69

Калеко Алеко

преди 2 години

Едно си баба знае, едно си бае ... "Корупция", "мафия", "мутри", "задкулисие", тази предуария до момента не е подкрепена с нито едно доказателство, а с гореизречените прокоби се борят рашкоФците по времето на които мутрите си имаха държава, данъчни престъпници като спецоФ и доказани измамници като кирчо и кокорчо ... Хунтата на фигуранта и произтичащите от нея 3 поредни правителства ни управляват вече повече от година в резултат на което затъваме в здравна, икономическа и социална кризи ... !!!

68

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

За да бъде изкоренена корупцията трябва да се даде гласност за лицата,които под командването на Москва,Анкара и Тел Авив извършиха държавен преврат срещу Народна Република България и в частност срещу Държавният ни глава Тодор Живков. Луканов,Доган,Паси,Коен,Вагенщайн,Филип Димитров,Шкенази,Берон...Еврео-турската мафия в Родината ни продължава да е безнаказана.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 "Радев показа кой е шефа, гербаджийте се изнесоха набързо :)))" Само че в една парламентарна република, каквато е България, Радев не би трябвало да е "шефа". С всяка дума показвате какви превратаджии сте и какво я чака България под вашия контрол: държавния преврат продължава и няма да спре, докато не изринете демокрация и на срутите държавата. В крайна сметка, така ви е заръчал Путин и затова ви плаща.

66

Стой та гледай КИКО

преди 2 години

Много скоро кредитният рейтинг на страната ще се срине и тогава ще лъсне истината за благополучието на Кирчо и Кокорчо.

65

Зозо

преди 2 години

Рундю пак си издрънка празните приказки. В същото време цените растат, тока, газта, горивата, храната... всичко. Арсенал затвори, скоро и други големи работодатели. Честита промяна. Юмрука горе... оп, оп... дай, дай... върти.. сучи :))))))))))))))))))))))))))

64

Абе Фигурант

преди 2 години

как ще обясниш наличието на 27 ченгета от ДС - назначени в твоя антураж.

63

Г-н Петров

преди 2 години

Аз навремето, когато завършвах висшето си образование в Ленинград, исках да остана там за реализация, но нямах право, защото трябваше да мина задължителното 3-годишно разпределение. Тогава писах писмо до ЦК на БКП да ме оставят в Ленинград, но ми отговориха, даже още си пазя писмото, - Другарю, след първия компромис за образование в СССР, не можем да направим втори. И си дойдох в БГ, след 90-та започна голямата корупция, падна СССР и нашето съветско образование го нямаха за нищо!

62

Анонимен

преди 2 години

До Баче Кико Сам се показа какъв си тролей. Какво се случи 2020?

61

Анонимен

преди 2 години

Радев показа кой е шефа, гербаджийте се изнесоха набързо :)))

60

Баче Кико

преди 2 години

Сигурно с доста е нараснал - само за между 2019 и 2020г държавния дълг е скочил с 30% . Явно бюджета и той така.

59

Сър Уилямс

преди 2 години

Като избирател на Герб, подкрепям напускането им! Радев както обикновенно, четеше от листчето си някакви сладки приказки нямащи общо с реалността. Предстои ми да закупя поне още един тон пелети, от 380лв. по времето на лошия Борисов сега ще платя около 800лв. при почтеният Радев!

58

Анонимен

преди 2 години

До Баче Кико Коя част от "България има(ше) едно от най-ниските съотношения между държавен дълг и БВП в Европа" не разбра?

57

пожелание

преди 2 години

Шайката начело с боко ,уби държава и народ , и за това само затвора ще му приляга най-добре!!

56

до Баче Кико

преди 2 години

А колко е нараснал бюджета бе ***? Или просто да ръсим глупости тук.

55

Леша

преди 2 години

Радев и Йотова назначени чрез измами с машини прокараха Кирчо и Кокорчо, също с измами с машини, за да откраднат 10 милиарда за 10 дни. Познайте с кои пари се финансира преврата в Казахстан? *** народ!

54

Радев от бъдещето

преди 2 години

"Време е за мерки за ... ограничаване на емиграцията." Телени огради, вишки с картечници, стрелба по опитващи се да напуснат, пътни листове?

53

Баче Кико

преди 2 години

Така ли гербераски калинки, според сайта на НСИ държавния дълг на България е нараснал 3 пъти от 2009г. година до края на 2020г. Сигурно Орешарски е виновен, де да знам.

52

Лъже

преди 2 години

FatМашкият диктатор лъже както обикновено.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 "Този път Герб не дочакаха думичките, музика за ушите на милиони българи:"Мутри вън!"" Мутрите ги създаде ДС на комунистите и то ги е управлявало винаги, а сега мутрите и техните шефове управляват. Тези, които сте заблудени, ще го разберете по трудния начин, а тези, които лаете по поръчка така или иначе вече сте банкрутирали - морално, а скоро и материално.

50

Анонимен

преди 2 години

След като пребори корупцията неговите министри крадоха като за световно и резултатът е: Тока, парното, водата, храните и всичко за което се сетите поскъпна тройно. Честито да ви е другари-чалгари.