при една грешна стъпка, Възраждане идва.

30

Анонимен

преди 2 години

Боколан Първий си плащаше такса спокойсвие на Алибегов, за да продава интересите на ресторантьорите, ама Киро Ментата още не се е светнал как става номера.

29

-

преди 2 години

МОЖЕ И БЕЗ ЗАВЕДЕНИЯ!Това е УСЛУГА, която се ползва ако се предлага, но никой не умира, ако не се предложи!

28

морски

преди 2 години

нашенеца ходи в Турция да хапне качествена и евтина храна. Тези алхимици да фалират! Мошеници! Измамници, неплащащи и на персонала си!

27

Анонимен

преди 2 години

Дойдат ли позитанковците, започва се пак. Жанвиденовото управление ще ни се стори само една сладка приказка. Тия съсипаха всичко.

26

Анонимен

преди 2 години

Браво, мадурковци! Тепърва ще видите що е емиграция и вонята на добре изгнилия комуньоизъм! Хубаво е да видите как "учената" ви челяд мие ***...ве на Запад само заради избора ви на "модела Мадурко"!

25

Анонимен

преди 2 години

На българина бръкнеш ли му в джоба и е готов да затрие и държавата!

24

Нормалните хора

преди 2 години

След работа се прибират вкъщи. А тези, които ходят по нощни заведения, не са създали и един лев национален продукт. Но определено са национален проблем.

23

Анонимен

преди 2 години

Докато не го махнат тоя продажник Алибегов, бял ден няма да видят ресторантьорите

22

aaa

преди 2 години

Майко, майко, какви танкове драги ми Алибегов. 100 полицая ще са достатъчни, даже дали няма да са много за мизерното ви протестче.

21

Анонимен

преди 2 години

Докога ще пишете за тоя немотия с мазната коса Алибегов и неговите пишман колеги ресторантьори? Пращайте им данъчни и толкоз!

20

Нямат наяждане!

преди 2 години

Тези печелят лесни пари само от един рожден ден, дори и на техни хора! Вие работете на заплата и си плащайте всички налози.

19

fx

преди 2 години

Евала, общ протест, накъде, повече, другите браншови мълчат като бити... велосипедисти... бтпп къде са, пекарните измряха с тоя ток.. леярните, дървен материал колко е.. ало вие кинаджиите... само така, нещо тряв се строши за да се оправи

18

Алооо

преди 2 години

Хаха ще стане като миналия път, ще се изпокрият като мишоци.Вие до сега 100 пъти трябваше да въстанете, ама ... Пък и като гледам по "Кошмари в кухнята" какви мърлячи и некадърници държат заведения, по-добре да понамалеят малко.

17

Отец Иван

преди 2 години

Антиваксърите няма да влезнат во царството небесно,и ще се черват от срам пред нашия създател!!

16

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям ги напълно! Нито една мярка до момента не е сработила, защото именно ваксинираните разнасят най-много заразата благодарение на кафявия сертификат...

15

Анонимен

преди 2 години

Вие сте само Първите, които оповестяват ЯЛОВОСТТА на "модела коМоНЬОизъм" - няма област, в която главоломния ръст на цените, сметките и мизерията да не са довели до ХАОС и упадък. По-страшното е, че ПРОПАГАНДАТА тотално проми бездруго крехката безмозъчност на една трета от измета на страната, и за съжаление - ВСИЧКИ, най-вече тези, които изработваме поминъка и благоденствието на измета, който си избра "модела кРадьов", страдаме от техния мадурковско-венецуелски "избор".