121

Анонимен

преди 2 години

Лъжат ни! Няма ковид, земята е плоска, луната е квaдратна, мангърчето е умно!

120

Анонимен

преди 2 години

А от грип- колко? Или и тази година грипът си почива.

119

Анонимен

преди 2 години

то и пее-си има де ходят на работа, ама рядко заразяват. в автобуса и магазина всички си дишат във вратовете там нема никакъв шанс ама никакъв шанс да св заразят. споку казват че само първия път било страшно, после вече по навик, а в последствие за кеф. от къдд ви ринат такива ве.

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 "Много просто. В момента е зимния туристически сезон, затова мерките са разхлабени само за курортите." Чакай малко, ти не каза ли, че мерките ги ЗАТЯГАТ по поръчка на диктатурата? Какви са тия РАЗХЛАБЕНИ мерки "за курортите" и как така мерките в Банско и в София са различни? Май вярно не си я доизмислил.

117

Анонимен

преди 2 години

От тия 11 181, 11 100 ще го минат леко. Не може да се вярва на пср(който беше премахнат в сащ). Защо плашите хората?

116

Анонимен

преди 2 години

Моя живот е застрашен от ваксинираните гадняри. Не пазят никого и се крият, че са ваксинирани от срам.

115

Еееех

преди 2 години

ученик да си сега! Само да почукаш на вратата на доктора и бележката ти е готова, дори не се налага да си мажеш носа с лют пипер или да хрупаш тебешир и сурови картофи "за температура". А каква мъка беше едно време докато ти дадат бележката с диагноза ОВИ - остра вирусна инфекция. И карантина нямаше тогава - за три дни, кой оздравял - оздравял.А бройките са си бройки - трябва да достигнем мателатически "моделираните" 70 хилки.Всъщност, колко персонал се хаби за правене на тестове?Про100 кинти!

114

До 143

преди 2 години

Така ли, а как свърши ковида в пълните с умници UK, Дания, Норвегия, Израел? По-скоро сме на това дередже заради вас ваксаните, дето не спирате да разнасяте вирусите посредством сертификата ви.

113

Анонимен

преди 2 години

Има и гадняри,които с температура и кашлица отиват на работа и заразяват колегите си,без да се съобразяват,че застрашават живота им.

112

Анонимен

преди 2 години

"Вървят нагоре случаите от доста време."______Скочиха от 2000 на 10000 за един ден, хайде няма нужда да се баламосваме с плавно покачване.

111

Анонимен

преди 2 години

Браво на диванните експерти 2020 се научихте да смятате едноцифени числа, 2022 вече смятатв с 3-4цифренни. Сега следва да се науичите да разбирате и какво точно стои зад всяка стойност и към 2050 ще можете да четете статистика. Браво нещо положително от коронясването

110

Анонимен

преди 2 години

Файда от ваксите - йок. Който ще го преболедува, ще го преболедува със или без вакса. Цялата работа е да набодат народонаселението, да ни туурят след туй чипа под ръката и да има контрол. Който не го е разбрал е проооооост! Много проооост!

109

Анонимен

преди 2 години

Има една истина докато в България има дебилски безмозъщни българи егоисти и неграмотни нагли нахални арогатни роми положение с ковида няма да се оправи ще става още по зле в България заради простите българи и ромите

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 138 "2020 г. ген.Годжи затваряше държавата при 60 заразени, сега при над 11,000 всичко е отворено! ЛОГИКА!" Сега ви упрявляват "умни и красиви" харвардци с тъмночервен руски отенък, тъй че има логика да се опитват да ви закопаят.

107

Анонимен

преди 2 години

Децата се тестват и за ЗС, да висят по кафетата. Само ученички в кафенета. Явно безотговорни родители.

106

boza

преди 2 години

До АнонименБаси и бройната система. Марш в началното училище да научиш разликат мжду цифра и число

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19Появяват се изведнъж по сигнал, точно ден след като властите са обявили намеренията си да затягат диктатурата.-------------Вървят нагоре случаите от доста време. Вие като сте слепи, не занимавайте с този ваш проблем останалите.

104

Анонимен

преди 2 години

2020 г. ген.Годжи затваряше държавата при 60 заразени, сега при над 11,000 всичко е отворено! ЛОГИКА!

103

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който окуражава пишлеметата да си правят тестове и да им казва как това е нещо хубаво и нещо нормално трябва да бъде изправен пред трибуналния съд и трябва да бъде обесен!

102

Анонимен

преди 2 години

Заразените са без значение колко са,защото не се тества цялото население за 1 ден.Така данните не са верни.Поне още 3 пъти по толкова са,но не са си правили тест.Тези в интензивните обаче са толкова 554 и затова трябва да се следи техния брой.Толкова са реално болните в България,другите влизат от страх в болниците и само хабят парите и ресурса.